Amerikaanse military Liaison Officer weg uit Suriname

7

De scheidende Amerikaanse military Liaison Officer, commander Luis Figueroa (l) ontvangt de beste wensen van waarnemend legerchef luitenant- Kolonel Adolf Jardim (r). Figueroa is maandag door Defensieminister Ronni Benschop onderscheiden met medaille voor speciale verdiensten in de rang van “Officier”. Figueroa heeft zich de afgelopen twee onvermoeibaar ingezet voor de samenwerking tussen Suriname en de Verenigde Staten van Amerika op Defensiegebied.VS-1

Bekijk ook:

7 REACTIES

  1. Ja hoor voor mijn part verdien je de gouden medaille.Je hebt ons land bevrijd van Dino de terrorist ,nu nog papa en voor jou de diamanten medaille.


    Maak melding

  2. Take your bundle and go,vergeet niet de 3 van de vele redie moesoes RAY en Koos, en Amaranta,gratis mee te nemen ze staan op de weggeef lijst.op de site zijn jullie commentaren bladvulling jullie zijn echt een KIEK !..een vatoe !


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.