[UPDATE] – KLM probeert vertraagde vlucht maandagavond uit te voeren

3

De KL 714 van zaterdag 19 september vanuit Paramaribo met bestemming Amsterdam is vanwege een beschadiging aan één van de vleugels vertraagd. De beschadiging is ontstaan toen de vleugels van de KLM en SLM vliegtuigen elkaar raakten bij het taxiën van de KLM. Hoe dit heeft kunnen gebeuren wordt momenteel onderzocht.

De nieuwe vertrektijd is nog niet bekend en afhankelijk van de bevindingen en reparaties van de technici. Zodra hier meer over bekend is zal KLM dit communiceren. Het streven is maandagavond 21 september, echter benadrukt KLM dat dit nog niet met zekerheid gesteld kan worden op dit moment.

KLM heeft de passagiers die niet woonachtig zijn in Suriname ondergebracht in hotels en biedt alle passagiers haar excuses aan voor het ongemak welke deze vertraging veroorzaakt kan hebben.(KLM Persbericht)

UPDATE – maandag 21 september (16.30u NL tijd) – bericht van KLM
Op dit moment wordt hard gewerkt om het vertraagde KLM- toestel van afgelopen zaterdag 19 september voor de vlucht KL714 gereed te maken voor de terugvlucht naar Nederland. De vlucht staat nu gepland om vanavond, maandag 21 september, te vertrekken om 20.55 uur(Sur Tijd). Dit houdt in dat de check-in om 15.55 uur zal opengaan en om 18.55 uur zal sluiten.

Wij adviseren alle passagiers dringend om onze Facebook pagina KLM Suriname en de lokale media goed in de gaten te houden voor eventuele wijzigingen of updates van deze vlucht. KLM streeft ernaar om iedereen op tijd te informeren over deze vlucht. Wij adviseren passagiers rekening te houden met de te verwachten drukte op de wegen naar de luchthaven.

3 REACTIES

  1. En zo hoort het als je vlucht vertraagt is.
    Vorig jaar 1 avond in Royal Torarica inclusief diner en ontbijt en vervoer naar de luchthaven en een tegoed bon van 850 euro wegens vertraagde vlucht van 1 dag.

    Met nog zien of de SLM dit ook zo oplost.


    Maak melding

  2. KLM en SLM botsen op de grond. In de praktijk voeren ze een gezamenlijke kartelvorming en houden ze de prijzen kunstmatig hoog. KLM heeft zichzelf al verkwanseld aan de heethoofdige Fransen. SLM zal binnenkort ook op zoek moeten naar een partner. Wie weet komt er straks een afsplitsing van de KLM dat met de SLM gaat fuseren. Van deze money-line zullen de passagiers dan nog heel lang de dupe blijven.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.