Nieuwe show Dengboy Fu A Birti heet ‘Platzak’

1

Volgende maand komen Dengboy Fu A Birti met hun nieuwe show ‘Platzak’. Op 16 Oktober trappen ze af in hun hometown, Rotterdam. Dan spelen de heren de try-out van ‘Platzak’ in de kleine zaal van Theater Zuidplein.

In dit nieuwe theaterstuk gaat het over Geld. Hoe kom je eraan? Geld maakt gelukkig… of niet?
Als je geld hebt, heb je macht, vrienden, vriendinnen, de wereld aan je voeten. Als je geen geld hebt, moet je zorgen dat je vrienden wordt met iemand die het wel heeft! Anders moet je zorgen dat je het zelf gaat verdienen. Dan komen de vrienden en vriendinnen vanzelf.
En als je eenmaal wat geld hebt verdiend… hoe hou je het?

Het duo neemt je mee op een zoektocht naar doekoe en laat op hilarische wijze zien dat geld alleen niet genoeg is om gelukkig te worden. Een financieel zeer informatieve show. Om te lachen: ‘Platzak’.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.