Skimmers zetten zinnen op Surinaamse pinautomaat

10

PARAMARIBO, 25 dec – Het Arrestatie Team van de politie heeft twee skimmers aangehouden. Het betreft de illegale buitenlanders Davindra S. en Omindra L. De twee hadden ruim honderd valse pinpasjes gemaakt.

Met de pinpasjes moesten pinapparaten onveilig worden gemaakt. De politie kon optreden op na een tip uit de gemeenschap. Een man was gezien bij een pinautomaat. Hij vertoonde ‘verdachte handelingen’. De politie ging op onderzoek uit en er werd een observatieteam ingezet. De automaat werd enkele uren lang in de gaten gehouden. Op gegeven moment verscheen Davindra S..

Hij kwam camera’s verwijderen bij de automaat. Het bleek materiaal dat hij zelf had aangebracht. Op zijn aanwijzing is de andere verdachte ook aangehouden. Tot in beslag genomen apparatuur behoren lasers, camerasystemen en pinpasjes. De politie heeft een beroep gedaan op burgers om voorzichtig te zijn. Tijdens het invoeren van de eigen pincode moet het toetsenbord worden afgeschermd.

Bekijk ook:

10 REACTIES

 1. Deze gasten hebben het nieuws na de laatst gehouden verkiezingen niet gevolgd, waarom zouden ze anders zoveel moeite doen om geld, dat dagelijks in waarde daalt, te stelen?


  Maak melding

 2. De meerwaarde van onvermogen is het met respect je mening willen verkondigen zonder dat je mensen persoonlijk treft.

  Gezien het feit dat ik nooit een tekst lees met bron vermelding ga ik met hoge in achtneming van vermoeden er van uit dat het niet om journalisten gaat die hier de innerlijke allergieën ten toon spreiden, maar burgers. Misschien dat we onze kinderen en zo niet de jongeren een beter voorbeeld kunnen geven door niet stelselmatig zware krachttermen of zware minachtende woorden te verkiezen om een punt te maken. Als u vindt dat ik er naast zit, dan kan ik zeggen dat ik als geboren Surinamer verdrietig wordt van wat wij ons nageslacht meegeven. Wellicht dat we kijken naar mogelijkheden om Suriname wel te laten slagen. Ik reageer graag op constructieve denkers om onnodige scherpe conversaties te voorkomen. Respect. Iwan


  Maak melding

 3. Het is erg dat men zo diep zijn gezakt ,maar het is gewoon het voorbeeld van deze regering . Bouterse en ADHIN , want in Suriname is het free for all geworden . In het buitenland kennen ze ons als een schurkland . Stelende governor, moord verdachte pres, corrupte min. Ja knikkers in de DNA enz. reis naar een land overal kijken ze op je meer, zodra ze je PASSPOORT zien. Neks no fout, ja hor we gaan voor 5. Ah ha ha ha


  Maak melding

 4. @Silveesurfer,@Iwan.
  Ik ben t eens met jullie,vooral wat meer respect is op zn plaats.
  Kyk wat die skimmers betreft denk ik dat ze het idee hebben dat de politie hier wat achter loopt,maar srd heeft wel waarde,die wisselen ze zo om.


  Maak melding

 5. Straks komt nog de kraak van de ATM’s met een auto. Het wordt echt tijd voor een basisinkomen, want anders gaat de criminaliteit sky rocketen. Nit alleen in Suriname, maar wereldwijd.
  De banken zijn zowiezo al op het dievenpad geslagen met hun negatieve rente. Je moet tegenwoordig geld aan de bank betalen om je geld op een spaarrekening te mogen zetten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.