Kenny B ontvangt gouden album

2

Zondagavond kreeg zanger Kenny B in het programma Kun Je Het Al Zien? uit handen van Paul de Leeuw een gouden album. Van zijn cd ‘Kenny B’, die in mei van dit jaar verscheen, zijn meer dan 20.000 exemplaren verkocht. Kenny B brak dit jaar in Nederland door met hits ‘Als Je Gaat’, ‘No Spang’ en superhit ‘Parijs’. Volgende week verschijnt de nieuwe single van Kenny B, ‘Vrienden’.

Onlangs won Kenny B de Buma NL Award voor beste single ‘Parijs’, hij stond o.a. op festivals Zwarte Cross, Into The Great Wide Open en Lowlands en nu hij toert met zijn band door heel Nederland. Ook in Suriname hebben ‘Parijs’ en ‘Als Je Gaat’ de eerste positie in de singles chart bereikt. Eerder dit jaar deed Kenny een duet met Guus Meeuwis die Kenny’s nummer ‘Jij Bent De Liefde’ opnam en als single uitbracht.

Na vijftien nummer 1 hits in Suriname is ook Nederland massaal gevallen voor de zanger. Kenny B bracht met ‘Parijs’ dé hit van het jaar uit. Op Youtube is de video ruim over de 18 miljoen views heen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.