Anil Padarath nieuwe voorzitter KKF Suriname

1

PARAMARIBO, 7 jan – De grootste bedrijfsleven organisatie van Suriname, de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF) heeft afgelopen dinsdag een nieuwe voorzitter gekozen. Ondernemer Jayant (Anilkumar) Padarath mag de KKF nu gaan leiden.

Padarath is oprichter en eigenaar van de Bingo Pizza keten. Hij heeft ook jaren in de USA gewoond en gewerkt en was ondervoorzitter in het vorig bestuur onder leiding van Henk Naarendorp. De huidige ondervoorzitter is Moulijn Abas van de firma Lincoln Concern.

De Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF) Suriname is op 1 mei 1910 opgericht. De organisatie bevordert een cultuur van ondernemerschap en daardoor economische groei in Suriname door het zakenleven te dienen, te vertegenwoordigen en te versterken.

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.