Nationaal Jeugd Parlement Suriname bij minister

2

Minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken (l) heeft afgelopen week een delegatie van het Nationaal Jeugd Parlement, onder leiding van voorzitter Priya Sital (r) ontvangen voor een onderhoud over onder meer werkgelegenheid voor jongeren. Het ministerie van Arbeid zal in dat kader het vraagstuk van werkgelegenheid benaderen vanuit de concepten ‘Decent Work, Sustainable Development Goals 2030 en Inclusieve ontwikkeling. De minister heeft het jeugdparlement gevraagd om mee te helpen denken over de nieuwe aanpak van de overheid voor het stimuleren en bevorderen van duurzame werkgelegenheid.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.