Roue Verveer speelt ‘Tjar A Lobi’ in december weer in Suriname

0

Cabaretier Roué Verveer gaat zijn voorstelling ‘Tjar A Lobi’ in december weer in Suriname spelen. Dit op veler verzoek en speciaal voor de mensen die in juli geen kaartjes konden kopen. De shows waren toen namelijk binnen een week uitverkocht.

Er zijn in december in totaal vier voorstellingen gepland. De première vindt plaats op 20 december en een 2e show op 21 december, in de Banquethall van Torarica. En de twee andere op 22 en 23 december in theater Thalia.

In het voorprogramma staan de lokale Surinaamse coemdians Pres Juriaantje en Clifton Braam. De kaartverkoop start op 24 oktober om 10.00u.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.