Minister Edgar Dikan bezoekt commissariaat Commewijne

3

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling in Suriname heeft onlangs een kennismakingsbezoek gebracht aan het commissariaat Commewijne te Nieuw-Amsterdam. Dikan heeft bij die gelegenheid de bestuursambtenaren opgeroepen zich in te zetten en het beleid van de regering te ondersteunen. De minister zegt dat de districten in de gelegenheid worden gesteld om inkomsten te generen via districtsverordeningen. Het Staatsbesluit van 9 december 2015 (Besluit Vaststelling Onderwerpen Bestemmingsheffingen) biedt de mogelijkheid hiertoe.

Bekijk ook:

3 REACTIES

  1. Minister Relyveld maakte er melding van dat burgervader Remy Pollack illegale handelingen heeft gepleegd met domein- en eigendomsgrond in Commewijne om op die manier zijn districtskinderen aan een paradijsje op aarde te ‘helpen’, onze burgervader, met het hart op de juiste plek, huppelt nog steeds vrolijk rond in het district Commewijne. Misschien heeft Minister Dikan van hogerhand de opdracht gekregen om Remy persoonlijk te gaan bedanken voor het goede werk dat hij doet in zijn district, want blijkbaar is Relyveld vergeten dat te doen.


    Maak melding

  2. Toen de levenspartner van een minister, zonder dat hij het wist, een stuk domeingrond wilde inpalmen, werd die minister op staande voet ontslagen door Bouterse. D.C.Remy Pollack heeft honderden hectaren domein- en eigendomsgrond verkocht en Bouterse moet nog laten uitzoeken hoe ernstig de handelingen van Pollack zijn, voordat hij hem,net als abrahams, ‘EERVOL’ kan bedanken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.