Veilige Schoolzones ingevoerd in Suriname

4

Pupillen van de Oranjeschool woensdag bij de onthulling van een ’totempaal’ aan de Henck Arronstraat, het herkenningsteken van de eerst ‘Veilige Schoolzones’ in Paramaribo. Weggebruikers moeten in deze zones extra voorzichtigheid en geduld betrachten met een maximale snelheid van 30km/uur. Dit in verband met de hoge concentratie van schoolkinderen. De knalgele attentiepalen met blauw opschrift zijn woensdag onthuld door vertegenwoordigers van de afdeling Verkeer van het Ministerie van Openbare Werken, samen met de kinderen van de twee scholen.

4 REACTIES

 1. Het totempaal wordt door de indianen geeerd.
  Nu hopen dat het verkeer niet gehinderd wordt door de genen die hun respect aan de TOTEMPAAL willen tonen elke morgen of middag en in de avonduren vooral want da is de kans groter dat de totempaal zijn wisie wasie laat zien.
  Hopenlijk blijven de indianen die in het binnenland weg,anders wordt het zo een onnodige drukte in de stad met mensen met veren in hun haar,
  Dan krijgen we de opperhoofden zoals kleine veder,grote veder in de stad, gewoon zomaar,

  Surinamers toch,
  het zou tochb eter zijn om binnen een bepaald straal van de weg een bord te plaatsen met het opschrift ‘LANGZAAM RIJDEN ,schoolkinderen’.


  Maak melding

 2. De ‘basja’ van Paramaribo bouta of te wel’ kleine Indiaan’ gaat elke dag zijn respect tonen aan de totempaal en vergiffenis vragen.
  Eer je het weet kennen wij de totempaal binnenkort als PAAL DER VERGIFFENIS,
  Wat een paal!!!


  Maak melding

 3. @Ray,..heb respect voor de veiligheid van ONZE kinderen,ben jij eigenlijk Surinamer,of alleen op papier ?Bouta is voor jou een syndroom,jij haalt hem overal erbij.deze regering gaat de puinhopen van de prutsers van weleer recht zetten.reken maar.


  Maak melding

 4. Beste leeghoofd printa. De prutsers waar jij t over hebt is dezelfde regering als 2010-2015. Leeghoofd Bouta..of vergeten jullie paarse ellendelingen zo snel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.