Nieuwe bewijzen gevaar zika-virus voor foetussen

3

Nieuw kleinschalig onderzoek onder zwangere vrouwen met het zika-virus, wijst uit dat 30 procent van hun baby’s ernstige afwijkingen hebben. En het gaat dan niet meer alleen om microcefalie, waardoor baby’s met een te klein hoofd worden geboren, maar ook om andere afwijkingen als blindheid en schade aan het centrale zenuwstelsel. Dat meldt NOS Nieuwsuur.

Volgens de omroep stapelen de bewijzen voor een verband tussen het virus en afwijkingen bij foetussen zich op. De Wereldgezondheidsorganisatie WHO komt komende dinsdag bijeen naar aanleiding van alle nieuwe bevindingen. Vorige maand bestempelde de WHO de uitbraak van het zika-virus als een wereldwijde noodsituatie voor de volksgezondheid.

Kijk naar deze reportage van Nieuwsuur gisteravond voor het laatste nieuws en een gesprek met Marc Bessems, correspondent in Brazilië. Te gast was Jaap van Dissel, directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Bekijk ook:

3 REACTIES

 1. There is nothing new about what is happening in Brazil. Various types of brain damage in children have been endemic for a very long time.

  Researchers there, and at the World Health Organization, are fully aware of this. At the moment, they’re using the cover story of “Zika virus” to obscure the truth. To obscure the causes. To obscure the criminals. It’s business as usual.

  In previous articles, I’ve demonstrated that Zika has never been proved to cause microcephaly or any other kind of neurological damage. In fact, researchers so far have managed to prove (without admitting it) that Zika is not the cause.

  As the literature clearly states, any insult to the developing fetal brain can cause microcephaly. Looking for one cause is non-science.

  There is no recent sudden appearance of birth defects in Brazil.

  Zika does not cause birth defects.

  It’s a mask to conceal the truth.

  This truth can be traced in many places. In parts of Africa, for example, grinding poverty, malnutrition and starvation, contaminated water supplies, lack of basic sanitation, overcrowding, toxic medical treatments, stolen land, and pesticides combine to twist and destroy human life.


  Maak melding

 2. Oh lord have mercy. We now also have a conspiracy nut on this board. Pray tell share what the real cause of the birth defects is will you?


  Maak melding

 3. Weer zo een hersenloze pseudo wetenschapper die samenzwering als wapen gebruikt.

  De juiste methodiek is een stof of virus onderzoeken dat Microcephaly al eerder heeft veroorzaakt, methyl-kwik is zo een stof.
  Kwik is te traceren naar een voor de hand liggende vervuiler in Brazilië, goud en metaal mijnbouw. Ze vervuilen rivierwater > vis > zwangere vrouw > foetus > ongeboren kind | borstvoeding > baby

  Het lijkt er op dat een meer aannemelijkere oorzaak (methyl-kwik) samenvalt met een in het verleden nooit bewezen veroorzaker (Zika virus). Daar komt bij dat kwik ook nog eens het immuunsysteem plat legt > vatbaar voor virussen (Zika / Dengue), alleen betekent dat nog niet dat het Zika of Dengue virus de oorzaak is

  Het is meer dat ze er geen onderzoek naar gedaan hebben, zit kwik niet in het orgaanweefsel dan kunnen ze kwik als bekende Microcephaly, verlamming, blindheid en doofheid veroorzaker gewoon doorstrepen. Niet dan?

  Gewoonlijk treedt Guillain-Barré op enkele dagen of weken nadat de patiënt symptomen van respiratoire en gastro-intestinale infecties vertonen.
  Het zogenaamde ZIKA virus is al een paar maanden actief.
  De zogenaamde symptomen van het Zika virus (sinds 2015) zijn één voor één symptomen van een methyl-kwik vergiftiging / Minamata ziekte
  Symptomen Methyl-kwik vergiftiging / Minamata ziekte:
  – microcephaly
  – blindheid
  – doofheid
  – verlamming

  Bij volwassenen zijn de symptomen pas merkbaar na flinke bioaccumulatie (ophoping van zware metalen in organen vooral hersenen, nieren, lever). Het ongeboren kind zal altijd het eerste last van ondervinden, in een later stadia de moeder.

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3096006/?report=reader
  http://tinyurl.com/zika-minamata-mercury


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.