Tori Oso Utrecht organiseert ‘I love Suriname’

0

Op zaterdag 10 oktober organiseert Tori Oso Utrecht voor de derde keer I love Suriname. De bijeenkomst gaat over onderwerpen als crowdfunding, remigreren naar Suriname, ondernemen en vrijwilligerwerk in Suriname. Verassend is het persoonlijke verhaal van schrijver Daan Goppels ‘Liften naar Suriname’.

De bezoekers zijn welkom vanaf 11:00 uur en het programma start om 12:00 in het zalencentrum van Meeting Plaza Utrecht in het centraal gelegen Hoog Catharijne. De bijeenkomst wordt om 16:30 afgerond.

Het belooft een interessante middag te worden met voldoende gelegenheid tot ontmoetingen en het stellen van vragen. Aanmelden voor de bijeenkomst is verplicht via torioso@gmail.com. Bijdrage 10 euro incl onbeperkt koffie/thee/water. Het programma is terug te lezen op de website: www.torioso.nl/agenda
[Foto: Darren fotografie]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.