Actiegroep ‘We zijn Moe’ gaat door met protesteren

55

PARAMARIBO, 7 dec – De actiegroep ‘We zijn Moe’ gaat door met protesteren. Dit zegt Curtis Hofwijks, lid van de actiegroep. Dat de regering een soort sociaal vangnet heeft aangekondigd, geeft geen reden tot ophouden. Er hapert nog te veel.

Het kan er bij de groep niet in dat er wat schrale sociale hulp wordt geboden. Surinamers zouden zich er tevreden mee moeten stellen, lijkt de redenering. “”We willen geen voedselpakketten. We zijn geen bedelaars. We willen in onze eigen behoefte voorzien”, zegt Hofwijks tegenover de Times of Suriname. Het is ook waarom het protest zal blijven aanhouden de komende tijd.

De groep verschijnt elke middag op het Onafhankelijkheidsplein in Paramaribo. Ook worden door de dag heen pamfletten uitgedeeld. De groep eist deugdelijk economisch beleid. Ook moet corruptie grondig worden aangepakt. Wie steelt moet het gestolen geld teruggeven. “Ontslaan en opsluiten is nog geen oplossing. Het geld is nog steeds op een rekening waar het niet thuishoort”, aldus Hofwijks.

55 REACTIES

 1. De reactie van de president: “De lijst is nog lang hoor” is president onwaardig. Het ging om de niet betaalde rekeningen. Maar ja als je nu vraagt heeft niemand voor de NDP gestemd.


  Maak melding

 2. Ze zullen weinig mede strijders krijgen, de mensen hebben hun leiders waar ze op gestemd hebben. Ze worden op hun wenken bediend dan is klagen misplaatst.


  Maak melding

 3. Te laat! Maar goed, ga door met je protest en houdt voet bij stuk. Hoop dat nu alles maar dan ookalle surinamees nu deze stap nemen. Gewoon bij het parlements gebouw staan en willen ze nu luisteren naar de eis, sloop het hele gebouw. Gewoon tegen de vlakte. Je zult zien dat ze gaan luisteren. !!!


  Maak melding

 4. kolibri ga naar Suriname dan neem jij de leiding op je om het gebouw te slopen.

  Doe je dat niet blijf maar dan weg van dit forum,of wordt lid van IS.


  Maak melding

 5. Bouterse: what doesn’t kill me makse me stronger

  JONG SURINAME.

  Ik hoop dat deze moedige Surinamers vast blijven houden aan hun principe en door gaan tot dat hun doelen zijn bereikt…

  De NDP is een rovers bende die de hele natie als een middel heeft gebruikt om hun doelen te bereiken…

  ze hebben maar 1 plan om de bevolking te diennen en dat is geen plan beste mensen.

  Deze moedige Surinamse boy’s die dagelijks daar staan heb ik hoog in de pet zitten.. Ze tonen tenminsten karakter dan de gene die in Suriname
  wonen en hier op deze site enkel maar komen om te lullen..


  Maak melding

 6. KUMAKOISI weet dat er een heel groot deel van het geroofde geld bij vriend RAMON te vinden is. Ik heb al eerder gezegd dat het AANDEEL VAN KUMAKOISI ook veilig is gesteld door RAMON.

  RAMON zal NEVER NOOIT bezoek krijgen van CLAD. Het doet mij DEUGD dat sommige mensen beginnen in te zien welke GROTE MISLEIDER KUMAKOISI wel is.

  Als KUMAKOISI van het toneel is verdwenen moet het SPEERPUNT van de volgende regering zijn alle GESTOLEN PUBLIEKE FINANCIËLE MIDDELEN moeten terug vloeien in de KAS van de Staat.

  KUMAKOISI en zijn KORNUITEN hebben Su financieel HELEMAAL UITGEKLEED.

  KUMAKOISI is een SCHAAMTELOZE BEEST,die STOMME IDIOOT, door te roepen dat de LIJST ONBETAALDE REKENINGEN nog veel LANGER is.

  Jongens: ga door met jullie actie: jullie gaan KUMAKOISI op de KNIEËN krijgen.


  Maak melding

 7. Venuzuela heeft het goede voorbeeld al gegeven. Die klootzak van een Maduro, grootste vriend van DDB is weggestemd. Wie is de volgend? 3 keer raden. Volgens mij zitten aardig wat mensen billenknijpend te stressen.


  Maak melding

 8. O WIE O WIE IS DEZE (INDIAANSE) MAN MET KAAL HOOFD??? Deze man is ALTIJD in de BUURT van KUMAKOISI.

  ZELFS IN HET ASSEMBLEE is deze GANGSTER niet weg te slaan. Het viel me op dat deze GANGSTER achter MI SJIE KA BA stond terwijl deze KA het parlement( 6 december Apintie in de Branding) toe sprak.


  Maak melding

 9. Dappere jonge Surinamers die opkomen voor hun eigen belang en dat van andere Surinamers.

  Wat een verschil met kloontjes die in het Jeugdparlement van Suriname zitten.

  Jongens ga door met je protest en let vooral goed op jezelf !!
  Het risico van wraak is groot.


  Maak melding

 10. Men heeft mij geleerd dat regeren vooruitzien is.
  Mijn ervaring als adviseur van ondernemingen is dat regeren (leiding geven) niet alleen vooruitzien, maar ook bijsturen en corrigeren is als het fout gaat.
  Ik heb ergens gelezen dat administratie een tool of management is onder voorwaarden natuurlijk dat deze juist , tijdig en volledig moet zijn bijgehouden, want op basis van verouderde informatie is bijsturen/corrigeren vrijwel onmogelijk.
  Over Suriname kunnen wij nu volle boeken schrijven over hoe het niet moet.
  Zonder naar volledigheid te streven wil ik de volgende punten noemen:
  1. Deskundigheid: als bestuurder moet je in staat zijn om de adviezen van jouw adviseurs op hun merites te beoordelen. Volgens mij hebben onze bestuurders nooit gehoord van de termen: handelsbalans-, betalingsbalans-, fiscale- en monetaire politiek e.a..
  2. Vriendjes- en familiepolitiek. Ik heb een bedrijf gekend waarvan ik de eigenaren ooit moest adviseren de boel maar te verkopen. Niet omdat het slecht ging met het bedrijf, maar door de familie- en vriendenproblemen binnen het bedrijf, het bedrijf zeker ten gronde zouden richten. Al die afzonderlijke bedrijven werkten niet meer met elkaar samen, maar begonnen elkaar tegen te werken. Dit lijkt op de situatie in SU.
  3. Stuurinformatie. Om goed te kunnen besturen, heb je stuurinformatie nodig. Deze informatie moet niet alleen betrouwbaar, maar ook snel worden opgeleverd. Naast een goede administratie heb je specifieke afdelingen nodig zoals Centraal bureau statistiek, SER, Planbureau e.a. Waar zijn deze afdelingen en wanneer leveren zij die belangrijke stuurinformatie op?
  4. Om zeker van te zijn dat alles conform afspraken is geschied hoort de boel gecontroleerd worden. Nu weten wij dat controle al retrospectief is, maar in Suriname worden controle-instanties (CLAD. Algemene rekenkamer, interne controleorganen binnen de ministeries) pas geactiveerd als het kwaad is geschied en bijsturen niet meer mogelijk is. Los van de opleiding en kwaliteit van de controleurs.

  Omdat al deze dingen in Suriname ontbreken wordt herstel van de slechte economische situatie van Suriname extra moeilijk gemaakt. Men moet nu een economische strijd gaan voeren zonder adequate economische wapens.
  Wordt het voor onze (potentiele) regeerders daarom geen tijd om de hand in eigen boezen te steken en na te gaan wat er fout is gegaan. Op basis van deze uitkomsten kan men maatregelen treffen en ook afspraken maken om zulke toestanden in de toekomst te voorkomen.
  Gedenk een groot econoom John Maynard Keynes heeft gezegd dat je in slechte tijden(de crisis van de jaren 30) je het geld moet laten rollen. Waar hij die kennis vandaan heeft? Uit de bijbel: lees het verhaal over de zeven vette en magere jaren.
  En ik dacht dat Surinamers in de bijbel geloofden of moet ik ze na-apen door te zeggen DDB is didibrie.


  Maak melding

 11. Geregeld worden studenten en journalisten door NDP aanhangers monddood gemaakt om protesten en kritiek te onderdrukken. Heb groot respect voor deze actievoerders, maar pas goed op jezelf.

  Menselijke waardigheid, vrijheid, democratie, gelijkheid, de rechtsstaat en de eerbiediging van de rechten van de mens: dit zijn essentiële waarden voor een fatsoenlijke samenleving, maar anno 2015 zijn deze zaken in Suriname ver te zoeken. Suriname is een equivalent van Zimbabwe geworden.


  Maak melding

 12. HET is goed dat ze demonstreren(democratischerecht) voor openheid en transparantie en er geen onschuldigbloed vloeid,maar wat gebeurd er als de regering valt?kom er weer één die hun eigen zakken vult? Bijna allemaal hebben ze boter op hun hoofd , ook de mensen die hier op het forum en zijlijn zo agressief en haatdragend reageren zouden het zelfde gedaan hebben wat DDB en vriendenkring afgelopen 30jaren deden als ze ook aan de Macht waren, (Macht werkt verslavend)zouden ze ook hun familie en vriendjespolitiek van zelfverrijking,leugens en arrogant gedrag doen.deze hele situatie houdt ze een spiegel voor, njamang no lobi njamang,ieder moet eerst eigen balk in zijn ogen weg halen dan de splinter in een andere zijn ogen .YAHWEH ZIET en HOOR ALLES.


  Maak melding

 13. In Venezuela hebben vele burgers, Maduro en corrupte bende afgewezen. Langzaam maar zeker ontnuchteren velen die stemden voor nog vijf. Ze worden hongerig wakker en gaan hongerig naar bed. Terecht geven ze uiting van paarse kommer en kwel vol frustratie en woede op een nuchtere wijze. Ma oma taki dat wiens we tang protesteer te 2020, didibri nooit e go sakka, laatstaan e go tjarie rust, vrede en voorspoed. Na soso paarse ka vol leugens, misdaad, moord, corruptie e go kong moro. Didibri en boevenbende e pree kat en muis nanga a volk en te deng kong weri…..na noodtoestand en avondklok. Na soso vloek deng oliedomme aanhangers teki tap deng srefie foe stem tapoe vervloektoe moordenaars en rovers. Wahahahahahaha


  Maak melding

 14. “Het geld is nog steeds op een rekening waar het niet thuishoort”, aldus Hofwijks.”

  Bovenstaand zegt hij aan;

  RobG(eldwolf)
  Para (padvinder) Man
  Vlieger printa
  ndp fornever
  En alle overige 1 dagvlinders.

  Het geld bij Graaibrahams, Graaioogst, Wijlenbosch en
  de rest van de Nationale Debiele Personen, moet
  per Tram retour naar de rekening van het volk.


  Maak melding

 15. Dit soort jongeren zijn niets meer of minder dan spijtoptanten. Deze jochies, zonder enig historisch besef, hebben willens en wetens in 2010 en 2015 gekozen voor hun “held”. Ondanks alle waarschuwingen van een ieder die de Bouta -maffia nog kent uit het verleden. Nu ze geconfronteerd worden met de ware criminele aard van hun “held”, realiseren ze zich pas welk een blunders ze gemaakt hebben. Berouw komt na de zonde.


  Maak melding

 16. NOG 5 jaren!! ete fevie jarie!! verzuip in je eigen stront! Nu klagen??? jullie hebben het zelf gewild!

  Da yu no musu krey!! ha ha haaaaa!

  Dit is precies!!! oogsten!! wat jullie gezaaid hebben!!


  Maak melding

 17. @printa,

  JIJ STAAT GEWOON TOE DAT KUMAKOISI EN ZIJN KORNUITEN OP KLAARLICHTE DAG HET VOLK BESTOLEN HEBBEN. JE STOND OOK NOG TE JUICHEN TERWIJL KUMA EN RAMON HET GELD WEGDROEGEN.

  Jij houdt meer van KUMA dan van je eigen FAMILIE: Dat jij meer moet gaan betalen voor ALLES EN NOG WAT vind je PRIMA.

  JIJ GAAT VOOR NOG 5: HIEPIEPIE

  VOOR STOMMITEIT KRIJG JIJ VAN MIJ HET HOOGSTE CIJFER:!!!


  Maak melding

 18. ronny.

  FALASHA, volgens jou werkt macht verslavend,
  hoe kom je aan deze wijsheid ?
  Heeft bouta jou beloond met dat witte p………?
  Weinig kans dat je afkickt
  je opa was een slaaf en thans ben je de “nieuwe”slaaf van een ptjien ingie boi.
  Leuk slavenfamilie !!!!!!!!!
  Pluspunt, waarschijnlijk vergeet je hiermee armoede


  Maak melding

 19. Oppositie Venezuela verplettert ‘Chavismo’

  07 Dec, 07:22

  Venezolaanse oppositie heeft de regerende socialisten zondag vertrapt door de parlementsverkiezingen te winnen. Het is de eerste keer in 16 jaar dat met succes de heerschappij van president Nicolas Maduro is aangevochten.

  En nu de paarse misdadiger nog.
  Volk van su zie hier her voorbeeld


  Maak melding

 20. Dit is derde keer dat ik een neergang van Sur.mee maak.Dit keer was het geen verrassing.Het was een kwestie van tijd dat we aan de grond zouden geraken.
  Deze mensen protesteren vijf jaren te laat.Ze hadden moeten voorkomen dat opa D president werd.
  Heb erg veel leedvermaak met vijf willigen.Die krijgen na de vijf nog vijf en twintig voor de kiezen.


  Maak melding

 21. Deze jonge dappere mannen zijn de ware leiders van Suriname..In tegenstelling tot de zogenaamde oppositie durven zij hun nek uit te steken voor land en volk..Die arrogante moordenaar en volksmisleider moet zich schamen met de manier waarop hij hen heeft bejegend en zonder schaamte nog zeggen dat de lijst nog langer wordt. Iedere sympathisant van deze man is ofwel een profiteur of niet goed bij zijn hoofd..Zoals de Rob G’s van deze wereld..Hij zet Suriname en de Surinamers ten schande..hij heeft een drugsvonnis op zijn naam en wordt van tal van moorden en foltering verdacht en zijn 2 zonen zitten ook vast voor allerlei criminele daden..Dit alles belet hem niet om af te treden omdat hij alles behalve een rolmodel is als president..integendeel wordt hij alleen maar geassocieerd met criminele activiteiten..Wie niet inziet dat dit een overlevingskwestie voor hem is omdat hij niet in de bak wil belanden is ofwel ziende blind of een parasiet die direct of indirect van hem vreet..


  Maak melding

 22. Deze zogenaamde ‘actiegroep’ van ZWAKZINNIGEN is erg GRAPPIG. Een ieder z’n eigen bord met een evenzo ACHTERLIJKE tekst. Om daarna heerlijk bun buik met een roti en bara te mogen vullen bij Roop-Ram.

  Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) is enkele jaren terug toch helemaal gerenoveerd en hersteld, of niet? Er moet toch nog ruimte zijn voor deze lui.

  Nee, deze personen denken op zo’n wijze aan onderdak te komen. Die Prefab (voorgefabriceerd) woningen zijn voor gezinnen bestemd en niet voor deze groep. Deze mensen kunnen zo u ziet erg gevaarlijk zijn en dienen ‘beschermd te wonen’. Ik denk dat onze Volks-PRESIDENT wel oog heeft voor deze wel dan niet op gejutte groep.

  Deze lui zijn een equivalent van onze MIES koos(je), hier op de site. Het gaat eveneens als op de Waterkant-site om enkele ZWAKZINNIGEN, die met hun diverse ‘schuilnamen’ doen alsof het om honderden gaat..

  Als deze foto niet zou zijn getoond zouden MIES koos(je) en ‘TOVENAAR’ Henry- mister KUMAKOIZI himself, ons hebben duidelijk gemaakt alsof het om honderden of zelfs duizenden zogenaamde ‘actievoerders’ zou gaan.

  Dat een teleurgestelde ‘neef’ (teef) van Somo z’n ZWAKZINNIGE vriendjes optrommelt voor een ‘bara en/of roti, of pitjel of telo van Somo (hand-made) is heel KOMISCH.

  Trouwens die ZWAKZINNIGE pae zou met z’n ARMOEDE toch beter terecht kunnen bij die “gaarkeuken’ van Somo.

  Of was die ‘gaarkeuken’ van Somo ook zo’n zoveelste ACHTERLIJKE GRAP. Ik dacht ALTIJD dat men bij Somo’s ‘gaarkeuken’ terecht kon trouwens.

  Henk Molenaar, heb je niet opgemerkt hoeveel tienduizenden ‘actievoerders’ er protesteren. Een ieder die op Bouterse had gestemd (6 personen) waren daar. Of misschien was het V6 of ik bedoel V7 (maar voor even).

  Wat Bouterse perfect gedaan heeft, is de mensen de REALITEIT en WAARHEID voor schotelen. En niet om de hete brij heen draaien. Dat is LEIDERSCHAP tonen.

  Die ZWAKZINNIGE zogenaamde ‘actievoerders’ gaan voor een gratis roti,bara van Santhoki via zijn ‘sluipweg’ Roop-Ram of een telo-trie namens Somo-himself, zul je altijd hebben. Zo hebben de ouderwetse politici het volk altijd zo dom gehouden. En men tracht dit nu weer te doen, zonder succes dan.

  Nu het Surinaamse Volk voor hun VOLKSPRESIDENT heeft gekozen, tracht men zich in allerlei bochten te wringen, om dit ongedaan te maken.

  Ik zie hier dat men van het VERSTANDELIJK vermogen van ZWAKZINNIGEN misbruik maakt en ‘politiek’ garen denkt bij te kunnen spinnen.

  De wereld-crisis GROTENDEELS veroorzaakt door het Westen, is REALITEIT. Niet voor niets waren tien-duizenden nog pakweg ongeveer een maand terug in het Koude Kikkerlandje de straat op gegaan vanwege GROTE bezuinigingen in de Zorg-sector. Dat alle banken in het Koude Kikkerlandje ook nog waren omgevallen en door steun van de Nederlandse Overheid weer leven in werd geblazen, zijn ook feiten (mondiale crisis), vandaag de dag.

  Gelukkig woont Bouterse in Suriname, anders was de schuldige over dit GIGANTISCH bij een MIES koos(je), een TOVENAAR Henry – mister – KUMAKOISI – himself, een Henk Molenaar, een Ray(tje) en overige ZWAKZINNIGEN steevast bekend. Niemand hoeft hierbij nog meer te raden.

  Dat LASTERAARS met LEUGENS opstaan, dag in dag uit LIST en BEDROG verkondigen en met LEUGENS naar bed gaan, is bij deze ZWAKZINNIGE groep een VAST RITUEEL.

  Gelukkig heeft Suriname een STANDVASTIGE VOLKSPRESIDENT die zich niet laat misleiden door wie dan ook. Het Surinaamse volk moet daarom haar PRESIDENT en REGERING blijven STEUNEN.

  Voor BEDRIEGERS en LASTERAARS zal dit weliswaar een DOORN in het oog zijn. Surinaamse VOLK, wees dus VASTBERADEN, laat u zich niet misleiden door mensen die het niet menen met u en uw land Suriname.

  DON’T FORGET ONE THING, YOU KEEP STILL MY BROTHER!


  Maak melding

 23. RobG gelooft niet dat het CHAVISMO uiteindelijk door het Venezolaans volk op MAGISTRALE WIJZE is AFGEWEZEN. Dat dit KUMAKOISI ook te wachten staat, wordt door RobG STERK betwijfeld; immers draagt het Surinaamse Volk KUMA meer dan ooit op HANDEN.

  Ik wil een weddenschap (IK HEB HET AL EERDER VOORGESTELD VOOR EEN PARBO PAMPERO) met RobG aangaan dat KUMA EIND JAAR 2016 niet haalt als GELIEFDE pleesident .


  Maak melding

 24. KUMA LOVER aka Freedom3U,

  Ik durf hard op te stellen dat het EINDE NABIJ is voor de meest ARROGANTE KUMA-FIGUUR die Suriname heeft gekend. Wat zal Suriname een veel mooiere UITSRALING hebben naar de andere BESCHAAFDE LANDEN toe.

  Het is jou goed recht om een MOORDENAAR/COCA-CRIMINEEL de hemel in te prijzen maar dit geeft aan wat voor type persoon jezelf bent.

  Je slotzin kan door de PLEE worden gespoeld: DON’T FORGET ONE THING, YOU KEEP STILL MY BROTHER!

  I DON`T WANT A BROTHER WITH A CRIMINAL MIND.

  HET EINDE VAN KUMA IS AANSTAANDE DAAR BEN IK VAN OVERTUIGD. ( ZIE VENEZUELA)


  Maak melding

 25. @Ronny,mi brada ” Macht werkt verslavend ” bijna Iedereen die aan het Stuur van de Macht komt begint altijd met goede intenties en mooie beloftes maar gaande weg het proces komen familie en vriendjespolitiek om de hoek kijken van leugens,zelfverrijking en arrogantie en vergeten hun mooie beloftes en dienen hun eigenbelang,omdat er overal corruptie (geld is de wortel van alle hebzucht) alleen met een Nederigehouding,bekwaamheid en visie en de juiste mensen om men heen kan men een Land goed besturen,Yesus zei “wie de Grootste wil zijn moet de Kleinste worden ” om GOD ,Volk en Land te dienen.


  Maak melding

 26. KUMAKOISI UMA WIDJÈ IS NOG STEEDS ONGESTELD:

  Pleesident Bouterse nog ONGESTELD, vergadering uitgesteld
  07 Dec, 11:25
  foto

  De Assembleevergadering waarin president Desi Bouterse moet antwoorden op vragen van het college, is voor de tweede keer uitgesteld. President Bouterse is nog ziek en kan dus niet aanwezig zijn in het hoogste college van staat.

  Assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons deelt mee dat de openbare vergadering van vandaag ook niet doorgaat, “wegens ziekte van de president”. De vergadering die eerder was uitgeschreven voor donderdag 3 december. Deze werd verdaagd naar vrijdag. Toen bleek dat de president wegens ziekte niet aanwezig kons zijn. De vergadering werd verschoven was naar vandaag en is nu tot een nader te bepalen datum uitgesteld.

  Op de agenda stond de algemene politieke beschouwingen. Het gaat om algemene vragen over het beleid dat de regering gaat voeren op basis van de jaarrede zoals gepresenteerd door de president. Chan Santokhi (VHP) zei vrijdag namens de oppositiefracties dat bij de algemene politieke beschouwingen het parlement in debat gaat met de president. Ook Assembleevoorzitter Simons heeft dat aangestipt. De president is verantwoording verschuldigd aan De Nationale Assemblee, merkte Santokhi op.


  Maak melding

 27. “Wat Bouterse perfect gedaan heeft, is de mensen de REALITEIT en WAARHEID voor schotelen. En niet om de hete brij heen draaien. Dat is LEIDERSCHAP tonen.”

  Lachen joh!!!

  Geef het juiste antwoord door Ja of NEE te onderstrepen.

  – 18000 woningen (gerealiseerd ja/nee)
  – Highway met flyovers (gerealiseerd ja/nee)
  – Diepzeehaven (gerealiseerd ja/nee)
  – 4000 duurzame banen voor jongeren (gerealiseerd ja/nee)
  – Voedselschuur (gerealiseerd ja/nee)
  – Streetcar called desire (gerealiseerd ja/nee)
  voor nationale Debiele Personen een Streetcar lees Tram
  – Brug over de Corantijnrivier (gerealiseerd ja/nee)
  – Ziekenhuis te Wanica (gerealiseerd ja/nee)
  – Dievenijzer omgesmolten (gerealiseerd ja/nee)
  – Tweede devaluatie (gerealiseerd ja/nee)
  – Verhoging Nutstarieven (gerealiseerd ja/nee)
  – Welvaart zoals in Dubai (gerealiseerd ja/nee)
  – Gouden kerst (gerealiseerd ja/nee)
  – Etc. etc. etc.

  “Wat Bouterse perfect gedaan heeft, is de mensen de REALITEIT en WAARHEID voor schotelen. En niet om de hete brij heen draaien. Dat is LEIDERSCHAP tonen.”


  Maak melding

 28. Na een week …Stoppen ze toch,..Dan heten zij niet alleen WIJ ZIJN MOE,……MAAR DAN ZIJN ZIJ OOK ECHT MOE, van die hele POPPENKAST !!,opgezet door de frambo bende onder leiding van huilende KOBBIE SKEER !


  Maak melding

 29. @W. Whome, Toen deze projecten gepland waren waren jullie anti alles..JULLIE POLITIEKE HELDEN DURVEN NIKS.en nu je broek vol zeiken met kritiek.zo kan ik het ook vriendje.


  Maak melding

 30. @W. Whome,

  KUMA heeft Zero Porteno gerealiseerd, oke oke:

  AOV, AKB VERHOOGD maar tegelijk de GOVERNMENT TAKE en de SRD GEDEVALUEERD.

  Wat hij wel gedaan heeft: RAMON en WINSTON`LEEMOFO`LAKEI MILJONAIR GEMAAKT. Oooh ja: De Naschoolse Rommel en dito ASOCIALE WETTEN

  Maar vergis je niet KUMA zou KUMAKOISI NIET ZIJN ALS HIJ NIET AAN ZICHZELF, FAMILY AND FRIENDS heeft gedacht.

  KUMA: TAKE YOUR BUNDLE AND HIT THE ROAD


  Maak melding

 31. Deze nuchter geworden aanhangers van baas zijn samen veel wijzer dan het gros der paarse oliedomme stommelingen die volharden in hun domheid, neks no fout, wiens we njang dringie baas eng paars ka…..soso lobi baas. Hahahha….


  Maak melding

 32. Steun Curtis Hofwijks op welke manier je kan. Al is het maar voor 10 min. Hij is één van de weinigen die opkomt voor het volk.
  En stuur deze paraciterende en incompetente criminelen weg, maak ze al het gestolen geld afhandig en zet ze op een plane naar de sloppenwijken van hun voorouders. Daar kunnen ze dan gaan bedelen en in de vergetelheid raken.

  BEVRIJD SURINAME VAN HET JUK, ONTSLAAF !!


  Maak melding

 33. John mooi verwoord maar als mensen zoals Ivanof Limurg en andere dit zullen begrijpen betwijfel ik.
  Omdat je mensen hebt op dit forum die niet de kern raken maar terwille van meedoen gewoon iets uitkraaien.
  Jij geeft duidelijk zaken aan en anderen die zogenaamd beter wetende reageren op de reacties zonder de kern te raken
  Proficiat met het uiteenzetten van het bovenstaande.


  Maak melding

 34. -Ik heb die actie van Bouterse gevolgd en kan zeggen dat hij een arrogante onbeschofte man is.
  Wat een vertoning voor het buitenland.

  -Ik kreeg ook te horen dat Bouterse en Abrahams, Daal en Hauwker vanuit een auto hebben neergeschoten. Verder is ook gezegd dat Bouterse een misleider is en weet niet wat werken is.
  Bouterse maakt vaak gebruik van anderen en nu van de jongeren.

  —In 2009 was er al geld voor het afbouwen van het ziekenhuis in Albina. Bouterse komt aan de macht en dat geld is op!!!!

  =Inderdaad heeft de oppositie in Venezuela gewonnen, maar Maduro heeft aangekondigd dat hij de militairen gaat radicaliseren.

  @Freedom2u, je schrijft::
  Deze zogenaamde ‘actiegroep’ van ZWAKZINNIGEN is erg GRAPPIG. Een ieder z’n eigen bord met een evenzo ACHTERLIJKE tekst. Om daarna heerlijk bun buik met een roti en bara te mogen vullen bij Roop-Ram.
  -Tijdens de srefidensie was er ook alleen maar bara en loempia’s. Zie maar wie hard gewerkt heeft.

  @W. Whome, je hebt groot gelijk en een 1000,00 euro heeft nu een waarde van 400,00 euro.

  Het is wachten wanneer die extra nullen op die SRD komen. Ik hoop het niet.


  Maak melding

 35. @ Robinho, heel juist verwoord, deze moordenaar is inderdaad bezig met zijn overlevingsstrategie, om niet opgesloten te worden, de rest is niet belangrijk voor hem, alles wat hij kon stelen voor zich zelf en familieleden, heeft allang plaats gevonden.


  Maak melding

 36. Ira als Hindostaan moet je weten wat bezuinigen is. Vraag het maar aan ‘TOVENAAR’ Henry – mister KUMAKOIZI – himself. Deze DAGDROMER bezuinigt op de WAARHEID of sterker nog van elke LEUGEN maakt hij een ‘waarheid’. Echt een ZIELIG gevalletje hier op de site.

  Dat Bouterse het BELEID bijstuurt is noodzakelijk. Dat sommigen het niet begrijpen, zoals onze DAGDROMER en ‘TOVENAAR’ Henry – mister KUMAKOIZI – himself valt best te billijken. Immers als je als ‘volwassene’ een verstandelijk vermogen van een kind van twee (2) hebt is DAT gewoon DRAMATISCH en weet men gewoon niet beter.

  Deze ‘TOVENAAR’ Henry – mister KUMAKOIZI – himself weet niet wat ‘een appeltje voor de dorst inhoudt’. Jongens, onze Volks-President denkt ook aan morgen. Jullie mogen best eens kwaad worden en tekeer gaan, maar de President meneer Bouterse weet precies wat hij doet. Vandaar dat heel veel Surinamers nu EINDELIJK (hè, hè) een eigen onderkomen (woning) hebben, mede dankzij de PRESIDENT. Deze huizen bouwen, zou onze President nooit kunnen doen als er zomaar geld werd verspild. Bijna heel Suriname heeft daarnaast nu ook SCHOON DRINKWATER.

  Henry, Ira een mogelijke tip: waarom beginnen jullie bijvoorbeeld niet een fietsenstalling. Dat is helemaal niet al te moeilijk. Meld het wel eerst bij de Politie bij de Nieuwe Haven, indien je in Suriname woont. Vanuit Holland kan je gesubsidieerd worden.

  De hele dag op het internet – neks no fout – maar is ook zo saai. Jullie moeten niet vergeten dat die onderwerpen niet altijd even makkelijk zijn. Straks worden jullie net als die zogenaamde ‘actievoerders’ in Suriname ook uitgelachen.

  Wie gaat nou tegen een VOLKS-PRESIDENT protesteren, een PRESIDENT die van z’n VOLK houdt. Echt waar, ze worden gewoon uitgelachen, die zes (6) ‘actievoerders’. Een van deze lui zei dat hij het louter om die roti en bara van Santhoki deed, die hij mocht ophalen na 15:00 uur bij Roop-Ram.

  We moeten als één volk achter de PRESIDENT gaan staan. De mensen hier op de site moeten wij het niet kwalijk nemen. Niet een ieder heeft het zelfde VERSTANDELIJK VERMOGEN. Maar blijf RESPECT voor mekaar hebben, dat heeft de PRESIDENT doorgaans altijd ook gedaan ten opzichte van anderen, rijk of arm, maakt hem niet uit.

  Beste W. Whome, onze PRESIDENT heeft ‘nog vijf’ gevraagd, dat heeft het VOLK hem dan ook gegeven. Dus even geduld kerel. Heb jij je ook ingeschreven voor een woning? Wedden dat jij die woning binnenkort ook krijgt! Wat BAAS zegt, dat doet hij.

  Dacht jij dat ik ook niet boos ben geweest toen Nederland samen met die andere KAPITALISTISCHE landen, die economische crisis welke nog steeds voort duurt, veroorzaakten? W. Whome kijk maar hoe zij die hele wereld hebben vervuild. Vandaag de dag, zie ik alleen maar BOZE reacties hier op de site W. Whome, ook van jou. Vroeger vond ik je veel aardiger. Constateer maar hoe jij zelf ook bent achteruit gegaan, qua denken, W. Whome. Jij wordt dagelijks hier op de site als ZWAK BEGAAFDE ook opgestookt, dat is ons niet onopgemerkt gebleven. De PRESIDENT is ook voor jou W. Whome.

  DON’T FORGET ONE THING, YOU KEEP STILL MY BROTHER!


  Maak melding

 37. @Freedom2u,helaas heb ik geen drupje hindoestaans bloed dus jammer voor jou dan.

  -Je schrijft:::::Ira als Hindostaan moet je weten wat bezuinigen is. Vraag het maar aan ‘TOVENAAR’ Henry – mister KUMAKOIZI – himself.

  Ik heb juist als kind geleerd wat bezuiniging is, daarom heb ik tot heden GEEN financiële problemen.


  Maak melding

 38. @freedom,

  Citaat: Deze ‘TOVENAAR’ Henry – mister KUMAKOIZI – himself weet niet wat ‘een appeltje voor de dorst inhoudt’. Jongens, onze Volks-President denkt ook aan morgen. Jullie mogen best eens kwaad worden en tekeer gaan, maar de President meneer Bouterse weet precies wat hij doet.

  EEN APPELTJE VOOR DE DORST: 1) Staatsschuld ruim 8 miljard.
  2) Valuta Reserve minder dan 300 miljoen.
  3) een 2e Devaluatie met ruim 25 procent.
  4) Stroomtarieven met meer dan 100 procent
  5) Watertarief zelfde verhaal.

  Ik dacht dat RobG niet LEKKER was maar jij doet echt niet voor hem onder.
  Dat jij een VURIGE PLEITBEZORGER bent van KUMA doet bij mij het vermoeden rijzen dat KUMA SET JOE KONG.
  Jij pleegt een MOORD voor KUMA en dan bedoel ik het LETTERLIJK.

  KUMAKOISI-LOVER: KUMA doet het NU in zijn broek van ANGST: Het Venezolaanse Virus zal overwaaien naar Suriname en dat gaat betekenen;

  EINDE TIJDPERK KUMAKOISI

  I DON`T WANT A BROTHER WITH A CRIMINAL MIND


  Maak melding

 39. Ira, dan maar clinics verzorgen in Suriname. Als je als kind hebt geleerd wat bezuinigen is, ben je kennelijk net te vroeg geboren. Een ‘lichtpuntje’ in het wirwar van de DUISTERNIS hier op de site. Laat niemand dat beetje verstand van je afpakken.

  Bezuinigen vereist een FRISSE bovenkamer. Die zogenaamde ‘actievoerder’ met het bordje ‘ARMOEDE’ die heeft dus een zorg minder, kan echt niet bezuinigen, ook al zou hij het zo dolgraag willen. ‘ARMOEDE’.

  DON’T FORGET ONE THING, YOU KEEP STILL MY BROTHER!


  Maak melding

 40. ‘TOVENAAR’ Henry – mister KUMAKOIZI – himself. Jij bent degene die hier ‘het VERDORVEN BREIN’ ten toon spreidt. Jij ziet (het) SPOKEN bij dag. Jij leeft VAN en IN de DUISTERNIS. Hoe jij je MEDEMENS denkt neer te kunnen/mogen zetten is van ZEER LAGE ofwel INFERIEURE kwaliteit.

  Dit zouden Surinamers o.a. wel van de Nederlander mogen overnemen, elkander WAARDEREN en RESPECTEREN.

  Ondanks dat men het met mekaar vaak oneens is, zijn het o.a. deze voornoemde pijlers, die Nederland hebben VORM GEGEVEN en VERRIJKT.

  De Nederlander straalt normaliter positiviteit uit. Als Surinamers zich een fractie daarvan eigen zouden kunnen maken (bijvoorbeeld een derde deel), is Suriname binnen de kortste keren een RELATIEF WELVAREND LAND.

  De (autochtone) Nederlander staat naar buiten toe VOORNAMELIJK, terecht pal achter haar LEIDER, ongeacht politieke kleur. Het VOLK heeft immers gekozen.

  Probeer van die tien (10) dingen, waarvan in uw optiek er zeven tot acht zijn fout gegaan, maar die twee tot drie die overblijven, die te ONTDEKKEN en KOESTEREN.

  In Nederland was ook niet elke schilder een ‘REMBRANDT’, maar die andere schilders hebben evenzo een plaats gekregen in positieve zin wel te verstaan.

  M. b. t. de bezuinigingen en dergelijke het volgende:
  ‘Aan de rand van het RAVIJN bloeien de MOOISTE bloemen’ ofwel ‘de BESTE resultaten dragen tegelijkertijd de GROOTSTE RISICO’S’.

  Zoals elk mens anders is, is ook elke Regeringsleider/PRESIDENT anders. Dat is juist de CHARME van DEMOCRATIE en van de POLITIEK.

  DON’T FORGET ONE THING, YOU KEEP STILL MY BROTHER!


  Maak melding

 41. @Falasha.Ik denk dat jy uit je nek lult over macht dat je er aan verslaafd raakt en dat elke andere surinamer hetzelfde zou doen.
  Beantwoord deze vraag:HOEVEEL GELD KAN MEENEMEN NAAR JE EIGEN GRAF:
  1ding moet je niet vergeten.DE SURINAMER HEEFT GEEN RUGGENGRAAD.
  TIS ALS N WORM DIE ZICH VOORTBEWEEGT.Waar het geld zich bevind daar gaat hy heen.


  Maak melding

 42. Sang paars heeft een einde jaars offensief ingezet op wkn. Zweer het je pies in mijn broek van het lachen. Zoveel onzin komt er hier voorbij. Was eerst een broodje pom de hoofdprijs voor die paarse gasten, tegenwoordig gaan ze voor het grote werk namelijk een doos van Jos Steeman Shipping. Hoezo geen Ndp kerstpakket….


  Maak melding

 43. @henri55,mi brada ” Macht werkt verslavend ” het geeft aanziend ,luxe,vrouwen,arrogantie en verkeerde vrienden en zichzelf verlies,materieel verrijkt,doordat men het simpele en eenvoudig wijsheid vergeet dat je niks kan meenemen in je graf,stof zijt gij en tot stof keer men weder naar zijn SCHEPPER die zal Veroordelen en Beoordelen de levenden en de doden.


  Maak melding

 44. @KUMA LOVER aka Freedom,

  Jouw verhaal heb ik per DIRECT door de WC gespoeld: Ik kan niet anders dan jouw BROODHEER als INFERIEUR beschouwen.

  MOORDENAAR/COCAÏNE SMOKKELAAR: Wat had jij anders van mij verwacht.????

  Ik moet gaan werken. Doeiiii

  I SEE KUMA IN COURT!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.