Volksmuziekschool onderdeel regulier onderwijs Suriname

2

Minister Robert Peneux van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur vindt dat de Volksmuziekschool Suriname (VMS) structureel aangepakt moet worden. Bovendien is een goed curriculum met doorstroom mogelijkheden naar het conservatorium vereist. Hij maakt plannen om de VMS te incorporeren in het regulier onderwijs. ,,Omdat er drop-outs zijn die geen wiskunde en natuurkunde willen leren, maar wel graag muziek willen volgen,” liet Peneux weten nadat hij onlangs een bezoek had gebracht aan de VMS.

2 REACTIES

  1. Goed idee, ook schaakles invoeren. En verder Normen en Waarden in het curriculum. Moorden en martelen is geen normale praktijk. Waarschijnlijk wel in crimininele organisaties zoals de NDP.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.