Surinam Airways ‘zeer tevreden’ met inzet Airbus

22
Surinam Airways - Surinaamse Luchtvaart Maatschappij SLM

PARAMARIBO, 28 jan – De A340 is nu precies een maand in operatie en de SLM is zeer tevreden met haar operationele performance. Dit meldt de directie van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij in een persbericht. Ook de positieve feedback van het reizend publiek is een factor.

Van ontevredenheid, zoals media onlangs berichtten, is geen sprake. Het toestel is comfortabel. “De stoelen in businessclass stellen passagiers in de gelegenheid bijna geheel languit te liggen tijdens de vlucht (zogenaamde sleepers) en zijn voorzien van een personal Inflight Entertainment (IFE) systeem. De stoelen in de economy class zijn zeer comfortabel “, meldt de SLM.

De A340-313 is in nauw overleg en met goedkeuring van de directie en de vertegenwoordigers van de aandeelhouder geleased voor een periode van vier jaar. De SLM-directie en haar personeel staan volledig achter het besluit tot het leasen van de A340. De SLM zal met de A340 haar product blijven verbeteren en zich blijven inzetten om alle passagiers steeds een kwalitatief goede service te blijven aanbieden.

Bekijk ook:

22 REACTIES

 1. Dus moet directie die inmiddels zijn ontslagen moeten weer in dienst genomen worden.onze president heeft reden geven dat het toestel een miskoop was en de leidingsgevende zijn verantwoordelijk voor..en nu hoor je een beste deal is voor SLM…ze denken dat Mesen dom zijn …wat een onzin allemaal


  Maak melding

 2. Nogal logisch dat de directie tevreden is over de inzet van de Airbus. Als ze zich net zo negatief zouden uitlaten over de Airbus als de president dan was het gelijk over en sluiten voor de SLM.
  Belangrijk voor een goed oordeel over het vliegen met de SLM Airbus is de mening van de passagiers . De SLM moet de mening van de passagiers laten peilen door een onafhankelijk bureau. Met de meningen van de president en de directie kunnen we niet zo veel.


  Maak melding

 3. Heeft Bouterse persoonlijk de ’trusted wings’ van de SLM geknipt en moeten die weer aangeschroefd worden?

  Op 27 januari verscheen er op WKN een bericht getiteld “SLM TEVREDEN MET ‘NIEUWE’ A340-313 AIRBUS”, vandaag 28 januari lezen we op WKN een nieuw bericht onder de kop “SURINAM AIRWAYS ‘ZEER TEVREDEN’ MET INZET AIRBUS”, blijkbaar moet het publiek ervan overtuigd worden dat het eerste bericht geen vergissing was.


  Maak melding

 4. @ Koos

  Niet alle cabine personeel is onbeschoft; degene die dat doet, denken dat heel wat zijn ! In feite zijn ze gewoon bar café medewerk (st )(ers ) in de lucht.
  Sommige Cabine personeel van KLM zijn ook onbeschoft, het ligt niet aan maatschappij, maar aan de mensen zelf.
  Vriendelijkheid moest eigenlijk een Must zijn, voordat ze aangenomen werden bij het solliciteren.


  Maak melding

 5. Een zeer doorzichtige PR-flater die denkt dat mensen achterlijk zijn.

  “Ook de positieve feedback van het reizend publiek is een factor.”

  Welke positieve feedback??

  Is er onder passagiers een onderzoek gehouden, Waar zijn die gegevens. Is gewoon een lul verhaal. Les 1 Public Relations: Vertel nooit onwaarheid in een persbericht. Onderbouw elke bewering met cijfers en feiten.

  De president zelf noemde het nieuwe vliegtuig een enorme miskoop waarover SLM personeel en passagiers over klaagde.


  Maak melding

 6. Pres houdt zich sinds 2010 alleen bezig met ontslaan en benoemen verder niks. Iedereen staat erbij en kijkt ernaar.
  Klantvriendelijkheid moet op nr. 1 staan het gaat om dienstverlening aan betalende klanten vooral wanneer men vindt dat toerisme moet worden gestimuleerd terwijl de inrichting van Suriname smeekt om aanpassingen en verbeteringen.


  Maak melding

 7. Dit staat geschreven::::De A340-313 is in nauw overleg en met goedkeuring van de directie en de vertegenwoordigers van de aandeelhouder geleased voor een periode van vier jaar.

  =Waarom heeft Bouterse de top dan ontslagen???????

  Wat een poppenkast vertoning in Suriname.


  Maak melding

 8. Dit is een belachelijk bericht. Het is ook belachelijk om neer te kijken op een beroep als stewardess of op welk beroep dan ook (@koos). 90% van deze mensen hebben een hogere scholing dan dat van een bar/café medewerker of de passagiers die ze bedienen. Er lopen artsen in opleiding, juristen, accountants etc als stewards/stewardessen rond in t vliegtuig. En niet omdat ze geen andere baan kunnen vinden, maar gewoon omdat ze daar willen zijn.
  Ten tweede worden ze niet gewaardeerd door de maatschappij voor dit harde werk.Alle stressen van de maatschappij werken door naar deze groep en het is jammer, maar zij voelen het t zwaarst. Niet omdat ze vliegen hebben ze t goed, lang niet. Ze zien er heel verzorgd uit, maar weet je hoe hard ze moeten werken om dat te kunnen doen? Niet voor zichzelf maar voor de maatschappij. Niemand weet wat er gebeurd wanneer jij als passagier lekker zit te slapen in een stoel. Zij hebben geen normale stoel als jij, die stoel speciaal gefabriceerd om ze wakker te houden. Misschien als de leiding t wil krijgen ze een break nu en dan. Al uren voordat jij op bent om naar de luchthaven te gaan, zijn zij reeds gekleed en bespreken alle mogelijke detail ingeval iets fout mocht gaan gedurende de vlucht. De mogelijkheden om de passagiers zo veilig mogelijk naar hun bestemming te brengen. Na de vlucht zijn ze doodmoe omdat ze voor de passagier hebben gezord, negen uren plus van een tijdzone naar de andere. Meestal een tijds verschil van 4-5 uren. En dan nog een minimale rust tijd voor de vlucht terug.
  En zoals we allemaal al weten is dat elke passagier koning is. Stel je voor dat elke stewardess teminste vijftig koningen voor zichzelf heeft die allemaal voor negen uren lang aandacht nodig hebben. Sommigen zijn ziek, anderen hebben een sterf geval, weer anderen zijn totaal bezopen en dan heb je degenen met een miderwaardigheids complex die altijd denken dat cabine personeel zich te goed voelt. Deze, de laatste groep is het hardst om tevreden te stellen. Het personeel wordt door dezen uitgescholden. En dit heeft ook op t personeel een effect. Soms incasseert de volgende koning die beschaafd is t gelach, wat helemaal fout is.
  Overhandigen van eten en drinken is niet een van de zaken die belangrijk zijn tijdens de training. Er is geen examen voor.
  Wat wel elke dag behandeld wordt is veiligheid, brand blussen,zuurstof toedienen aan passagiers, noodlandingen,levens redden, klimmen in t vliegtuig aan enkel een dik koord, springen uit t vliegtuig en alles wat maar verkeerd kan gaan. En dan nog in de praktijk.
  Natuurlijk zijn er uitzondering. Sommigen zijn er slechts om ergens een graantje te pikken en niet om de liefde voor hun mede mens. Ik heb dat alles persoonlijk ervaren voor heel lang, dus dit is geen informatie gebaseerd op een keer of een aantal keren.
  Dus hou rekening met t personeel. Niet alles wat blinkt is goud.


  Maak melding

 9. Dit is toch niet gebeurd met die nieuwe vliegtuig? Veel lees plezier::::::::::

  = do 28 jan 2016
  |
  Stewardess uit Suriname met cocaïne opgepakt
  SCHIPHOL –

  De marechaussee heeft op Schiphol een stewardess uit Suriname aangehouden omdat ze cocaïne bij zich had. Ze werd maandag al opgepakt, zegt een woordvoerder van de marechaussee. In het belang van het onderzoek kan hij verder niets zeggen.

  Volgens Surinaamse media gaat het om een partij van 10 kilo cocaïne. De stewardess zou werken voor de Surinaamse luchtvaartmaatschappij SLM.


  Maak melding

 10. Wat vaak stoort is dat de directie van de SLM nooit luistert naar kritische geluiden. Wij zijn het reizend publiek .

  Nu dat men met een mis- geleased toestel in de maag zit kunnen ze niks anders zeggen dan, ” de SLM-directie en haar personeel staan volledig achter het besluit ” .

  Maar heel vreemd de president , de minister van economische zaken en financiën hebben toch hiermee ingestemd en hun fiat te geven ????

  Something is rotten in the state of Denmark !!!!!

  Ze liegen no K.A. De ( NDP ) top is verdeeld en verbitterd.
  Het lease contract kunnen ze niet terug draaien.

  ” De stoelen in businessclass stellen passagiers in de gelegenheid bijna geheel languit te liggen tijdens de vlucht (zogenaamde sleepers) en zijn voorzien van een personal Inflight Entertainment (IFE) systeem “.

  Sorry , inflight Entertainment is geen overbodige luxe maar standaard bij andere luchtvaart maatschappijen .

  Ik hoor jullie al gillen van, waarom ga je dan niet met een ander maatschappij vliegen. Ik gun graag de SLM mijn euros. Maar, het zijn harde verdiende euros

  Ik wil ook voor een vlucht van negen uren ook een beetje luxe

  Dus in de toekomst vlieg ik met een ander maatschappij.
  Een monitor om film te kijken dat uit het plafon klapt , is zoooooo ’90’s.

  Over klantvriendelijkheid gesproken: één woord , het zijn AGUS !!!

  Van Miami Paramaribo Curaçao tot Amsterdam, ze zijn onbeschoft. Altijd laat en vertraging . Ja, Flying on trusted wings or you can’t trust SLM wings.

  Zelf hele simpele klachten kunnen ze niet afhandelen. Men maakt meestal een drama voor niks. Bellen naar de SLM met een klacht , lijkt op een afspraak met de tandarts.

  Ze gedragen zich echt als Surinaamse ambtenaren in de sky.

  Personeel van SLM weet dat ze niet zomaar worden ontslagen.

  Maar eending is zeker, men ( de SLM ) is bang dat klanten nu meer met de KLM zullen gaan vliegen.

  En die stewardess met 10 kilo coke…..pfffffffff.

  DE SLM HEEFT ECHT EEN IMAGO PROBLEEM .MAAR ZE STOPPEN LIEVER HUN KOP IN HET ZAND DAN HUN IMAGO OP TE KRIKKEN.

  SURINAM AIRWAYS IS OOK HET VISITE KAARTJE VAN SURINAME WERELDWIJD .

  Isrifowru


  Maak melding

 11. Wat zeuren de mensen nou? Hun hele leven kijken ze naar de TV en zelfs als ze zich in de lucht bevinden willen ze nog naar de tv kijken. Ze zitten uren achter de pc maar een paar uur lekker stil te zitten in een stoel is al veel gevraagd. Van mensen met een fysieke ongesteldheid kan je dat nog begrijpen, maar van gezonde mensen? Zijn we ineens allemaal rusteloze apen geworden? Had die geesteszieke geuniformeerde Belg dan toch gelijk?


  Maak melding

 12. Vandaag een stewardess van SLM aangehouden op Schiphol. Ze was in het bezit van 10 kg coke.

  Suriname staat weer op de kaart. Na wang hiep hiep hoeree

  Have nice day allemaal…


  Maak melding

 13. Attentie attentie: hier volgt een zeer belangrijke mededeling voor SLM.

  Directie SLM heeft u de vele reacties lezen?
  Uit de reacties van lezers kunt u lezen dat heel veel mensen niet meer gaan of willen vliegen met SLM. Waaronder ik ook!

  Gaat u er nog wat mee doen?

  Doe hier uw voordeel mee!


  Maak melding

 14. De dienstverlening van de SLM spreekt boekendelen opzich.De crew voelt zich verheven en de meeste zijn ongemanierd.Zij kunnen nu weer volop cocaïne vervoeren.
  Ik vlieg al jaren niet meer met de SLM.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.