Natalie La Rose geeft dans workshop in Suriname

8

De populaire Surinaams-Nederlandse zangeres Natalie La Rose was onlangs voor vier dagen in Suriname. Dit vanwege de zeventigste verjaardag van haar oma. La Rose heeft gedurende haar flitsbezoek een dans workshop gehouden voor een geselecteerde groep jonge dansers in theater Onstage (FOTO/Irvin Ngariman).

Zondag 3 januari trad ze op tijdens de nieuwjaarsJam bij Joke’s Crab House van Walther Muringen. La Rose is goed bezig in de Verenigde Staten waar ze onder contract staat van de rapper Flo Rida. Haar eerste single ‘Somebody!’, een bewerking van Whitney Houstons ‘I Wanna Dance With Somebody’ is een grote hit geworden.

I just love it when the family is together ! Happy birthday to my beautiful grandma 😍 #paramaribo

Een foto die is geplaatst door Natalie La Rose Official! (@natalielarose) op

In Amerika wordt Natalie La Rose al vergeleken met wereldsterren als Mariah Carey, Whitney Houston en Beyonce. Het nummer ‘Somebody!’ werd op 13 februari 2015 op het Vevo kanaal van Youtube geplaatst en is inmiddels meer dan 110 miljoen keer bekeken:

Haar ander nummer ‘Around The World’ met Fetty Wap is nu al meer dan 13 miljoen keer bekeken:

Bekijk ook:

8 REACTIES

 1. Ze zingt heel aardig, maar om haar te vergelijken met Whitney Houston, Beyonce of Mariah Carey gaat wel erg ver.
  Wie heeft dit artikel eigenlijk geschreven ?
  Ik hoop niettemin het allerbeste voor haar en adviseer haar niet alleen covers te zingen, maar ook eigen nummers.
  Daaraan herken je de echte top.


  Maak melding

 2. Lekkere, lekkere Natalie. Oef!

  @Cochise
  “Wie heeft dit artikel eigenlijk geschreven ?” haha dat weet je toch? We zijn hier op Waterkant.nl. Je komt hier niet voor diepzinnige journalistiek LOL.


  Maak melding

 3. Daarom komt @Morenito elke dag hier om te lezen en te reageren toch. Is juist die ‘niet-diepzinnige journalistiek’ die precies aansluit bij hem/haar en hem/haar elke dag weer hier brengt. Muhuhahahahhaha

  Maar ja, ik bemoei niet  Maak melding

 4. Ben ik met je eens dat die vergelijking met Beyonce Mariah en Whitney beetje te hoog gegrepen is.. Maar ze zingt geen covers. De boven genoemde nummers zijn allebij van haar zelf! Vind wel belangrijk dat dingen gezegd worden zoals ze zijn!


  Maak melding

 5. @ Cochise, mee eens, de vergelijking met Whitney Houston, Mariah Carey en Beyoncé gaat inderdaad wel ver! Nathalie la Rose kan leuk zingen maar staat pas aan het begin van een mogelijke veelbelovende carrière die nog altijd kan ontsporen! Er zijn menige zangers haar voorgegaan waarvan men zei dat het toppers waren en nooit tot ontplooing zijn gekomen, de muziekindustrie is immers keihard. Wie vandaag hot is, is morgen oud nieuws. De grote winnaar nu al is degene waarbij ze onder contract staat Flo Rida!

  Haar workshop is wel een mooi cadeau aan dansliefhebbers in Suriname, zeker voor een geisoleerd land als Suriname waar de wereld aan voorbijgaat!


  Maak melding

 6. En ik denken dat mijn marronbroeders meesters in het dansen waren. Zoals mijn marronzusje dat laatst zo mooi voor de president danste. Zij beheerst spieren waar La Rose misschien geen eens weet van heeeft.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.