DJ Cat heeft sinds kort een eigen radioshow in Suriname

0

PARAMARIBO, 26 sep – De bekende Surinaamse DJ Cat, heeft sinds kort zijn eigen radioshow in Suriname. De show die de naam CatRadio heeft meegekregen, wordt al een maand op de populaire radiozender Radio 10 gepresenteerd. “Ik vond het nodig om het uitgaanspubliek een boost te geven en kennis te laten maken met nieuwe muziek. Er is zoveel muziek maar soms lijkt het alsof men eenkennig is”, vertelt Cat over zijn radioshow.

Naar eigen zeggen is hij de enige Surinaamse DJ met een eigen radioshow. “Chuckie, Hardwell en veel van de grote DJ’s hebben hun eigen radioshow. Waarom niet een DJ Cat”, vult hij aan. DJ Cat timmert al 18 jaar aan de weg in de DJ wereld. Zijn vurige wens is om als Surinaamse Dj die woont en werkt in Suriname, eens te kunnen staan op een van de grote festivals in het buitenland .

Op het programma van de top Surinaamse DJ staat voor oktober een optreden op Curaçao. Hij is geboekt voor een privéfeestje. DJ Cat wiens echte naam Arian Chin A Tam is, is een grote fan van de muziek van de negentiger jaren. De DJ naam CAT bestaat uit de initialen van zijn familienaam Chin A Tam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.