The Other Businessman Verkiezing

0

Zaterdag 21 november vindt het 10-jarig jubileum van The Other Businessman Verkiezing plaats. Gedurende de prestigieuze gala-avond in Grand Hotel Huis ter Duin presenteren de finalisten; 3 managers en 3 ondernemers zich “live” aan het publiek, waarna de titel van The Other Businessman (TOB) en The Other Manager (TOM) door zowel het publiek als een onafhankelijke en vakkundige jury toegekend wordt aan de meest inspirerende en onderscheidende kandidaat per categorie.

Uiteraard trakteert The Other Network het publiek tussen de bedrijven door weer op enkele wervende optredens, een culinair hoogstaand diner en tot slot een swingend feest. Een feestelijke gelegenheid die in het teken staat van succes, inspiratie en diversiteit en waar alle aanwezigen weer eens alles uit de kast trekken voor de meest prachtige outfits!

Kan jij er morgen niet bij zijn? Volg de verkiezing dan live via de website van 19.00 – 23.30 uur. Breng tevens jouw stem uit via sms op je favoriete kandidaat en laat je stem meewegen! Jouw stem wordt direct opgeteld bij de stemmen die jury en publiek uitbrengen op de avond zelf! www.theotherbusinessman.nl

UPDATE: Rodney Leysner is uitgeroepen tot The Other Businessman 2015.

Een van de Finalisten The Other Businessman 2015, Rodney Leysner:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.