Surinaamse zangeres Nisha Madaran bezoekt Tweede Kamer

7

De Surinaamse zangeres Nisha Madaran heeft afgelopen maandag een bezoek gebracht aan het Nederlandse parlement. Bij die gelegenheid heeft ze twee hitsingles overhandigd aan SP Kamerlid Harry van Bommel(FOTO). “Ik was natuurlijk verguld met de bekende cover van de Bollywoodsong ‘Pyar hamara’ die Nisha Madaran samen met de Surinaamse topzanger Bryan B opnam. Het nummer stond maar liefst 5 weken op nummer 1 positie van de Nationale Top40 Suriname. Ook de recente hitsingle ‘Yeh Sama – Besame fusion’ mocht ik in ontvangst nemen” schrijft Van Bommel in zijn nieuwsbrief.

Nisha Madaran is in Nederland voor een tour die duurde van 20 november tot 27 december. Het was voor het eerst dat ze buiten Suriname optrad en ze is bijzonder enthousiast over de ontvangst door haar fans in Nederland. Aanvankelijk zou ze meteen na haar tour naar Suriname terugkeren maar ze heeft op het laatste moment besloten eerst enkele dagen rust te nemen.

“Toen ik vernam dat Nisha een bezoek aan het parlement wilde brengen heb ik meteen aangeboden haar te ontvangen. Het gebeurt immers niet dagelijks dat ik topzangers in de Tweede Kamer mag ontvangen. Het is om precies te zijn de tweede keer. Eerder ontving ik Edgar Burgos in de Kamer omdat ik hem wilde interviewen voor mijn boek ‘Surinamers in de polder’. De volgende artiest ga ik overigens wel vragen om ook echt iets te zingen. Het liefst voor de hele Tweede Kamer natuurlijk” aldus Van Bommel.

Bekijk ook:

7 REACTIES

 1. @ Freeway.

  Ik weet niet of deze Ronald of een Blanke Nederlander is
  maar, aan haar uiterlijk kan men zien dat ze een Surinaams van Hindoestaanse komaf is !!!!

  Ga Ronald niet gelijk kwalificeren als een hokjes denker.


  Maak melding

 2. Gewoon een leuke surinaamse zangeres met een goede stem, 1 van de weinige goede dingen die op dit moment door Suriname voortgebracht wordt, die ontvangen wordt door Harry van Bommel omdat hij wat met Suriname heeft,en klaarblijkelijk, terecht van die muziek houdt verder interesseert me het gewoon geen ene moer uit welke bevolkingsgroep ze komt en die stompzinnige reactie van Jacobus neem ik helemaal niet serieus, wat een flapdrol


  Maak melding

 3. @Hans

  we hebben het over de zangeres en niet over de grote Jacobus.Kan mij voorstellen dat je moeilijk om de woorden van Jacobus heen kan maar probeer toch je aan het onderwerp te houden.
  Anders ben ik bang dat je naar het niveau van printa en parbo uitglijdt.


  Maak melding

 4. Deze dame is n surinaamse van hindostaanse afkomst en komt uit suriname..Het is de 1e x dat ze nederland aandoet.Ik heb dit op de radio gehoord net voordat ze vertrok.
  Wat waar is weet ik niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.