dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenGezondheidSuriname heeft zijn eerste reageerbuistweeling

Suriname heeft zijn eerste reageerbuistweeling

Does Travel & Cadushi Tours

-

PARAMARIBO. 22 okt – Suriname heeft zijn eerste reageerbuistweeling. Het betreft Jason en Angela, de eerste kinderen van Alex Lim en Li Pan. De vader is haast buiten zinnen van blijdschap. Nog een keer zit er wellicht niet in.

Niet dat het migrantenpaar niet meer kinderen zou willen. “Het is een dure zaak en we moeten ook nog eten”, zegt Alex Lim. De conceptie van de tweeling is ‘in vitro’ gebeurd bij MediLab. Dit is Suriname’s enige centrum voor reageerbuisconceptie. De begeleiding geschiedde in samenwerking met het ’s Lands Hosipitaal. Volgens ziekenhuisgynaecoloog Satish Mohan maken de twee het goed.

De tweeling blijft nog even in het ziekenhuis voor observatie. Sinds de invoering van de techniek in Suriname ruim vijf jaar geleden, zijn zes in vitro ter wereld gebracht. Alex Lim is in elk geval reuze blij met zijn kinderaanwinst. “We hebben de afgelopen tijd in grote spanning moeten leven en nu is het achter de rug. We hopen onze Jason en Angela zo gauw mogelijk bij ons te hebben.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
  1. Hierbij wil ik mijn gelukwensen overbrengen aan dit migranten paar. Ik wil hun kinderen ook welkom heten in Suriname en ik hoop dat ze zich omringd door liefde zullen ontwikkelen in hun nieuwe land: Suriname!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES