Amerikaanse military Liaison Officer weg uit Suriname

7

De scheidende Amerikaanse military Liaison Officer, commander Luis Figueroa (l) ontvangt de beste wensen van waarnemend legerchef luitenant- Kolonel Adolf Jardim (r). Figueroa is maandag door Defensieminister Ronni Benschop onderscheiden met medaille voor speciale verdiensten in de rang van “Officier”. Figueroa heeft zich de afgelopen twee onvermoeibaar ingezet voor de samenwerking tussen Suriname en de Verenigde Staten van Amerika op Defensiegebied.VS-1

7 REACTIES

  1. Take your bundle and go,vergeet niet de 3 van de vele redie moesoes RAY en Koos, en Amaranta,gratis mee te nemen ze staan op de weggeef lijst.op de site zijn jullie commentaren bladvulling jullie zijn echt een KIEK !..een vatoe !


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.