NPO Radio 6 staat stil bij onafhankelijkheid Suriname

4

Op 25 november viert Suriname veertig jaar onafhankelijkheid. NPO Radio 6 staat de hele dag in het teken van dit veertigjarige jubileum met veel Surinaamse muziek, optredens en interviews met Surinaamse artiesten. In de ochtendshow Eerst Jaap! (KRO-NCRV) tussen 09.00 en 10.00 uur en in de middag tussen 13.00 en 15.00 uur bij Powered By Astrid (BNNVARA) en Zet ‘m Op Rudy (AVROTROS) komen bekende Surinaamse artiesten optreden.

Onder anderen Denise Jannah, Sarah-Jane en Ivan Peroti komen langs in de studio en zingen de grote Surinaamse hits van vroeger en nu. Klassiekers van Max Woiski, Aptijt, Lieve Hugo, Max Nijman en Master Blaster komen voorbij. Ook zullen zij hun verhalen vertellen over onafhankelijkheid en hun muzikale achtergrond.

Gedurende de hele dag wordt veel Surinaamse muziek gedraaid. Station voice Sylvana Simons heeft speciaal voor deze dag haar teksten in het Surinaams ingesproken. En ’s avonds schuiven Oscar Harris en Ronald Snijders aan in Winfrieds Woonkamer (NTR) om de bijzondere dag af te sluiten.

4 REACTIES

 1. Zeker moet dit gevierd worden:
  Gillmore Hoefdraad salaris 25.000 eu per maand.
  Bouterse salaris per maand 23.104 eu excl. toelagen
  Ingrid Bouterse per maand 2368.42 eu per maand excl.toeslag
  Mark Rutte per maand 12.009 bruto euro p/m incl.toeslag
  Barack OBama per maand 29.103 euro p/m incl.toeslag
  Xi Jinping PresChina per maand 1615 per maand incl.toeslag
  Vladimir Poetin Rusland per maand 10.860 eu per maand
  Francoise Hollande Frankrijk per maand 14.101 per maand

  =====
  Conclusie? In een land der blinden en domoren is Bouta koning.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.