Veldbezoek minister van Natuurlijke Hulpbronnen

1

Minister Regillio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen in Suriname probeert met zijn veldbezoek poolshoogte te nemen van zaken en hoopt met feedback uit het veld zijn beleid aan te scherpen. Dodson verklaarde daarmee zijn kennismakings- en oriëntatiebezoek dit weekend aan Nickerie. De minister was in gezelschap van onderdirecteur Valerie Lalji, August Randwijk van de afdeling Veldinspectie en stafmedewerkers van de Geologische Mijnbouwkundige Dienst Suriname.

1 REACTIE

  1. Simone scrive: 18 aprile 2012 alle 18:2aSe posso permettermi la PIU grossa operazione che ce sul piatto è lo short su BUND a 140,4 con obbiettivo di breve a 137Ci aggiorniamo tra 1 settimana.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.