Eerste ‘Restaurantweek’ in Suriname

17

Van 1 tot en met 7 februari wordt in Suriname de eerste ‘Restaurantweek’ gehouden. Lekkerbekken kunnen gedurende die week in geselecteerde restaurants genieten van driegangen diners voor slechts 75 Surinaamse dollar. “Smakkelijk eten voor weinig geld. Dat is het idee achter de restaurantweek in Suriname”, vertelt initiatiefnemer Kevin Lugard van Lugard Events.

Het concept is nieuw voor Suriname, maar de organisator is ervan overtuigd dat het een succes zal worden. “Op deze manier kan een grotere groep Surinamers in geselecteerde restaurants eten” aldus Lugard die dit jaar al een Nieuwjaarsduik op White Beach organiseerde.

Zeventien eetgelegenheden in Paramaribo doen eraan mee. Het gaat om: Spiner, Cafe Med, Jacana, Ramada, Jiji’s, Eury’s Brocante, ’ T Vat, Bordeaux, Unsei-Yaki, Baka Foto, De Waag, The Garden, Meat Us en Flavors(Courtyard Marriott Hotel) Ambiance, Broki en De Vliegende Hollander.

Bekijk ook:

17 REACTIES

 1. Op zich een heel aardig initiatief, maar voor de doorsnee Surinamer volstrekt onbetaalbaar.
  75 SRD per persoon blijft een fors bedrag in een tijd, dat wij onze buikriem moeten aanhalen.
  Bovendien is de periode van een week nogal kort naar mijn mening en is het altijd maar de vraag, wat voor kwaliteit eten je op je bord krijgt.
  Daar wil het in ons land ook nog wel eens aan schorten.


  Maak melding

 2. Forummers, odi odi.

  @ Cochise!
  Wel ze zijn in hun advertentie vergeten te vermelden, dat je ook voor SRD 75,- ,7 dagen lang, exclusief en gezond kan gaan eten bij de Super Vliegende Surinamer te Par’bo in SU.
  Dus je betaald slechts SRD 75,- voor 7 dagen.
  Een lekker (zevengangen) Surinaams diners.
  Zelfs onze Super kok Beuk, zal de zaak ondersteunen.

  Dus smakelijk eten bij de Super Vliegende Surinamer.


  Maak melding

 3. De inflatie gaat tegenwoordig, dankzij onze verkwistende, liegende, bedriegende, stelende en incompetente volkspresident Zijne Excellentie A No Mi, zo snel dat wanneer je aan het begin van de avond te horen krijgt dat je SRD 75,- zal moeten betalen, je aan het eind van de avond niet verbaasd moet zijn als je doodleuk te horen krijgt dat het intussen SRD 150,- geworden is.


  Maak melding

 4. Ik weet niet wat daar zo voordelig aan is, voor hetzelfde bedrag heb je in Nl. via Social Deal of i.d. ook al een driegangen diner van redelijk goede kwaliteit en kan me goed voorstellen dat 75 SRD voor de gemiddelde surinamer geen haalbare kaart is helemaal niet als er ook nog 2 kids meegaan


  Maak melding

 5. 75 srd lekker goedkoop,als je van uitgaan dat minimumloon srd 7,50 per uur dan moet je 10 uur werken voor een diner …terwijl prijzen moeten relateren met je koopkracht en die is lang niet voor een doorsnee su weggelegd…voor paarse benden wel.


  Maak melding

 6. @paul
  Wellicht is @bihari ervan uitgegaan dat 60-70% van de inwoners van Suriname min of meer in armoede verkeert. En misschien denkt hij ook aan alle niet uitbetaalde medewerkers. Hierdoor raak je op achterstand. En zo……


  Maak melding

 7. Suriname heeft ook een happy few. Inderdaad FEW; die kunnen het wel ophoesten. Zoals met al dit soort acties het geval is, zal de Surinaamse “Jan met de pet” hiervan geen gebruik kunnen maken.


  Maak melding

 8. Beste mensen, dit is een evenement bestemd voor de Surinaamse elite. De organisatie betaald deze site voor de promotie en kan niks met een litanie aan negatieve opmerkingen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.