Feestje voor 100-jarige Surinaamse

6

Oma Fransje was dinsdag ondanks haar gezegende leeftijd nog fit genoeg een dansje. Francisca Meye heeft haar 100ste geboortedag gevierd in Huize Majella in Suriname. Familieleden bouwden een feestje voor de jarige. Ze kreeg daarbij hoog bezoek en presentjes van First Lady Ingrid Bouterse – Waldring en districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo Zuidwest. Oma Fransje is in haar jonge jaren docente Frans, Spaans, Engels en Godsdienst geweest. Ze is de jongste uit een gezin van negen kinderen, maar bleef zelf kinderloos.

6 REACTIES

 1. Een PRACHTIGE leeftijd want het is niet een ieder gegund. Hartelijk gefeliciteerd !!!
  Voorts vind ik haar staat van dienst zéér interresant.

  Tenslotte hoop ik op de dag van mijn 110e verjaardag nog fit genoeg te zijn voor de ” moonwalk “, de ” electric boogie ” of de ” Merengue”. Lol

  Hälsningar! CHAVÉZ


  Maak melding

 2. Van harte proficiat tante Fransje met de zoveelste mijlpaal die u heeft bereikt in uw leven nl 100 jaar🌷 in goede gezondheid, kracht en standvastig geloof in Jaweh de levende G-d! Wij bidden u opnieuw G-ds Zegen toe in het nwe jaar🎈🎊 Proost 🍸🍸van Gezin S. Lachman-Meye❤️ Ps: Onze tante was niet de jongste vh gezin!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.