Leider Surinaamse coalitiepartij BEP ‘dictatoriaal’

20

PARAMARIBO, 26 sep – De voorzitter van coalitiepartij BEP, Celsius Waterberg, vertoont ‘dictatoriaal gedrag’. Het doemt op meerdere momenten op. De nummer twee in de partij, Patricia Meulenhof, heeft er schoon genoeg van.

In elk geval is er reden genoeg om te bedanken als ondervoorzitter van het hoofdbestuur. “De manier hoe besluiten worden genomen door de voorzitter is tegen de principes van de partij en ook tegen de statuten”, zegt Meulenhof tegenover de Ware Tijd. Het is niet dat ze de enige is, de roepende in de woestijn. Ook andere partijfunctionarissen zijn niet te spreken.

Alleen, ze zeggen er niets van. “Iedereen zit ermee, maar niemand durft het te zeggen”, aldus Meulenhof. Schoolvoorbeeld was de aanwijzing van een kandidaat-minister. De man die nu minister is van Regionale Ontwikkeling was favoriet van alleen de voorzitter. De rest wilde een ander. Minister André Dikan werd zogezegd de vleesgeworden nachtmerrie der democratisch gezinden.

20 REACTIES

 1. Dit is ons mentaliteit …ZWIJGEN.
  De rechters zwijgen,de gehele bevolking zwijgt,
  En met ons zwijgen stemmen wij toe met alles.
  Bouta amnestie..bouta vergiffenis….noem maar op en alles wat wij kunnen doen is zwijgen,…..


  Maak melding

 2. Wat kan je anders verwachten van een principeloze ploert die op het ene moment Desi een neppe president noemt, en op het andere moment zijn overige V7 partners in de steek laat, om met diezelfde neppe president een coalitie te vormen?
  De mensen die nog niet doorhebben dat ons, in Cuba opgeleide, blotevoetendoktertje gewelddadige, dictatoriale neigingen heeft, moeten eens een keer gaan praten met de Cubaanse echtgenote van het naast zijn schoenen lopende blotevoetendoktertje, zij kreeg ooit eens een pistool onder haar neus gedrukt door haar ‘liefhebbende’ echtgenote.


  Maak melding

 3. Iedereen klaagt totdat ze geaccomodeerd zijn en een graant(je) kunnen meepikken.
  De BEB heeft overduidelijk kiezersbedrog gepleegd door fel de strijd aan te gaan tegen dictator Bouterse om hem na de verkiezingen te omhelsen.
  Misnoegen uiten omdat Waterberg de partij op een dictatoriale wijze leidt zijn daarom slechts drogredenen. De klagers moeten slechts genoegen nemen met wat er rest aan kruimels en daarover is men nu ontevreden, dat is nu eenmaal politiek.
  Welcome to the real world.


  Maak melding

 4. Dictatoriaal nijgingen (gedrag) hebben wij allemaal. En is geen uitvinding van Celsius Waterberg. Noemt mij een politieke leider in Suriname dat geen dictatoriaal nijgingen vertoond.

  Als iemand zegt dat hij/zij een democraat is, dan liegt die persoon. Democratie ligt niet in de aart van de mens. We doen net of en misleid hierdoor anderen.


  Maak melding

 5. WIE MET ( PAARSE ) PEK OMGAAT WORDT ERMEE BESMET !!!

  Celsius is in zee gegaan met de SUMMA CUMLAUDE afgestudeerde DICTATOR, Desiderius.

  Vervolgens heeft ” Celsius” gemerkt dat de werkwijze van zijn GURU, Desiderius de KORSAKOV PATIËNT, mooie rijpe, zoete en sappige vruchten afwerpt dus ” Celsius ” gedraagt zich nu net als zijn VOORBEELDFIGUUR.
  Celsius heeft zich dus VERLAAGD tot COPYCAT ” met een PAARSE Kattebelletje om de nek !!!

  Trevlig helg ! CHAVÉZ


  Maak melding

 6. het eerste waarop bezuinigd moet worden,,is de salarissen van alle lantie-mang met 50 % te minderen ze doen toch niks..

  die hele poppenkast is buitenwerking heeft geen zin om mee door te gaan ,dus opdoeken die handel..

  de lijder heeft een eigen staf die alles bepaald / beslist oude lullen van om en nabij 90 personen die dik betaald worden voor niks doen..

  alle dienst telefoons / wagens intrekken..

  het land ligt op zijn gat en gebeurt niks in het land..

  er moet spoedig een zaken kabinet komen om te redden wat er te reden valt..zo kan het niet doorgaan..

  waar blijft doekhie met de vliegende ministerschap..


  Maak melding

 7. He he einnnnnnnnndelijk. Ik vroeg me al af of de rest van de BEP in was gevallen. Jammer voor Allendy en Michel felisi deze zijn echte kerels. Dezen zouden de grap die waterberg heeft uitgehaald,(volgens) mij niet uithalen. Deze en anderen leden van de BEP zouden Ronnie Brunsie anders in zijn hemd hebben gezet.Nooit eerder van Dikan
  gehoord of gezien tijdens de verkiezingspropaganda (niet opgevallen), maar goed laat luidkeels van je horen. Na Ronnie is het waterberg die de djoekas alle respect heeft ontnomen, niemand geloofd meer in jullie. Velen hebben nu zoiets van jaaaaaa kom maar op met spiegetjesls en kraaaaaaltjes ze zijn zo te pakken. Zo maak je de djoekas dan tot…………..bedelaars voor wie niemand meer respect heeft.

  Pasew fa waka nanga joe?????? Waar ben je mannnnn?? Laat weer heel snel iets van je horen Ik schreef niet meer, maar las wel af en toe het e.e.a.
  Ik heb heel erg genoten van ……Koos , Henk Molenaar, Jojo en vele anderen, maar Pasew zijn schrijven heb ik steeds weer gemist als ik de reacties las. Jongens gezamenlijk zullen we weer laten zien dat DiDiBrie voor geen meter is veranderde. A Beest is het zelfde gebleven. Any way odiiiiiiiiiiiii.
  Glenny.


  Maak melding

 8. Zwerver, niet zo negatief praten over de bezuinigingen die onze president moet invoeren, Bouterse is echt al begonnen met te bezuinigen; hij heeft de voetbalclubs, die vorig jaar speelden om de president’s cup, nog steeds niet het prijzengeld uitbetaald en dit jaar ziet het ernaar uit dat hij de aftrap ook niet zal willen verrichten, omdat hij vanwege bezuinigingen de USD 35.000,- aan prijzengeld waarschijnlijk ook niet zal willen ophoesten, op die manier spaart onze mega geskeerde president in twee jaar mooi USD 70.000,- uit, daar kan hij mooi zijn super dochter een deel van haar ministerieel salaris van betalen, als dat geen teken van op de centjes letten en prioriteiten stellen is, dan weet ik het ook niet meer.


  Maak melding

 9. Noem mij maar een zwarte politicus die niet corrupt is en aan zelfverrijking doet. Afrika kent de meeste dictatoren en hierop is Waterberg geen uitzondering als nakomeling van Afrikaanse slaven. Suriname zal nooit herrijzen zolang het geregeerd wordt door donkere leiders die alleen maar aan zakkenvullerij denken. Zolang het ’trotse’ Surinaams volk niet het hef in eigen hand neemt, zal armoede en uitbuiting de boventoon voeren.Ja, ja Suriname wordt een 2e Dubai…nou mams, ik neem al genoegen met een 2e Bangladesh waar men niks te vreten heeft maar wel tevreden is.


  Maak melding

 10. Daar is toch niks mis mee? Het volk wil niets anders dan een sterke (mis)leider. Daarom lopen ze achter Bouterse aan.
  Fijn landje, Suriname . De leiders daar hebben goed gekeken hoe ik mijn volk heb geknecht en geterroriseerd en doen het perfect na.

  Stalin


  Maak melding

 11. Bep is in een zwart gat gesprongen alleen om Abop dwars te zitten en mee te regeren,maar Bep weet dat zij niets te vertellen heeft.Bep moet alleen orders uitvoeren of opdonderen.


  Maak melding

 12. -Een ieder met een goed verstand zou dit moeten weten.

  =Wie onder de paraplu van Bouterse gaat werken zal zijn TAAL moeten spreken en zal zich ook als een dictator moeten opstellen.

  Waterberg is helemaal veranderd van zijn denkwijze, volg zijn vorige uitspraken maar.


  Maak melding

 13. @Interpol, lees dit stukje tekst maar even goed:::::::::

  Waar blijft @pero die steeds de oppositie de schuld van alles geeft:::

  =PARAMARIBO – De recente financiële ondersteuning die de Centrale Bank van Suriname (CBvS) aan de overheid heeft gegeven is niets anders dan een noodmaatregel die voorkomen kon worden als de overheid geluisterd had naar waarschuwingen van critici. “Het had nooit zover hoeven te komen. Er is herhaaldelijk voor gewaarschuwd dat de overheid veel meer geld is gaan uitgeven toen de prijzen van goud en olie hoog waren, zonder een appeltje voor de dorst weg te zetten. Het resultaat is het ernstig financieel tekort van dit moment, en deze noodmaatregel”, benadrukt
  professor-econoom Anthony Caram.


  Maak melding

 14. Ik vind het heel vreemd dat het gedonder binnen de BEP wel door de redactie van waterkant.net wordt opgepakt.Reden?BEP maakt deel uit van de coalitie. De acties van de dissidenten binnen de VHP tegen o.a. de handelingen van Santokhi worden voor het publiek verzwegen met geavanceerde censuur.

  De krokodillentranen van Patricia Meulenhof in de pers laat overduidelijk blijken hoe zwak haar positie binnen het partijbestuur is en dat haar ruggengraat boterzacht is. Ze stapt naar de pers omdat het haar is mislukt om een meerderheid van medestanders binnen het bestuur aan haar zijde kan krijgen.Dit gegeven steekt als een wesp.Met veel bombarie in de media hoopt zij alsnog het gelijk aan haar zijde te krijgen.


  Maak melding

 15. die moordenaar heeft van sme werkelijk een apen-land gemaakt erger dan een banaan land..

  alles is onderste boven door elkaar,niemand weet meer waar naar toe ,,de administratie is een tering bende..

  financiën zijn een grote chaos,, kortom het land ligt helemaal op z’n gat ,een grote gat..

  iedereen staat op een schop stoel kan elk moment op straat gestuurd worden..,,

  de vervangers die in de plaats komen,zijn zo van de straat gehaald totaal ongeletterd, ongeschoold..

  als er nu niet wordt ingegrepen,in de vorm van staking, dit regime weg-jagen dan is sme binnen korte tijd een rovers bende wat het nu al is..

  deze man moet en zal opgepakt worden opgeborgen..

  dit kan niet zo verder..

  wie gaat de stoute schoenen aantrekken..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.