Nieuwe bussen voor Nationaal Vervoer bedrijf Suriname

17

De ministers Andy Rusland van Transport, Communicatie en Toerisme (l) en Joan Dogojo van Welzijn (r) feliciteren elkaar met de drie nieuwe bussen die ten behoeve van zorgbehoevenden zijn toegevoegd aan het wagenpark van de afdeling Zorgvervoer van het Nationaal Vervoer bedrijf N.V. (NVB) in Suriname. Het NVB wil zorgvervoer garanderen voor personen met een beperking, zowel lichamelijk als geestelijk en seniore burgers. De bussen die vorige week in gebruik zijn genomen hebben een waarde van SRD 270.000

17 REACTIES

 1. Gaaaaap.
  Wanneer gaan ze staken?!
  Dan wordt het pas spannend!
  Dingen blijven niet lang mooi onder deze ndp regering,.
  De bussen zijn er al als zoet houdertje en nu de tweede fase ;Staken!!
  Nu nog even wachten wie nog moeten staken omdat hun geld is gebruikt om bussen aan te schaffen….


  Maak melding

 2. @Bless,

  Broeder dit is een platform over Suriname. Je evangelie verkondiging past hier niet tussen. Chk anders even op EO.nl of kom met een constructieve bijdrage tav de discussie.


  Maak melding

 3. Prachtig initiatief!

  En nu komt het………………

  Deze mindervaliden hebben recht op een maandelijks bedrag, een soort van WIA, die ze áf en toe, of veel te laat, ontvangen.
  Van dit bedrag moeten de vervoerskosten, van en naar de opvang, en de kosten voor opvang(tehuis) betaald worden.
  Vanwege de aanschaf van deze nieuwe bussen, zijn de vervoerskosten ook verhoogd.

  De mantelzorgers kunnen dit niet aan!

  Vervelend hé!
  Ik weet het: “ het is nooit goed”!


  Maak melding

 4. Verheul, Daf, Mercedes, Bussing en Bluebird waren merken van bussen die zorgdroegen voor het geelgekleurde OV alszijnde ’s Lands Busdienst. Dit waren bussen waar o.a. passagiers met bijv. rugklachten gebruik van maakten met zowel zit- als staanplaatsen. Kaart per rit kostte 10 cent. Lijnen waren per letter van A t/m L. Vanaf 1968 tot en met 1974 was er zelfs een overstapregeling.
  In 1975 kwam hier drastisch verandering in door toedoen van de toenmalige minister van OW&V Rudy Goossen die nieuwe bussen aanschafte die plotseling even klein waren als die van tegenwoordig. Er is dus een budget vrijgemaakt waar toen overduidelijk fraude was gepleegd. Geen haan die hiertegen protest heeft aangetekend. Dit was een begin van verval i.p.v. verbetering/uitbreiding van het vervoersnetwerk. Het thans langs de bekende wegen als standplaatsen parkeren van micro-bussen is een teken van wanorde.


  Maak melding

 5. Ik ben het eens met ray. Ik zag laatst bij In de branding dat medewerkers van zo een soortgelijke instantie aan het staken waren omdat ze geen salaris hebben ontvangen. Dan is het een beetje schuin om bussen aan te schaffen terwijl werknemers nog hun geld moeten ontvangen.

  Best moeilijk om positief te zijn over positief nieuws.


  Maak melding

 6. -Alles wat ten goede komt voor iemand, een volk of een land zal ik toejuichen.

  -Vreemd dat er bussen gekocht worden en salaris niet betaald kan worden.

  -Ik maak mijn zorgen over die enorme staatsschuld die Suriname nu heeft.


  Maak melding

 7. Heeft wtkn niets beters te melden?
  3 nieuwe bussen, lekker boeiend.
  Ondertussen probeert Bouterse in de assemblee wetgeving door te drukken waardoor het beheer van de affobakka krachtcentrale in handen van particulieren( Bouterse zelf) kan komen.


  Maak melding

 8. De frambo bende heeft nooit aan de hulpbehoevende medemens gedacht Bouta wel. Kijken jullie eens daarnaar. En kraak niet alles af domme mensen. NDP is goed bezig.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.