[VIDEO] Afscheid Max Nijman in Paradiso A’dam

9

De Surinaamse muzikale held ‪Max Nijman‬ overleed op dinsdag 19 januari 2016 op 74-jarige leeftijd. Op maandag 25 januari was het voor het publiek mogelijk om afscheid te nemen van Nijman in Paradiso Amsterdam. Het was een muzikale bijeenkomst met 1.500 mensen, waarin zijn betekenis voor de Surinaamse muziek geëerd werd. Nijman zal in ‪#‎Suriname‬ begraven worden.

Waterkant.TV was in Paradiso en maakte dit verslag:

Bekijk ook:

9 REACTIES

 1. Ik vraag me af of de familie spijt heeft van de beslissing om Max in Suriname te begraven. Het afscheid in Paradiso was mooi en eerbiedig. Wat staat ze te wachten in Suriname? Een negatief reisadvies, algemene economische malaise en een morrende bevolking. Ook dit plannetje van de president is gedoemd te mislukken. Het zit hem niet mee in 2016.


  Maak melding

 2. morenito en b.wakoef, julliei zijn geen Surinaamers, of geboren in Suriname. Max Nijman (zalig) was een vol bloed Surinamer. Jullie lullen gewoon. Als ik jullie gekend had, of misschin zijn deze jullie bijnamen, zou ik je bek in elkaar geslagen hebben..Er is altijd negatief praten over Suriname. Dry you boto, en go wroko gie Sranang. Action speaks louder than words. NO TAKI, MAAR DOE. LUISTER NAAR JOUW vOLKS LIED. NEEN, JULLIE KUNNEN NIET, WANT UNOE DENKIE DAT DENG BAKRA LO’B UNOE, MIJN MARS, JULLIE ALLEN LAND VERRADERS. HEILIGE JUDASSEN.


  Maak melding

 3. @Roy,

  Kries is een volbloed Surinamer wonende in Suriname en een uitstrekende zanger en muzikant die heel veel mensen blij maakt mat zijn muziek.


  Maak melding

 4. Roy, lobi brada, sommige surinamers zijn vreselijk, negativiteit is een grt valkuil voor deze krabu, ze leren het niet af, de zwarte gemeenschap houd ervan elkander te breken, daarom komen we niet verder dan elkaar steeds maar als een krabu in wan bari naar beneden trekken, Roy grantangi brada.


  Maak melding

 5. Roy
  “Als ik jullie gekend had, of misschin zijn deze jullie bijnamen, zou ik je bek in elkaar geslagen hebben.”

  Stomme idioot. Je bent te achterlijk om als een volwassene je grieven te uiten dus is geweld automatisch het eerste wat je hagedissen hersenen je ingeven. FU!


  Maak melding

 6. zo jammer dit,dat sommige mensen hier een politiek gerelateerd comment geven omtrent het overlijden en begrafenis van wijlen oom Max Nijman,als geboren Surinamer wil je toch in het land van geboorte begraven worden ,dus laten we met eerbied en respect hiermee omgaan ipv negatieve comments hier te posten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.