VHP gaat voor ‘breed gedragen oppositie’ in Suriname

29

PARAMARIBO, 23 nov – De Verenigde Hervormings Partij, VHP, wil een zo breed mogelijk gedragen oppositie tegen de regering Bouterse. Bedrijfsleven en vakbeweging zullen worden betrokken. Volgens de Ware Tijd is partijvoorzitter Chandrikapersad Santokhi ervan overtuigd dat zo meer succes geboekt zal worden. De noodmaatregelen vormen de prikkel.

Tegelijk moeten de maatregelen ook een bindmiddel worden. “Wij willen geen geïsoleerde oppositie voeren, maar oppositie die breed gedragen wordt door sociaal-maatschappelijke organisaties”, zei Santokhi tijdens een bijeenkomst van partijstructuren. Er zal worden afgestemd met andere politieke partijen in de oppositie. Intussen heeft ook Abop van Ronnie Brunswijk bereidheid getoond.

De regering en president Desiré Bouterse moet een signaal worden gegeven. De devaluatie van de Surinaamse dollar is wat voor de oppositie de deur dicht doet. Vooral de manier waarop de maatregel is doorgevoerd, zette kwaad bloed. Tijdens de consultaties in de aanloop naar de regeringsformatie is niets gezegd over zo’n vergaande stap. Kennelijk gebeurde het bewust niet. “Er is nooit over devaluatie gesproken”, zegt Santokhi.

29 REACTIES

 1. Vreemd, als de devaluatie van de Surinaamse dollar voor de oppositie de druppel is waarom dient men dan geen motie van wantrouwen tegen de regering in. Waarom eist men dan niet het vertrek van de verantwoordelijke bewindslieden en schrijft men nieuwe verkiezingen uit.

  Welk signaal wil de oppositie afgeven dan ?

  De VHP is nog vlees nog vis. Het blijft vaag.


  Maak melding

 2. Santokhi, waar komt deze koerswijziging?
  Was jij niet degene die de oppositie de nek omdraaide door in het geniep DDB ondersteunde?
  Wat bedoel je et breed gedragen oppositie?
  Ik stel voor de studenten en het total onderwijs te betrekken om de straten op te gaan. Want de studenten zijn de toekomst.
  Betrek de ouders van de studenten en de werkenden die een aderlating zullen moeten dragen / voelen van de devaluatie en alles eromheen. Zie daar uw oppositie maar geen politieke doch oppositie van het volk om de huidige regering geen mandaat meer te geven en direct naar huis te sturen.


  Maak melding

 3. De tijd van praten is voorbij. Er moet nu gehakt worden. Wegwezen met die paarse bende en het land onder internationale curatele stellen. Zoniet, dan blijft het een kansloos en uitzichtloos land.


  Maak melding

 4. Straks is het afgelopen met die show van Santokhi,straks na een geheimgesprekje met bouta…en die hele show is geeindgd.The end van de Santokhi stoerdoenerij.
  Echtwaar deze Santokhi heeft ons diep teleurgesteld en onze vertrouwen in hem diep beschadigd.


  Maak melding

 5. Dombo de oppositie heeft geen meederheid.En deze regering is democratisch gekozen door het volk propoganda steunt geef ons nog 5 .De regering is op de goede weg.kijk zelf verder in Amerika en Nederland beloven ze zoveel voor de verkiezingen en driekwart komt niet tot uitvoering.ik ben geen Bouterse fan maar gun hem de 5 wel gewoon doorgaan en last het merendeels v/h volk niet in de steek die nog 5jaar gewild heeft.
  Commentaar geven is makkelijk als jullie zoveel te klagen hebben en alleen maar wachten op AOW verhoging en Pensioen,ambtenaren salaris verhogingen dan zijn jullie verkeerd bezig.
  Lang leve de democratisch gekozen regering maak de 5 vol


  Maak melding

 6. @Augi, jij bent bent niet te volgen. Je bent geen Bouta fan maar intussen gun je hem wel om de rit uit te zingen. In één klap zijn de lonen van de werknemers twintig procent in waarde gedaald, terwijl de prijzen in de winkels al met tientallen procenten zijn gestegen. Wie heeft de staatsschuld met miljarden laten oplopen, wie heeft miljarden verspild, miljarden geleend, miljarden in omloop gebracht en honderden miljoenen aan deviezenreserves aangesproken? Wie heeft alle waarschuwingen en signalen in de wind geslagen met betrekking tot de bauxiet, goud en oliesector ?

  Augi, het land barst van de types zoals jouw, mensen die geen stelling durven te nemen. Intussen ga je helemaal prat op zgn democratie en mogen bestuurders die de boel hebben belazerd de rit uitzingen. Je leest het goed BELAZERD hebben !!! Devaluatie stond niet in de verkiezingsprogramma van Bouterse.

  Luister goed in een democratie moeten bestuurders ook verantwoordelijkheid nemen voor hun acties en de consequenties daarvan ervaren. Maw Desi Bouterse moet oprotten en heel snel ook.


  Maak melding

 7. @Koos

  Santohki weet dat Bouterse met succes de etniciteit kaart gespeeld heeft en dat hem ook het charisma ontbreekt om een Volkspresident te kunnen zijn. Hij maar ook Venetiaan heeft niet de gave dingen te beloven die absoluut onwaar zijn.

  Het heeft voorlopig geen zin een motie van wantrouwen in te dienen omdat er geen meerderheid is en de coalitie dan de gelederen sluit.

  Het is zaak te laten zien dat Santohki en medestanders gelijk hadden en hebben en als enigen een oplossing kunnen bieden omdat zij wel over de mensen en middelen beschikken om de samenleving te ordenen en weer op eigen kracht te laten functioneren.

  1) Goedkope energie voor de armsten.
  2) Energie bezuiniging voor de rijkeren en de ondernemingen.
  3) Alcoa correct aanpakken (lever direct cash op).
  4) Echt ordenen van het informele goud met terug werkende kracht. (lever direct cash op).
  5) Saneren schulden.

  Daarna op bouwen van verdien capaciteit door oa. de toerisme echt een kans te bieden en de Aluinaarde sector te herstructureren in samenwerking met Guyana en Guinee etc.


  Maak melding

 8. @Augi
  Je hoeft je niet te schamen een fan van bouterse te zijn maar kom aub niet met je afgedankte excuses
  Please iemand die een coup pleegt en moorden en bovedien om Amnestie en Vergiffenis smeekt is alles behalve GOED!!
  Zo iemand verdiend de gevangenis, veel beter voor volk en land,
  .


  Maak melding

 9. JoJo:
  Jij snapt het! Laat Santhoki idd maar schuiven. Had ook al eerder gezegd dst Santhoki straks als een duveltje uit het doosje komt. Achter de schermen zal er ongetwijfeld e.e.a. voorbereid worden. Santhoki is, en blijft een sluwe vos die echt wel weet hoe te handelen!


  Maak melding

 10. Koos waarom gun ik hem nog 5jaar omdat hij gekozen is door meerderheid v/h volk.
  kijk naar verraders als Somo en Brunswijk allemaal voor eigenbelang en willen nu voor het volk uitkomen.
  In Nederland heb je mensen als Wilders en Pechtholt allemaal weten ze het beter als ze in de oppositie zitten.Het zou voor de gekke zijn als ieder Democratisch gekozen regering plaats moet maken omdat impopulaire maatregeling genomen moeten worden.
  Wij Surinamers hebben op grote voeten geleefd waarbij alle regeringen debet zijn aan de situatie waarin wij nu verkeren.Eerder hebben ze de maatregelen ivm verhoging water,licht achterwege gelaten.SRD eerder gedevalueerd dat weet bijna iedereen maar vergeet dat de salarissen AoW en Pensioenen verhoogd zijn.
  Ten overvoede moet ik je herinneren dat Pensioen 22 tot 60 %verhoogd is enkele jaren terug omdat sdr gedevalueerd was.
  Mensen vertel het hele verhaal dan kom je geloofwaardig over.
  Impopulaire maatregelen zijn nooit goed voor wie dan ook maar moet helaas wel.
  In Nederland zijn de leeftijd van AOW en Pensioenen verhoogd .Iedereen ging klagen maar het gas om stabiliteit.
  Suriname loopt achter wanneer verhogen ze het naar 62 jaar.
  62 jaar is niet meer van deze tijd.Mensen als jullie alleen maar commentaar kunnen leveren omdat jullie economische vluchtelingen zijn ga dan terug en help het land op te bouwen.


  Maak melding

 11. Daar hebben wij Suriname’s GROOTSTE politieke NIETSNUT en DOOR en DOOR OPPORTUNIST pur sang. Eerst zou deze GELUKZOEKER t.w. ChandriKA Santhoki, ‘alleen’ oppositie voeren met z’n VHP. Opeens wil hij dit doen met Jan en alleman. Een grotere STOMMITEIT kan men het zich niet voorstellen. De zoveelste BLUNDER en ZWAKZINNIGE ‘move’ van een persoon die zich als potentiële Presidentskandidaat van een land wil positioneren. Santhoki, zeg mij wie je ‘vrienden’ zijn, dat weten wij allemaal wie je bent. Deze OPPRTUNIST is meer dan HARDLEERS. Z’n zogenaamde V7, notabene bestaande uit zes partijen (politieke bedriegerij van het jaar) was pal na de Verkiezingen van 25 mei 2015 uiteen gespat. Waar is trouwens z’n (tante) BEP (Waterberg) nu? Onze ChandriKA maakt het liever van KWAAD tot ERGER, door met twee CHANTAGE-partijen van de eerste CATEGORIE in zee te willen gaan, t.w. Pertajah Luhur (lees:HOER) van CHANTEUR no. 1 Paul Somohardjo en ABOP van Ronny Brunswijk, CHANTEUR no. 2. Een Beunswijk met zijn ‘ I have a dream ‘ meer dan MISPLAATSTE DROOM, ooit Vice President ( dus: Minister President) van Suriname te willen worden. Of zelfs een nog GROTERE DROOM, President. Gekker kun je het niet hebben. In plaats dat Santhoki een ‘bijdrage’ helpt leveren door desbetreffende POLITIEKE NIETSNUTTEN ver van de Surinaamse politiek te houden, gaat hij trachten deze DESASTREUZE politieke FIGURANTEN, weer leven in te blazen. Hoe OPPORTUNISTISCH kan een ‘mens’ toch zijn? Met dergelijke WAANIDEEËN en benaderingen, zal Santhoki het NIMMER beter kunnen doen dan welke Regeting in Suriname dan ook. Daarvoor mist deze ‘ChandriKA) elk politiek vernuft, om het maar niet te hebben over ‘politiek’ raffinement. Santhoki zou de VHP en Suriname een GROTE DIENST bewijzen, door de Surinaamse politiek VAARWEL te zeggen en zich gaan bezighouden met zaken waar hij op z’n minst een BEETJE VERSTAND van heeft. Politiek-leider lijkt mij net een brug te ver voor deze in z’n ‘ eigen wereldje’ ronddolend ‘persoon’. DON’T FORGET ONE THING, YOU KEEP STILL MY BROTHER!


  Maak melding

 12. @Augie
  Dus nog 5 jaren in naam van vergiffenis en amnestie kreunend en jammerend doorbrengen?!
  Na 5 jaren mag bouta wel opgelsoten worden?!
  Maar veerst nog 5 jaren met hem ontberen en lijden?!
  Mooie droomwereld van je ,keer terug naarde REAL world!


  Maak melding

 13. Santhoki moet niet zeuren,

  Deze regering heeft ons 5 miljard lastenverlichting beloofd alleen moet op 15 december goedgekeurd worden in de 2e geheime kamer van de regering.

  Laten de werkenden waaronder ik ook een keer profiteren niet alleen de mensen die een goed salaris verdienen en vastgeplakt zitten in de assemblee met Cetabever.

  Mensen zoal Ronnie, pae hardjo, enzzz


  Maak melding

 14. Wanneer breekt het licht door bij protagonisten van paars. Kijk maar eerst hoe de paarse leiders zich hebben verrijkt. Zie cabels van Wiki Leaks. Hoe kunnen zulke mensen het goed voor hebben met onze volk??? Leiders die zich op zo’n onbeschaamde wijze hebben verrijkt. Hoe ????


  Maak melding

 15. Utopia, je hebt werkelijk een utopisch beeld over de rijkdom van de NDP-ers. Dat mensen activa aanschaffen kan verschillende oorzaken hebben. Het is alleen jammer dat men, dus de notoire tegenstanders, verzuimen om met keiharde aantoonbare bewijzen (bankbewijzen,bankoverschrijvingen ect ) voor de dag durven te komen. Het is allemaal van horen zeggen,de een hallucineert nog meer dan de ander, het gaat tot het psychotische aan toe.

  Ik hoorde Wayne Telgt op de radio kakelen over de helikopters van Abrahams. Hij vroeg zich af hoe Abrahams aan het geld kwam om de heli’s te kopen. laat het duidelijk voor Telgt zijn dat men helikopters heel goedkoop in Amerika kan kopen. Door de malaise in de olie-industrie zijn tientallen bedrijven in de offshore business, ja zelfs honderden bedrijven failliet gegaan. Honderden helikopters van de failliete bedrijven waren niet meer inzetbaar en werden voor een “prikkie” verkocht, ja zelfs voor spotgoedkope prijzen.

  Abrahams heeft naar alle waarschijnlijkheid kans gezien om een aantal van deze helikopters aan te schaffen.De prijzen van de gebruikte helikopters variëren van $5.000 tot miljoenen voor de meer luxere helikopters.


  Maak melding

 16. Rob G..als er iemand uit zijn nek kakelt dan ben jij het.. Alles vergoelijken wat die dieven aan bezit hebben zegt eigenlijk meer over jou dan over hen. Dat het dieven zijn weet zo’n beetje iedereen die zich met de situatie in Suriname bezig houdt. Heb je ook een mooi excuus voor de 300 zoveel miljoen us dollar die is verdampt tijdens Abraham zijn ministerschap op OW? En die duizenden hectare grond die hij en zijn familie hebben? Aan Augie en iedere andere uilskuiken die steeds roept: bouterse is democratisch gekozen wil ik zeggen: Hitler was ook democratisch gekozen, maar diegenen die enige kennis vd geschiedenis hebben weten hoe dat allemaal verlopen is. De meerderheid, hetgeen in het geval van bouterse betrekkelijk is omdat maar 36% vd Surinaamse bevolking daadwerkelijk op zijn partij heeft gestemd. Een groot deel is de situatie zo zat dat men niet is gaan stemmen. Een deel heeft op V7 en andere kleine partijen gestemd. Het is dwaas om te stellen dat de meerderheid het altijd aan het rechte eind heeft.


  Maak melding

 17. Wie door bedrog en manipulatie aan de macht is gekomen zal door diezelfde factoren het veld moeten ruimen. Ook ik kan de VHP soms niet zo goed volgen, maar denk dat de VHP heel voorzichtig te werk wil gaan om Bouterse de gelegenheid te ontnemen om gewapenderhand op te willen treden, want daar aast deze “VOS” op. Hij beseft dat z’n dagen zijn geteld en wacht desondanks op een gelegenheid, hoe klein dan ook, om met geweld de tegenstaanders uit te kunnen schakelen.
  Lees ook het artikel in ‘Waterkant’ d.d. 11 nov. jl, http://www.waterkant.net/suriname/2015/11/21/bouterse-het-heeft-geen-zin-protestdemonstraties-te-houden/.
  Dit is een verkapte vorm van bedreiging, men moet tussen de regels durven lezen. Hij bedoeld hoermee : “Als je gaat staken, sla ik die staking kapot”
  Lees hierbij ook het artikel in ‘Starnieuws” dd 21 nov. http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/32391.
  Deze moedige jongeman is nu een roepende in de woestijn, maar ik draag de overtuiging dat hij heel gauw vele navolgers zal vergaren. Deze jongeling toont dat zij NIET meer bang kunnen worden gemaakt met de bedreigingen van Bouterse en consorten.
  Te’k yu ai, dang yu sa syi, a boeng dang.


  Maak melding

 18. Robinho,
  Jij lijkt mij een echte onalfabeet.Gewoon met de massa schreeuwen wie een boef is en mensen veroordelen alvorens zij veroordeeld zijn dat vind ik jammer.Maar als je geen verstand hebt en een meelopertje bent is het van jouw positie makkelijk om zoiets te roepen.Heb je ooit van Jurisprudentie gehoord misschien wel maar jouw niveau verlaagd zich tot iemand die achter de schreeuwende massa loopt.
  Probeer objectief te oordelen en als je dat niet kan doe het dan niet.Grote mond hebben terwijl je een economische vluchteling bent .
  Ik heb meer waardering voor een ieder ongeacht Geloof of Politieke overtuiging die in Suriname wonen.En niet voor mensen die gewoon achter de massa meelopen zoals jij dat doet.Nogmaals als het allemaal zo is waarom is zijn bankrekening niet geblokkeerd.Waarom doet Amerika niets maar laat hem gewoon zijn gang gaan.
  Denk een beetje met verstand zoals de meerderheid van de Surinamer ook denken.


  Maak melding

 19. Definitie NDPers van DEMOCRATIE :

  De meerderheid in DNA heeft het recht om
  ALLE GELDEN EN RESERVES
  van het land te Verspillen/Verdonkeremanen
  aan NDP-ONZIN-PLANNEN DIE NIETS
  BETEKENEN VOOR Land en VOLK,
  grote schulden maken, daarnaast OOK NOG
  VOOR MILJARDEN ONGEDEKTE SRD-
  BANKBILJETTEN IN OMLOOP BRENGEN,
  en bij DEVALUATIE en FAILLISSEMENT
  het VOLK toeroepen dat :
  DEMONSTREREN ONGEWENST IS !

  SORTU LIBISMA NA DENG NDPER ???
  SONDRO YEYE !!!

  PS : ENIGE ProgrammaPUNT en BeleidsDOEL
  van NDP is :
  DESI UIT DE BAK HOUDEN !

  NIETS voor Volk of Land, die KRIJGEN,
  indien voorradig, VOEDSELPAKKETTEN !


  Maak melding

 20. Pray for Suriname.
  Het nieuwe volkslied.
  “Opo ala koers oen opo,poti sma e kari un..
  Wans oe pe Bouta komopo,snesi o seti kondre boeng ..
  Kre defu kre oe no sa lafoe,NDP un fesi man..
  Heri libi te na dede,
  Wi sa firi ing ini oen mars..


  Maak melding

 21. Kijk,deze gekke Augi,volgens hem moeten wij gaan leren van een moordenaar,een amnestie’held; en een vergiffenis bedelaar, en hij noemt ons analabeten.
  Mijn medelijden heb je hoor gekke Audi.


  Maak melding

 22. LOL, hij praat wel, maar hij zegt niets. Wat is een breed gedragen oppositie? Welk signaal wil hij geven dat al niet ontvangen is? Dat het niet goed gaat weet iedereen al.

  Een breed gedragen oppositie klinkt als: ‘allemaal verzamelen en protesteren tegen de regering’. En wat gaan we hiermee bereiken? Kunnen we daarmee de devaluatie terugdraaien, krijgen we daardoor meer geld in kas? Is dit constructief? Maakt hij het daarmee beter voor het volk? Of maakt hij het nog erger dan het al is.

  Als hij nog eens zou zeggen we gaan kijken hoe we de regering kunnen helpen om de situatie in het land zoveel mogelijk te verbeteren, dan zouden we nog eens ergens kunnen komen… Maar ja dan moet je daadwerkelijk iets doen, waarop je kan worden afgerekend. Het is zoveel gemakkelijker om alleen kritiek te leveren. Dat laatste geldt overigens voor alle andere partijen, vooral PL!


  Maak melding

 23. @Augi
  Waarom durft je ‘held’ bouta niet naar Amerika te gaan ?
  Gewoon voor familie bezoek in het stadje Alcatraz waar zoonlief gatis loge geniet?
  En dan heb je huppelde pup buurman Muntslag ook daar,dus 2 bezoekjes in 1 slag (visite)heet dat.
  Maar dan ..als je met amnestie rondloopt en nooit te Boxel verschijnt voor een rechtszaak en een kliekje bange rechters daar zitten met de doodangst in hun ogen…hoe verwacht je dan een eerlijk vonnis?!
  Vertel ons want je wil zo graag knap hier overkomen,
  Ik wacht……
  Ps je antwoordt hoeft niet regelrecht aan mij geaddresseerd te zijn . Ben het gewend van jou soort NDPstruisvogels hier.
  JIJ en je ‘held’ verdienen echt het STRUISVOGEL AWARD van het jaar.
  Proficiaat ! .


  Maak melding

 24. augi wil je weten waar je geld is uit de staats kas en hoe helicopters worden afgerekend. je bent niks anders dan een …… die lachend zijn straf ondergaat van zijn baas en daarna nog dank je wel zegt.

  tel onderstaande op en kijk dan naar de bedragen die de afgelopen jaren zijn gestolen. dit zijn bedragen de afgelopen 5 jaar daar zijn gestort. en niet door hardwerkende ondernemers

  ——————————-
  Negen cliënten, met een link naar Suriname, hebben momenteel voor US$ 722,3 miljoen op 27 bankrekeningen staan bij de Zwitserse tak van de bankgigant Hongkong and Shanghai Banking Corporation (HSBC). Hiervan heeft een Surinaamse cliënt US$ 450 miljoen geparkeerd in Zwitserland, een ander US$ 60 miljoen, nog een ander US$ 30 miljoen, terwijl vijf anderen bedragen lager dan US$ 30 miljoen hebben uitgezet in dit Noord-Europese land.


  Maak melding

 25. Als het niet gelukt is als V7 om gezamenlijk de verkiezingen te winnen, zal het hen nu ook niet gelukken. Waarom? Simpel. Te veel wantrouwen en verraders die paars gelieerd zijn onder elkaar. Opkomen voor land en volk kan ook stilzwijgend. Niemand gaat naar het werk, zolang paars geboefte het land verder ruineren en het volk laten opdraaien voor de ellende die zij hebben veroorzaakt. Laten baas en zijn boevenbende dan het land maar draaien. Ze zijn toch in minderheid. Baas nooit e go gwe, a moro tranga lijm sreef no mang poroe baas, omdat a no wanni. Dus na soso lasi teng foe go klage. Als protest gaat de hele samenleving op het plein om baas ter verantwoording te roepen en zijn Hoefje waar al het geld werkelijk naar toe is gegaan. Laat baas en trawanten alleen de paarse troep opruimen. Ze hebben toch geld op buitenlandse rekeningen? Hoe komen ze aan zoveel geld (722mijoen obamas). Als ze zo van het land en volk houden dan zullen ze het geld investeren in eigen land? Niet zoals Roberto Mugabwe of toch wel? Hihi. Soso ka paars e go kong, dankzij al die paarse oliedomme aanhangers van baas, die zachtjes krijsen………heeeeeellllpppppppppppppp wi e kaka de nanga dee help noh lieve baas. Hihi


  Maak melding

 26. @RobG, ik zou jou zo graag willen begrijpen, maar het wordt steeds moeilijk, omdat je zo achter Bouterse staat dat geen vlieg hem kwaad mag doen en men ook geen kwaad over hem mag spreken.

  -Dit schrijf je::::::Het is alleen jammer dat men, dus de notoire tegenstanders, verzuimen om met keiharde aantoonbare bewijzen (bankbewijzen,bankoverschrijvingen ect ) voor de dag durven te komen.

  -Mijn informatie heb ik van de kranten, de branding, persoonlijke gesprekken en nog veel meer.

  -Hoefdraad heeft na lang zwichten van de tegenstanders in de politiek wel naar buiten gebracht dat Bouterse inderdaad $80,000 van de bank heeft genomen.
  Men heeft toen naar bewijsstukken gevraagd, maar deze zijn nooit overleg door Bouterse.

  -Hoefdraad heeft in het verleden ook aangegeven dat er goudvoorraad verkocht is, ook hiervan heeft Bouterse nooit een bewijsstuk ingediend.
  Vele corrupte zaken die naar buiten zijn gekomen, maar hoeveel worden dan behandeld.

  Vergeet niet dat het geld van de hardwerkende belastingbetaler is.

  ==Hoezo dat tegenstanders nog bewijsstukken moeten inleveren???????

  -Ik ben geen fan van Coblijn, maar wat hij vertelt slaat de spijkers op zijn kop. Ik denk niet dat deze man zomaar iets te vertellen heeft over het beleid va deze regering.

  -Zoals DOE ooit zei::de beste economie voor een land zijn goed geschoolde mensen die niet alleen in Suriname gestudeerd hebben. Ook mensen die een bredere kijk op het leven hebben en kritisch zijn. Niet te vergeten positief, eerlijk en oprecht naar je zelf en naar anderen toe.
  Deze woorden zijn de juiste woorden vind ik persoonlijk.

  =In Zimbabwe strijden zij ervoor wie de lelijkste persoon is van het land. Nou ze vechten onderling hiervoor en als je het gebit van mensen ziet dan zet ik een vraagteken bij. Heel ernstig slecht en vooral ook jonge mensen.
  Zie hier hoe mensen dom worden gehouden en geen doel voor ogen hebben, omdat hun leider dat van hen afpakt.

  -Pokie heeft op het podium geroepen dat de vrouwen het moeilijk hebben, omdat het valse haar duurder is geworden. Nou wat een vooruit gang, terwijl velen geen onderdak hebben en nauwelijks kunnen eten.
  Dit heb ik zelfs uit haar eigen mond horen zeggen.
  ==Morgen is het de schuld van de ander als men niet voorruit komt.!!!!!!

  =Ik heb geen partij, maar het is in en in triest met het beleid van deze regering.


  Maak melding

 27. Augie: jouw reactoe geeft blijk van jouw onnozelheid. Wie zou zijn bankrekening moeten blokkeren..? Juist omdat hij het al jaren jaren voor het zeggen heeft gaf hij zichzelf en zijn criminele zoon amnestie. Bankrekeningen kunnen pas geblokkeerd worden als er sprake is van een daadwerkelijke rechtstaat waarbij alle corruptie en fraudezaken tot de bodem worden onderzocht en dat de schuldigen worden vervolgd. De rijkdommen die Bouterse en consorten hebben kunnen nooit en te nimmer zijn vergaard op een eerlijke manier. Jij praat dus over jurisprudentie..Je hebt de klok horen luiden maar je weet niet waar de klepel hangt. Jouw opmerking dat Amerika hem niet oppakt geeft ook blijk van jouw onwetendheid over de Amerikaanse justitie en hun manier van werken. Als je algemeen ontwikkeld was zou je zo een domme opmerking niet maken. Kortheidshalve verwijs ik naar de manier waarop Amerika tal van boeven( waaronder de zoon van bouterse) jarenlang heeft gevolgd en uiteindelijk heeft gearresteerd. Daarnaast wil ik je met je jurisprudentie verhaal er even op wijzen dat Bouterse vanwegen zijn functie immuniteit geniet..vandaar dat hij koste wat kost tot de dood president wil blijven. Tenslotte wil ik m.b.t. Jouw opmerking als zou ik een economische vluchteling zijn antwoorden dat jij aan het gissen bent , maar ik vind het niet relevant om daarop te reageren..!


  Maak melding

 28. @@@ Koos,..Jij kakelt negatief tegen de President, èn Santhokie,Wie doet het alleen goed in jou ogen ??..HOLLAND aan de Noordzee ??…jij schrijft alleen maar nonsens.druk AUB niet op de reactie knop,[die groene] als je alleen maar nonsens te verkopen hebt mie mang !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.