Srefidensi party met Damaru & Sabroso in Rijswijk

0

Omdat we de 40ste Onafhankelijkheidsdag van Suriname niet ongemerkt voorbij kunnen laten gaan, organiseert Waterkant.Net een speciale Srefidensi Party op woensdagavond 25 november 2015 in Rijswijk. Te gast zijn de formatie Sabroso, de populaire zanger Damaru uit Suriname en de Surinaamse top DJ Meo Mania. Het feest vindt plaats van 19.00u – 23.30u (inloop 18.30u) in de Sir Winston Club te Rijswijk(nabij Den Haag).

De Sir Winston Club is een stijlvolle, luxe en exclusieve locatie centraal gelegen in Rijswijk, naast station Rijswijk, op loopafstand van bus, tram en trein. Kom je met de auto dan kun je gratis parkeren op de hoek van de Lange Kleiweg / Kessler Park. Kijk voor alle informatie ook op www.25november.nl of bel voor info naar 010-2151770.

damaru

SREFIDENSI party woensdag 25 nov: SABROSO meets DAMARU in Rijswijk – www.25november.nl

Posted by Carifesta Caribbean Party on maandag 23 november 2015