zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit NederlandBlogger roept Turkish Airlines op te vliegen naar Suriname

Blogger roept Turkish Airlines op te vliegen naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

[INGEZONDEN] – Dat de ticketprijzen van en naar Suriname al jaren de pan uit rijzen weten we inmiddels allemaal wel. Hier en daar zijn er in de loop der jaren wel eens tegengeluiden geweest, maar heeft dat geholpen en is er iets veranderd? Nee, niks. Onlangs heeft SLM een nieuwe vloot aangeschaft en hier bleken geen LCD-scermen in te zitten, iets wat veel mensen (terecht) waarderen op een 9 uur durende vlucht. Dit was voor vele dan ook een behoorlijk minpunt. Minder service, maar de (hoge) ticketprijzen blijven onveranderd. Wordt er soms met ons gespeeld?

Stijn Brinkhaus, kritische blogger met een mening, volgt Turkish Airlines al een tijdje en is het wachten meer dan zat. “Het is hoog tijd dat een derde (sterke) partij zich in de strijd met KLM & SLM mengt en voor wat opschudding gaat zorgen. Daarvoor moet het “Open Sky Agreement” open worden gegooid zodat er ook andere luchtvaartmaatschappijen op Zanderij mogen landen”. Dit is nu niet het geval. Alleen KLM & SLM mogen dit nu. Als hier een derde partij aan toegevoegd wilt worden moet er dus met zowel Suriname als Nederland afspraken gemaakt worden”, aldus Stijn.

Hij ziet het snel groeiende Turkish Airlines al een goede optie en opende een Facebookpagina genaamd “Turkish Airlines cheaper to Suriname”, wat sinds gisteravond al op dik 1.300 likes zit. Hiermee probeert hij Turkish Airlines te bereiken en een signaal af te geven. “Turkish Airlines is aan een enorme groeispurt bezig. Geen een luchtvaartmaatschappij vliegt op zoveel landen als hen, zelfs Emirates niet. Zij hebben onlangs hun 300e vloot gekocht en voegen in rap tempo nieuwe bestemmingen aan hun netwerk toe, o.a. Atlanta, Vietnam, Panama, Colombia en Sudan. Waarom niet ook Suriname? Uiteraard moeten er goede afspraken gemaakt worden. Het land en de bevolking mogen op geen enkele wijze geschaad worden, anders hoeft het voor mij niet en betaal ik liever meer en houden we het lekker hoe het nu is. Maar ik denk dat het goed voor het land gaat zijn. Turkish Airlines zal deze vluchten gaan promoten en dit kan/zal leiden tot meer landsbekendheid, meer toerisme en dus meer geld. Sowieso vind ik dat veel te weinig mensen Suriname kennen. En Suriname wilt op vele vlakken groeien en ontwikkelen, toch? Nou, doorpakken dan zeg ik”.

Turkije bouwt op dit moment aan een van de grootste luchthavens van de wereld en hebben in 2014 voor het eerst meer passagiers vervoert dan Schiphol. De nieuwe luchthaven moet in 2017 openen en gevreesd wordt dat Schiphol zijn functie als overstapluchthaven zal verliezen. Dit zal grote financiële consequenties hebben. “Ik heb niets tegen KLM of SLM, laat dat duidelijk zijn, maar het is tijd voor verandering. De concurrentie is moordend, nu ook nog op het traject van Amsterdam naar Paramaribo graag. Ik hoop dat wij er straks de vruchten van kunnen plukken als we weer naar Suriname willen”. Denk je dat het je gaat lukken? “Geen idee. Ik wil gewoon een signaal afgeven, anders gebeurt er ook geen reet. Een medewerker van Turkish Airlines heeft de pagina al doorgezet naar de afdeling Netwerk Planning en Internationale Relaties in Istanbul. Wie weet wat het schip strand. Nooit geschoten is altijd mis”.

Like en deel de pagina als jij ook vindt dat het tijd is voor heftige concurrentie en scherpere prijzen naar Su! Of gebruik de hashtags #turkishairlines en #turkishairlinestosu bij het verspreiden van het bericht via Twitter.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

61 REACTIES
 1. De lijndienst van Schiphol naar Suriname is niet winstgevend.
  Ten eerste kan niet iedereen naartoe vliegen omdat je tenminste met 3 motoren moet vliegen.
  Ten tweede je kan maar 3 of 4 dagen per week op Suriname vliegen.
  Voordeel omdat het op Schiphol transfer passagiers oplevert.
  Denk aan Chinezen enz.
  Suriname is geen toeristische land behalve Casino’s.
  Of je moet naar het binnenland waar je overgeleverd bent aan de muggen enz.


  Maak melding
 2. “Onlangs heeft SLM een nieuwe vloot aangeschaft”

  Wat verstaat de auteur onder “vloot”? LOL.

  “Hij ziet het snel groeiende Turkish Airlines al een goede optie “

  Alles behalve Turken in Suriname. God behoede ons.
  Turkije heeft voorlopig geen kant op te gaan. Geen EU lid, geen support meer in de EU. De oorlog in Syrië brengt de PKK/YPG dichter bij een onafhankelijke staat, hun steun aan ISIS is voor iedereen duidelijk en Rusland wacht op een geschikt moment om terug te slaan voor het neerhalen van hun gevechtsvliegtuig.

  Verder staan Iran en Hezbollah te springen om ze een bloedneus te slaan in Irak. Sultan Erdogan is zelfs niet meer geliefd binnen NATO dus de VS. Obama heeft hem al laten weten dat er geen deal gaat plaatsvinden met de Koerden. Ergo: Turkije is vergif. Liever niet. We willen niet dat er Surinamers in de lucht worden opgeblazen.

  washingtonpost.com/world/middle_east/turkeys-increasingly-desperate-predicament-poses-real-dangers/2016/02/20/a3374030-d593-11e5-a65b-587e721fb231_story.html


  Maak melding
 3. Suriname moet maar eerst de criminaliteit zien te bestrijden ,
  en dan pas over toerisme denken.En Surinamers moeten ook nog bij geschoold worden qua vriendelijkheid.


  Maak melding
 4. @ Coco,
  Surinamers zijn vriendelijk.
  Ben je ooit naar Frankrijk geweest dan zou je anders praten.
  Criminaliteit is niet alleen in Suriname een probleem maar wereldwijd.
  In Nederland,Marokko,Turkije,Irak,Syrië en noem maar op.Heb je ooit gehoord van het programma opsporing verzocht.
  Heb je ooit gekeken en begrepen.
  Heb je gehoord van studenten staking in Mexico waar studenten vermist waren na hun aanhouding.


  Maak melding
 5. @mope,
  Wat je zegt klopt niet. Twee motorige vliegtuigen kunnen gewoon vliegen naar Suriname. SLM mag niet met een twee motorig vliegtuig vliegen over grote afstanden.TUi vliegt ook naar curacao en sint maarten met hun dreamliner(twee motorig) vliegtuig. Ik weet ook niet waarom het niet lukt. Eerst vloog Citybird en je had ook nog Martinair. Turkije is geen budget maatschappij dus ik verwacht geen lage prijzen. We willen allemaal voor een goedkope prijs naar Suriname maar dat gaat hem echt niet worden met Turkish Airliners. Ze zijn immers een betere maatschappij dan KLM dus je kan onmogelijk verwachten dat de prijzen van hun tickets lager dan die van klm en slm zullen zijn.


  Maak melding
 6. @ Aboikoni,
  Ik respecteer je mening maar er zijn iata regels en een tweemotorige vliegtuig mag niet naar Suriname vliegen.
  Dit heb ik niet uit mijn duim gezogen.


  Maak melding
 7. Mope
  “Denk aan Chinezen enz.

  Of je moet naar het binnenland waar je overgeleverd bent aan de muggen enz.”

  Hahahaha sorry Mope, mie smoko wan djonko. Die muggen daar zijn ook niet de minste. Zika!


  Maak melding
 8. @ Aboikoni,
  Wil eigenlijk niet teveel in details treden maar voor een en altijd goed onthouden.
  Een vliegtuig met twee motoren mag wel,maar de maatschappij moet gecertificeerd zijn.
  Om zo lang of ver te vliegen waar er geen vliegbakens zijn met 2 motoren ( bv boven de oceaan )
  Klm mag wel omdat zij gecertificeerd zijn,maar slm niet.
  Dit heet de Etops certificaat.


  Maak melding
 9. @ Aboikoni,
  Ik zeg nooit nooit maar dat Turkish airlines naar Suriname gaat of zal vliegen lijkt mij niet.
  En als ze gecertificeerd zijn en Etops certificaat hebben zou dat wel.
  Maar ik geef je op een briefje dat ze niet op Suriname gaan vliegen.
  Misschien als een andere regering komt in Suriname heb een heet hoofd in.
  Oke broeder prettige dag verder


  Maak melding
 10. Een beetje te laat. Een mens dat om zijn leven en geld geeft, gaat niet naar Suribabwe. Een derdewereldland vol stinkende straten , onbeschofte mensen / winkelpersoneel. Voor 599 euro zit je 8 dagen op korsow…all in. Goede service , schone stranden.


  Maak melding
 11. pfff jullie vergeten de belangrijkste vragen te stellen die de Surinamers echt willen weten.

  wat kost een kilo in Turkije en hebben ze een 100% controle?


  Maak melding
 12. Nou, bepaalde nederlanders ook en als je het aan mij vraagt, zijn de surinamers vriendelijker. Wij discrimineren niet. M.a.w. let wel op wat je allemaal zegt


  Maak melding
 13. Na Turkse uitschot en maffia e go kong bezoek na kondre. En er hoeft ook nog maar een vluchteling uit Turkije naar verworden Suribabwe te komen en er volgen meer en meer met alle gevolgen voor de vele verarmde paarse paria’s van baas. Want wat het land te bieden heeft aan potentie zien zullen zij wel in, op al die rovende politici na en al die oliedomme stommelingen die op baas en co hebben gestemd. Misschien moeten Chinezen ipl van al die luie nakomelingen van de Afrikanen het land regeren, want sinds 1975 na soso ka.


  Maak melding
 14. @ Basmatie,
  Eigenlijk wil ik niet reageren op onzin maar voor deze ene keer dan.
  Jij zegt dat de Surinamers echt willen weten….
  En of ze 100% controle hebben.
  Volgens mij sla jij de plank mis of je bent van een andere planeet.
  Ik weet dat lezen en begrijpen heel moeilijk is maar je hebt het over wat een kilo in Turkije kost en of ze 100% controle hebben.
  Lees het artikel nog een paar keer opnieuw dan zal je zien dat jij niet weet waarover het gaat.
  Vergeet niet dat er ook een paar mensen zijn die kritisch lezen en weten waarover ze praten.
  Dus als je mij hebt begrepen doe je voordeel ermee.
  Het spreekt voorzich dat verder
  Uitleg niet nodig is.
  Broeder gr


  Maak melding
 15. Van waaruit zou Turkisch Airlines moeten vliegen richting Suriname?
  Vanuit Istanboel via Schiphol, of moeten de passagiers eerst naar Istanboel om van daaruit naar Suriname te vliegen, de eerste mogelijkheid lijkt me een dure grap voor de turkse maatschappij en dus voor de passagier en de tweede optie kost naast extra geld ook nog extra veel tijd, minimaal 3 uur.
  Zou de Turkse maatschappij vanaf Schiphol vliegen, wat heeft dan die nieuwe luchthaven in Turkeye er mee te maken?


  Maak melding
 16. Ten eerste opmerking aan de schrijver van dit geweldige stuk. Een vloot is een verzameling van machines bijv. schepen of vliegtuigen. Meervoud dus. Hoe kan de SLM een hele vloot, dat wil zeggen meer dan 1 vliegtuig, hebben aangeschaft? Dit is toch 1 geweest? Daarmee is de vloot van de SLM uitgebreid met 1 vliegtuig. Daarnaast zal turkish Airlines vast en zeker een 30ste toestel hebben toegevoegd aan hun vloot. Maaar dat ze over 300 vloten beschikken…. dus op z’n minst 600 vliegtuigen is ongeloofwaardig.

  Anyway… doe er wat aan. Misschien geloof ik dit verhaal de volgende keer.


  Maak melding
 17. Men hamert steeds weer op toerisme bevorderen maar men staat niet stil of wil niet stilstaan bij het feit dat Suriname letterlijk eerst alles op orde moet hebben. Klantgericht- en klantvriendelijkheid is een vereiste. Zorg voor structureel onderhoud in het algemeen inclusief een schone stad plaatsen en dorpen etc. Voor individuele reizigers die met (gehuurde) auto het land verkennen zijn er onvoldoende verkeersborden. Ook belijning van straten laat te wensen over. Culinair wordt er ook weinig of niet ge-experimenteerd met lokale producten immers de liefde voor een land gaat ook door de maag. AH verkoopt bijv. manja-ijs in SU hebben wij dit ook plus awarra-ijs. Stadsverfraaing dmv flora is achteruitgegaan de koningspalmen zijn in het centrum zijn verwijderd en mahoniebomen worden schaars. Flamboyantbomen staan alleen nog aan de Burenstraat. SU heeft geen straten met mooie bloeiende groenhart of purperhartbomen of middenbermen met mooie struiken. Elke toerist moet zich veilig voelen in ons land zodat uit opgedane prettige ervaringen zij dit land bij thuiskomst zullen promoten en graag wederom zullen willen bezoeken.


  Maak melding
 18. @Twa, Surinamers vriendelijker ? Aan mi mars. Ik kan geen een ander volk dat zo onbeschoft en ongemanierd is dan het Surinaamse. En racisme en discriminatie worden met de paplepel ingegoten. Jawel hoor. Loop maar eens op straat en zie hoe jongetjes uit een bepaalde bevolkingsgroep de meest discriminerende opmerkingen en scheldwoorden gebruiken. Dus loop naar de moer met jouw vriendelijk volkje.


  Maak melding
 19. Air France en KLM vervoeren ruim 77 miljoen passagiers per jaar en beschikken over 573 vliegtuigen. Dagelijks voert de combinatie vluchten uit in een netwerk met 243 bestemmingen in 103 landen. Deelnemers aan het frequent flyer programma Flying Blue van KLM en Air France, verdienen miles en worden beloond op de routes van beide luchtvaartmaatschappijen.

  Omzet

  KLM en Air France hebben samen ruim 100.000 werknemers. Meer informatie over AIRFRANCE KLM Finance staat op http://www.airfranceklm-finance.com

  Turkish Airlines heeft 300 toestellen.


  Maak melding
 20. Lieve mensen,

  Dit verhaal kan helaas niet worden uitgevoerd.
  Om op zanderij vanuit Amsterdam te landen moet de luchtvaartmaatschappij die dat verzorgt een hoofdkantoor in Nederland of Suriname hebben.

  Mogelijk is dit een viraal advertentie mechanisme van Turkish Airlines.


  Maak melding
 21. Dit is al in de derde reactie door een oplettend volger met name
  Morentino d.d.22feb.al weergeven.
  Mensen zo zie je dat er ook mensen zijn die eerst evalueren en met hun gezond verstand denken voordat ze wat zeggen.
  Vele kunnen een voorbeeld nemen aan deze mensen.
  Hoewel een ieder weet dat ik een Bouta aanhanger ben moet ik toegeven dat Morentino in deze gelijk heeft.
  Dus wij hoeven niet altijd eens te zijn net elkaar maar geef ere wie ere toekomt.
  Wij weten dat leiders groot geworden zijn door hun fouten toe te geven.


  Maak melding
 22. Turkish kan niet Amsterdam Paramaribo en terug vliegen.
  Het kan alleen maar Amsterdam Istanbul Paramaribo en terug.
  Of wel minimaal 2 maal 5 uur extra.
  Turkish kan deze route gezien de beperkte aantallen reizigers nooit concurrerend maken ten opzichte van SLM, KLM of eventuele partners van hun zoals TAM of TAP.

  Droomdenken van mensen die denken dat Suriname het middelpunt van de aarde is.


  Maak melding
 23. ik zou dan nooit meer via de klm en slm ,de 2 schurken naar Suriname vliegen. Je moet nu naar de actie prijzen van klm kijken,begint bij 727 en als je aan het boeken bent dan kom je op 850 euro. klm moet op houden met zijn misleidende actie prijzen. En de andere aap slm volgt keuring de klm. Nu is het laag seizoen en kerosine is nooit zo goedkoop geweest


  Maak melding
 24. In de regio van Suriname vliegt Turkish Airline over Abidjan (Ivoorkust) naar Sao Poalo en Buenos Aires. Er zijn voornemens om te vliegen op Caracas, Bogota en Havana. Ik vermoed dat een lijn naar Paramaribo niet rendabel genoeg zal zijn voor deze maatschappij. Een mogelijke optie is Paramaribo opnemen in de op te starten route naar Caracas. De route naar Paramaribo zou mijn inziens alleen lucratief zijn als de Surinaamse regering aan een 200.000 tal Turken een verblijfsvergunning verstrekt om het land te komen helpen opbouwen.


  Maak melding
 25. Zo zie je dat de meningen verdeeld zijn.
  Ik zou altijd met de klm vliegen.
  Vlieg een keer per jaar naar Suriname en slechts een keer met de slm in al die 30 jaar.
  Maar ook jouw mening telt.


  Maak melding
 26. Ik weet niet of deze blogger ooit met Turkish Airlines heeft gevlogen, maar ik zal nooit met ze mee gaan als ze gaan vliegen op SU. Ik heb een keer met ze gevlogen, en ik heb nog nooit zo’n slechte service mee gemaakt. Onbeschoft personeel, slechte service.

  Ik denk niet of dit een vooruitgang zal zijn.


  Maak melding
 27. Met een frons lees ik jullie bekrompen, meest kortzichtige reacties. Waar baseer ik jij @MORENITO jouw berichtgevingen op. uitspraken als ISIS e.d. hou toch op man. @MOPE. Heel negatief allemaal. En Surinamers zijn vriendelijk? Kerel waar heb je het over? daar gaat het toch niet? er is enkel een leuk initiatief getoond door een blogger, en omdat de wereld nou eenmaal aan globaliseren is, tja bekijk het eens anders. i.p.v. het te hebben over ISIS en onbeschofte Turks personeel @HANSJE.
  Ik heb op deze forum nog geen enkele positieve reacties hierover gelezen. maar blijkbaar bekijkt menigeen het vanuit een negatief perspectief dan eerder vanuit een denkwijze gebaseerd op mogelijkheden.


  Maak melding
 28. @Hansje,

  Kan nooit slechter zijn dan SLM.
  Ze gebruiken wel top sporters zoals Messi en Kobe Bryant voor hun reclame campagnes en zelfs Hollywood sterren.


  Maak melding
 29. @Daniel, Ik zou het een goede ontwikkeling vinden als er een derde (of zelfs vierde) luchtvaart maatschappij op SU zou gaan vliegen. En hopelijk wordt het dan ook een stuk goedkoper zodat er meer mensen van en naar SU gaan.

  Ik ken genoeg Nederlanders die naar SU willen, maar afhaken vanwege de dure vliegtickets.

  Misschien is het meer iets voor China Airlines gezien de hoeveelheid Chinezen die er de laatste jaren zijn bijgekomen.


  Maak melding
 30. De vliegtuigen van Turkish Airlines worden slecht onderhouden en iedere SuriNed in ptatta is de fatale crash van deze vliegmaatschappij van enkele jaren geleden i/e weiland dichtbij Schiphol niet vergeten.En de meeste Surinamers zijn wel echt onbeschoft,bot en crimineel.Voor €600,- ga ik liever naar ’n ander land.


  Maak melding
 31. Daniel
  “Ik heb op deze dit forum nog geen enkele positieve reacties hierover gelezen”
  Ben jij soms de auteur? Haha. Het stuk is zo slecht geschreven dat als mijn dochter van twaalf dit op school had ingeleverd, ze niet alleen een onvoldoende had gescoord, maar ook meteen het niveau van mij en mijn ex had getoond.

  Nee Daniel. Het stuk is te beroerd om er inhoudelijk op in te gaan, want het lijkt wel een slecht schoolopstel. Zinnen als “al jaren de pan uit rijzen “, “Onlangs heeft SLM een nieuwe vloot aangeschaft “, “ik denk dat het goed voor het land gaat zijn”, “Zij hebben onlangs hun 300e vloot gekocht “, en ” anders gebeurt er ook geen reet” geven overduidelijk aan dat de auteur grote moeite heeft een distinctie te maken tussen een conversatie op straat en het schrijven van een behoorlijke advertorial.

  V.w.b mijn eerdere reactie verwijs ik je naar de link onderin de post. Een suggestie aan jou is om misschien eerst een tekst goed te lezen voordat je je meteen geroepen voelt te reageren. Op die manier gun je jezelf de kans de woorden te laten bezinken voordat je iets opschrijft waar je later spijt van hebt. Dit laatste geldt overigens niet alleen voor jou.


  Maak melding
 32. Het is meer frustatie van de BLOGGER dan zijn gezond verstand dat hier spreekt
  Turkish airlines moet volgens deze Blogger een supersnelheid bezitten.!Turkish Airlines zal vanuit zijn thuishaven vliegen en dat is Turkije!!En vanuit Turkije vliegen naar Suriname en omgekeerd is een dure grap!!
  En als Turkish Airlines zo goedkoper is dan kunnen we onze airline de SLM en dievan Nederland de KLM afschaffen. en geven we onze luchthaven een Turkish naam.
  Stel je voor je vliegt met Turkish airline met als eind bestemmin g Nederland en dan arriveer je in Nederland een week later,terugreis hetzelfde ,eindstand een vakantie van 2 weken ipv 30 dagen!!Turkije gaat eerst passagiers ophalen uit andere landen en afzetten elders. Je blijft zitten in de airplane voor uren!Als je Nederland uiteindelijk bereikt ben je al halfdood!!
  Natuurlijk gaan de paarsen diut een geweldig idee vinden ,voorhun is het een soort droom aangezien ze van dromen houden. En Blogger gaat zeker met de trein toeren alshij in Suriname is!!!!!En Blogger is zeker gek als hij denkt dat Schiphol gaat concurreren met airlines die zogenaamd goedkoper gaan vliegen van en naar Suriname op Eigen territorium!!!
  Blijf domen hoor Blogger,happy dreams!


  Maak melding
 33. Surinamer
  Je maakt me verlegen man! Bedankt, maar ik verdien geen eer. Het probleem ligt m.i echt in het kunnen bedwingen van je emoties, als je iets leest waar je het niet mee eens bent. Het toont nl. dat je eigen gedachten rationeel kunt ordenen voordat je tegen argumenten aandraagt.

  Passie is leuk maar als je overschreeuwt hoort uiteindelijk niemand je. Ik probeer altijd mijn respons te onderbouwen met vrij toegankelijke informatie, en niet op de man te spelen, hoewel dat bij sommigen gewoon niet lukt. Die willen het liefst in de modder worden aangesproken.


  Maak melding
 34. @ Daniel,
  Jouw reactie gelezen en het zou je sieren om alvorens je reactie te geven voortaan de items een paar keer te lezen.
  Nu haal passages uit het verhaal en ventileer zo je eigen zienswijze.
  Opzicht geen probleem wat jouw denkwijze is de mijne niet en van de kritische lezers ook niet.
  Voortaan kritisch op je zelf zijn alvorens te brullen zonder het hele verhaal te hebben gelezen cq en begrepen te hebben.
  Maar bedankt voor je zienswijze.


  Maak melding
 35. Maakt het uit hoe ik mijn zinnen opbouw? Jij kunt het nog wel allemaal nog net volgen. Gelukkig.
  Volgens mij heb je de boodschap wel begrepen. En een ieder is geheel vrij om te reageren, geroepen voelen of niet. Boeit dat?
  Succes met je opkomende reacties naar mannetje, maar wel met een topniveau. Topper!


  Maak melding
 36. Daniel
  Je reageert te emotioneel. Dat het stuk erg slecht is geschreven en je woorden gebruikt die niet betekenen die je denkt dat ze betekenen, illustreert niet dat je een slecht mens bent. Integendeel. Als beginnend schrijver moet je niet alleen over talent beschikken maar ook over een dikke huid.

  Pro tip: Koop de boekjes “Zelf schrijver worden” van Gerard Reve, en “Taal is zeg maar mijn ding” van Paulien Cornelisse. Ik ben ervan overtuigd dat er een wereld voor je opengaat en dat ze je veel inspiratie zullen geven.
  Succes.


  Maak melding
 37. Dit is de kern van het verhaal:

  “Like en deel de pagina als jij ook vindt dat het tijd is voor heftige concurrentie en scherpere prijzen naar Su!
  Of gebruik de hashtags #turkishairlines en #turkishairlinestosu bij het verspreiden van het bericht via Twitter.”

  En zoals gewoonlijk heeft niemand hierboven dit gedaan, maar iedereen snakt naar goedkopere reizen.

  Suriś be like!

  Pfffffff


  Maak melding
 38. @Morenito
  En je reacties zijn ontzettend grappig. We liggen hier in een deuk. Hopelijk kun jij er zelf ook om lachen, als jij je eigen reacties terugleest. Dat het stuk erg slecht is geschreven etc etc… Gast dat is allemaal relatief. Kerel, wat ben jij serieus zeg.. Jij klinkt als je een zelfoverschatting hebt, maar een beperkte visie.
  Bedankt voor de tip. Maar nee dankje ik leer niet uit boeken, ik ben een globetrotter en rijker dan jij. Ojee, heb ik dat echt gezegd? Ja vooral dat laatste. Heel veel…katjingg…

  En trouwens wist je dat Turkish Airlines naar Gotham City vliegt?

  Prettige voortzetting allemaal.


  Maak melding
 39. Daniele
  Ik kan werkelijk niet geloven dat je dit allemaal zonder gene hebt opgeschreven. Hoe oud ben je eigenlijk? LOL. Oh shit!
  Je bent rijker? Hahaha! Wow!

  Psst.. NY wordt Gotham genoemd (zonder city). Hahaha. Ik heb daar 6 jaar gewoond en ook mijn ITP bachelors behaald. Hahaha. Jij? Katching!


  Maak melding
 40. Even kijken ik loop 31 jaren op deze wereldbol zonder ooit maar 1 enkele diploma op zak te hebben. Wacht ff Alleen ivbo. Maar hoe kan het nou dat ik zo ontzettend veel op de bank heb staan en zulks arrogante jochies als jij uit lach?
  Gotham city dat was ook de grap gast.
  Oh en ik heb een appartement aan de westkust en aan de andere kant van de aardbol. En nog ergens…een leuk hutje, nee waarvoor moet ik me schamen? Schaam jij je ook omdat je zo een hoge dunk hebt?
  Dag ITPer ofso joepie. Einde bericht en tevens mijn laatste.


  Maak melding
 41. Daniel
  Ga nog niet ajb! Let’s continue this public humiliation in English shall we? So to recap you’re 31 years old and proudly declare to not have any education, but still own appartments “on the other side of the globe” as well as on “a” west coast yes? What coast in what country would that be? LA or Nickerie?

  Dude you’re so stacked it’s eyewatering. You also claim to have a lot in the “bank”, or did you rather mean sofa? Was fun at least getting to know you. Hope you become a regular on this board. Try sticking with one handle because it’ll be hard to follow you, what with the multiple usernames. Thanks for the hearthy laugh globetrotter and man of the world. LOL.


  Maak melding
 42. Daniel ga ajb niet weg! Wat heb je op de “bank” staan? Vast geen boeken. Oh ik weet het al! Folders van Turkish Airways “How to become a TA representative and get rich quick” right?
  Just as the guy said that sold you the course for €1500 amirite?

  Thx for playing. You’re a real trooper.


  Maak melding
 43. @ mope

  als je denkt dat turkish airlines er ooit over zal denken om naar suriname te vliegen dan eb je et echt mis.
  martin air gooide al snel het bijltje er bij neer .
  het is gewoon niet winst gevend.
  ze zullen eerder op brazil gaan vliegen dan op suriname.
  er woont anderhalve kokosnoot in suriname en er is geen handel die te slijten is in Turkije.
  sommige nieuwtjes moet je met een korreltje zout nemen.
  dat heb ik ook gedaan.

  ik verwees eigenlijk ook een beetje naar de maatschappij genaamd tca die indertijd naar belgie vloog vanaf suriname of andersom zo je wilt.
  die maatschappij was door robles opgericht puur en alleen om te smokkelen.


  Maak melding
 44. Ik heb liever Turken dan Chinezen in Suriname. En aangezien de rest van de culturen in Suriname er geen bal van bakken alleen dan wel samen hoop ik oprecht dat de Turken daar de economie op gang zetten zodat het eindelijk een fatsoenlijk land wordt waar je met plezier op vakantie gaat. En een beetje kort door bocht om alle Turken als potentiële terroristen aan te merken, vind je ook niet?


  Maak melding
 45. guys/ladies FYI….. heb gisteren wederom contact gehad met Turkish Airlines en dit was letterlijk hun antwoord “hier zijn wij nu NIET mee bezig” dit is een individuele actie van deze meneer die overigens ongeauthoriseerd het logo / beeldmerk Turkish Airlines gebruikt. maw beetje ondoordachte actie van deze meneer die overigens weinig kans van slagen heeft voor oa 1 reden : PBM is GEEN groeimarkt…. er zal zeer veel water door de Surinamerivier moeten stromen voordat er zich nog een speler op deze markt zal begeven…. economisch zit de route nu nl aan zn MAX….


  Maak melding
 46. @morenito
  Weleens gehoord van de Staatsloterij? Zoek maar naar het jaartal 2010.
  En neen, dit was de eerste keer dat ik op waterkant reageer. En wat ik al eerder zei , ik lach jochies als jij uit. Omdat je zoveel kennis denkt te beschikken en zo een bord voor je kop hebt en ik blijf je uitlachen omdat je weer met hilarische uitspraken komt aanzetten.
  Leuk dat je zo graag er achter wilt komen waar ik meerdere verblijven heb. En of het natuurlijk waar is wat deze gladiool vertelt die onder naam Daniel schuilt. Nickerie ben ik nog nooit geweest maar ik weet er verhalen van. Overigens ben ik niet volbloed Surinaams. Maar het is wel een mooi land. Ik zal je wel verklappen daar heb ik geen huisje.
  Maar wie ben jij eigenlijk? Ehm..Niemand.
  Werkse ITPer/directeur of wat dan ook. Fijne dag nog.
  Ajuus. Oja en wel netjes blijven jong.
  @sabine. Topreactie!


  Maak melding
 47. @Tatamalas
  Je bedoelt dus eigenlijk dat men veel van jou weg heeft?
  Dat dacht ik niet!
  Lees je eigen berichtje hier onder nog maar eens goed door.
  -———————
  @Twa, Surinamers vriendelijker ? Aan mi mars. Ik kan geen een ander volk dat zo onbeschoft en ongemanierd is dan het Surinaamse. En racisme en discriminatie worden met de paplepel ingegoten. Jawel hoor. Loop maar eens op straat en zie hoe jongetjes uit een bepaalde bevolkingsgroep de meest discriminerende opmerkingen en scheldwoorden gebruiken. Dus loop naar de moer met jouw vriendelijk volkje.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES