‘Kaseko in Concert’ Theatertour door Nederland

0

In november 2015 is een gedenkwaardig theaterconcert, genaamd ‘Kaseko in Concert’ te zien in diverse theaters in Nederland. De première vindt plaats op 16 november in theater de Purmaryn te Purmerend. Verder zijn shows gepland in Lelystad, Rotterdam, Den Haag, Almere, Zaandam & Amsterdam.

Kaseko is een van de belangrijkste muziekstromingen uit Suriname en de basis voor vele internationale succesvolle nummers. Populair zijn muziekgroepen als Cojunto Latinos, Cosmo Stars, The Caribbean Combo, Fun Masters, Orchestra Tropical, Orchestra Washboard, Master Blasters, Kaseko Masters en nog vele anderen uit de rijke muziekcultuur van Suriname.

Voor de muzikale begeleiding tijdens de tour zorgt een 16 mans band. De bekende Surinaamse stand-up comedian Clifton Braam fungeert als MC. ‎Voor hem is dit tevens zijn debuut in de Nederlandse theaters. Ook Bryan Muntslag, Patricia van Daal en John Oldenstam zijn van de partij. Kaseko in Concert theatertiour die tot en met 22 november loopt is voor een breed georiënteerd muziekpubliek.(FOTO: Clifton Braam & Patricia van Daal)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.