Damaru in zee met Walshy Fire van Major Lazor

4

De populaire Surinaamse zanger Damaru gaat samenwerken met Walshy Fire van de groep Major Lazor. “Ik denk dat elke artiest op zo’n aanbod wacht vooral als het komt van Walshy Fire. Major Lazor is geen kleine jongen. Ze hebben video’s met miljoenen views op youtube”, reageert de Mi Rowsu zanger.

Het ligt in de bedoeling dat Walshy met Major Lazer enkele beats voor Damaru gaat produceren om op te schrijven. De song die het beste klinkt wordt door hen uitgebracht. Walshy Fire was afgelopen weekend voor een optreden op in Nightclub Euphoria Suriname. Daar gaf Damaru een guest appearance (FOTO). Ze deden ‘Tuintje in mijn hart’ en ‘Yu Na Mi Engel’.

Damaru kwam vorig jaar via een jonge artiest, die tijdens een optreden in de Melkweg in Amsterdam zijn eerste hit song ‘Yu Na Mi Engel’vertolkte, in contact met Walshy. Sinds dien onderhoudenze via app-contact met elkaar en spraken over een eventuele samenwerking. Walshy Fire die naast Dj ook producer is vormt samen met Jillionaire en de Amerikaanse dj en producer Diplo de huidige bezetting van Major Lazer. Hij heeft ook een dikke stempel gedrukt op het electro-reggaegeluid van Major Lazer.(FOTO: Lustig Events/Colorful Suriname)

4 REACTIES

 1. Jammer voor Damaru, maar iedereen maakt wel eens verkeerde keuzes. Zijn carrière goes down the drain. Nooit van dit zootje ongeregeld gehoord!


  Maak melding

 2. Qoute: De populaire Surinaamse zanger Damaru gaat samenwerken met Walshy Fire van de groep Major Lazor. “Ik denk dat elke artiest op zo’n aanbod wacht vooral als het komt van Walshy Fire. Major Lazor is geen kleine jongen. Ze hebben video’s met miljoenen views op youtube”,

  Walshy Fire zingt ECHT niet als een KLEINE JONGEN van 6 jaar. Ik snap wel degelijk dat je met Walshy wil gaan samenwerken. Ooh sorry, Het aanbod komt van Walshy Fire.

  Je hebt het geprobeerd met Jan Smit en daar is ook bij gebleven.
  Je maakt meer kans met KUMAKOISI om samen een SMERIGE PAARSE DUO te vormen. Jouw albums zal je niet vinden in mijn CD collectie.

  JIj hebt toch aspiraties om ooit eens president te worden van Suriname???


  Maak melding

 3. Als walshy echt zo goed is dan wordt damaru misschien een grote ster.
  Ik hoop alleen niet dat damaru eigenhandig teksten gaat componeren.
  De door Bouterse gecomponeerde tekst “de mooiste” vrouw en gezongen door damaru was gewoon slecht.
  Had damaru daar ook aan gewerkt ?
  En waarom is de rest van major laser niet meegekomen? Suriname is daarvoor te onbelangrijk?


  Maak melding

 4. Als surinamer krijgt hij mijn power wel. Door zulke mensen als van de bovenstaande reactie’s maakt dat wij als Surinamers niet vooruit kunnen. We kijken altijd neer. En met zulke uitspraken en de denkwijze geeft al aan dat men geen geloof heeft in zichzelf. Als je geloofd in jezelf denk je dan ook zo over een ander. Waarom zijn wij mensen dan zo negatief en misgunnend? Tijdens de periode van Jan Smit was hij jong en nonchalant, denk dat hij er wat uit heeft geleerd en dat hij nu wel betere keuzes maakt. Want hij is wat ouder nu. Laat de rest voor hem, hij heeft ook zelf het recht te kiezen wat hij verder doet met zijn leven. Jammer is dit gedrag van Surinamers onderling. Hoop dat het wel iets goeds wordt en dat hij velen het tegendeel van al het negatief gepraat kan bewijzen. One love Suriname!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.