Jazz zangeres Ntjam Rosie op Suriname Jazz Festival

3

De in Kameroen geboren en in Nederland woonachtige top Jazz zangeres Ntjam Rosie is dit jaar de top attractie van het Suriname Jazz Festival. Dit festival wordt van 21 tot en met 25 oktober gehouden op verscheidene locaties in Paramaribo. Ntjam Rosie speelde eerder op vele Nederlandse jazzfestivals waaronder North Sea Jazz en toerde onder meer door China, Korea, Oost-Europa, Turkije, Frankrijk en UK.

Eerder dit jaar verscheen haar nieuwste tevens vierde studio album ‘The One’ op de muziekmarkt. De jazz trompettist Eric Vloeimans en Surinaamse fluitist Ronald Snijders zijn hier ook op te horen. “Mijn nieuw album is meer van binnenuit en op mijzelf betrokken, het neemt je mee op een spirituele reis. Het gaat over goed en slecht, over intens leven en in evenwicht blijven. Ik ben onderdeel van mijn muziek en dat kan soms best intens zijn” aldus Rosie.

Organisator Stichting Suriname Jazz Festival houdt dit jaar voor het eerst de ‘Take The Stage’ competitie op het festival. Deze activiteit is gepland vanwege het belang dat de stichting hecht aan muziekeducatie. De aftrap van het Suriname Jazz festival 2015 vindt op woensdag 21 oktober plaats. Vorig jaar was de jonge Saxofonist Tim Wes, de grote surprise van het Suriname Jazz Festival.

3 REACTIES

 1. Prachtige stem en een hele knappe dame!

  Slankie, slankie met een dijk van een stem en een heel hip kapsel.

  Ntjam verteld altijd haar eigen ‘verhaal’ tijdens een concert!
  Mooi voorbeeld van een vooruitstrevende dame, die gebruik maakt van het heden en het verleden.

  Ntjam enjoy!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.