Brandblustraining bij Stichting Unu Pikin Suriname

0

Met het project ‘Veiligheid is een werkwoord’ wordt bij Stichting Unu Pikin in Suriname gewerkt aan het veiligheidsbewustzijn van de medewerkers van deze sociale werkplaats. In een aantal trainingen en activiteiten leren zij over lawaai en gehoorbeschadiging, over brand en brandblussers en over wat de mensen zelf kunnen doen om hun werkomgeving veilig te houden.

Dinsdag jl vond de brandblustraining plaats. Afgevaardigden van ESBO (Eerste Surinaamse Brandpreventie Onderneming) vertelden over de risico’s van brand, over de noodzaak van elkaar waarschuwen en snel handelen en de werking van brandblusapparaten. Na de uitleg gingen de medewerkers en vrijwilligers zelf aan de slag en mochten oefenen met blussen.

Stichting Unu Pikin is een sociale werkplaats waar stage, opvang en arbeid wordt gebonden aan mensen met een visuele, lichamelijke of verstandelijke beperking. Er is een meubelafdeling, een fietsenafdeling en een boekenafdeling. Dit project ‘Veiligheid is een werkwoord’ is mogelijk dankzij een bijdrage van het Grietjebie Fonds, die zich inzet voor kwetsbare mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.