Volle bak bij gezellige comedyshow FATU in A’dam Zuidoost

0

Ruim 3.500 mensen hebben gistermiddag in de Heineken Music Hall te Amsterdam kunnen genieten van de speciale XL versie van comedyshow FATU. Voor het eerst waren de top comedians Jörgen Raymann, Najib Amhali, Roué Verveer en Jandino Asporaat samen met gastheer Jeffrey Spalburg en DJ Phantom te zien in 1 show. En dat speciaal in verband met het 10-jarig bestaan van FATU.

FATU XL was een speciaal charity event want de inkomsten van deze show zijn geheel voor de talenten van Talent Lab (van Krater Art & Community) in Zuidoost. Dankzij deze gift kunnen zij weer een jaar lang lessen volgen in theater, dans, spoken word en natuurlijk comedy.

Foto: FATU/Van links naar rechts DJ Phantom, Jeffrey Spalburg, Najib Amhali, Jandino Asporaat, Jörgen Raymann en Roué Verveer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.