Bekende én bijzondere Surinamers in nieuw boek

1

Een kickbokser die salsa danst, een rapper die kok wil worden, een presentator die vast zat? Geheimen worden blootgegeven in het nieuw uit te brengen boek gemaakt door fotograaf Raul Neijhorst. Raul wil rond 25 november a.s. een boek uit te brengen met 75 bekende én bijzondere Surinamers. “Er zijn veel Surinamers over de hele wereld die goed bezig zjin en mooie dingen bereiken, maar voor velen vaak toch nog onbekend zijn. En daar wil ik verandering in brengen.” geeft Raul aan.

Het boek is al ver over de helft. Naast 2 portretten per persoon vindt er ook een interview plaats. Beeld, tekst en persoon vloeien zo samen tot een onverwachte pagina in dit gebundelde boek. Wat het boek een extra tintje geeft, is dat de personen een geheim moeten blootgeven. “ We zien dus een andere zijde van ze, zoals we hen niet kennen”.

Om het boek te kunnen drukken zijn financiele middelen nodig. In plaats van het aanboren van sponsors en fondsen voor enkel geld bedacht Raul een unieke opzet: een crowdfunding project waarbij het boek alvast aangeschaft kan worden. Zodat met dit potje de druk kan worden bekostigd. Je sponsort dus, maar krijgt er wel iets voor terug. De crowdfunding geschiedt via Apura Networks. Zij richten zich op het in contact brengen van Surinamers verspreid over de hele wereld. Met deze bijzondere funding hoopt Raul 7.500 euro in te zamelen en zo een prachtig boek neer te zetten.

Help mee en geef een bijdrage hier via de projectpagina.

1 REACTIE

  1. Ik ben echt benieuwd of deze man de echte en bijzondere mensen zal benoemen in zijn boek, mijn vader wacht nog steeds op een erkenning, waar alle bewijzen van zijn ! Ik ben benieuwd!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.