Stichting Su Aid wil SRD 500.000 ophalen

8

Van links naar rechts: Sydney Grunberg (penningmeester), Giwany Zeggen (voorzitter) en Asgar Koster (lid) van de stichting Su Aid woensdag tijdens een persconferentie. De stichting in Suriname hoopt SRD 500.000 bijeen te kunnen brengen om daarmee zeker vijf sociale instellingen voor mensen met een beperking te ondersteunen. De inzamelingsactie start op donderdag om 08:00uur bij Radio 10 en duurt tot en met 21 december.

Bekijk ook:

8 REACTIES

 1. Ik geef geen cent! Deze heren moeten zich diep schamen. Voordat je zoiets doet moet je tekst en uitleg geven. Voor hetzelfde geldt dat deze heren het opgehaald geld in hun eigen zakken stoppen, zoals velen dat gedaan hebben!


  Maak melding

 2. Het zou een vereiste moeten zijn wanneer bij dergelijke doelen een integere notaris een en ander nauwgezet volgt of zijn er – na 35 jaren – geen betrouwbare lieden aangezien de doorsnee Surinamer de gevolgen van de coup tot op heden zwaar (heeft) onderschat.
  Elke benefiet-actie tbv senioren, personen met beperking, kinderen een goede zaak.


  Maak melding

 3. No NO NO!!! ik geef niks!! straks zijn ze met het geld ervan door!! Wie gaat in deze tijd hen vertrouwen?? ikke in ieder geval niet!!!

  Je heb al sjoooveeeel schurken in Suriname!! Je wordt van alle kanten gepakt!!


  Maak melding

 4. Leuk initiatief, maar de organisatie is als zovele Surinaamse onprofessioneel, en geeft geen transparante informatie (geen behoorlijke website, maar een FB profiel) wie ze zijn, wat hun statuten zijn, wat de achtergrond van de bestuurders is etc. In deze tijd met vele beunhazen zou ik erg voorzichtig zijn voordat ik geld doneer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.