Surinaams comedy-toneelstuk ‘Zit mooi’ op DVD uit

1

Afgelopen week speelden de heren Roué Verveer, Murth Mossel, Rayen Panday en Dengboy Fu A Birti het Surinaams comedy-toneelstuk ‘Zit Mooi’ voor de laatste keer. Voor de mensen die het gemist hebben is er nu ook een speciale DVD van deze show uitgebracht. Dat melden de heren vandaag.

‘Zit Mooi!’ is een typisch Surinaams comedy-toneelstuk (ja, toneelstuk) zoals je nog niet eerder hebt
beleefd! Roué, Murth, Rayen, Ronny en Eric brengen jullie een hilarisch comedy-toneelstuk vol met alle gekheid die je van hen mag verwachten! In de show wordt er vrijwel de hele tijd Surinaams gesproken.

De nieuwe DVD kost slechts 10 euro (exclusief verzendkosten) en is een prima Kerst kado of relatie geschenk, aldus Dengboy Fu A Birti.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.