Kerst in Suriname: Telesur Kerstconcert

4

Gospelartiest Asgar Koster (l) donderdag in actie tijdens de 29ste editie van het Telesur Kerstconcert. Er is landelijk opgeroepen tot een hechte samenwerking om het land te koersen naar een betere toekomst. Praeses Hesdy Zamuel van de Evangelische Broeder Gemeente Suriname zegt aan de vooravond van het kerstfeest dat de Kerstgedachte meer gericht is op het in praktijk brengen daarvan en het toelaten van positieve verandering in het leven en de aandacht voor minder bedeelden.

Bekijk ook:

4 REACTIES

  1. ” Ieder mens heeft een oorlog te strijden tegen het kwaad in zichzelf ” positieve Kerstboodschap : ” En mijn volk zich vernedert en bidt,Mij weer zoekt en breekt met zijn zondige praktijken, zal IK vanuit de Hemel luisteren, zijn zonden vergeven en het land weer gezond maken. 2 Kronieken 7- 14 .


    Maak melding

  2. En waar is onze redder Boschopoe Meye dan, doet hij niks voor het arme volk.
    Is hij plots verdwenen of opzij gezet net als vriend Rasieddddd Dhoekie?

    Alvast mooie kerstdagen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.