Woning voor oud-muzikant ‘Pa keme’

6
Woning voor oud-muzikant 'Pa keme' in Suriname

Robin Kensenhuis (l), directeur van het bouwbedrijf Kensenhuis NV, en Louis Vismale ®, voorzitter van de stichting ‘1 voor 12’ in Suriname, dopen de fundering van een woning voor Lucien ‘Pa Keme’ Gemerts. De 69-jarige oud-muzikant werd onlangs moederziel alleen, doodziek en in een mensonterende situatie aangetroffen in een bouwval op een door wied overwoekerd terrein in Paramaribo. Nadat ‘1 voor 12’ aandacht had gevraagd voor de man, heeft de bouwonderneming zich vrijwillig aangemeld om gratis een woning op te zetten voor de man. Het streven is dat ‘Pa Keme’ al in zijn eigen woning kan worden ondergebracht tegen de tijd dat hij uit het ziekenhuis wordt ontslagen.


6 REACTIES

 1. Hoe komt het dat er een huis voor Pa Keme zo snel wordt gebouwd, terwijl die Javaan en zijn zoon van de Hernhuttersraat niks wordt gedaan ? Gaat het hier soms ook, om de kleur van de betrokkenen ?
  Zo te zien, wordt er in Su ook met twee maten gemeten !!!!
  Ik ben blij voor Pa Keme, en ik vind het jammer voor die Paé en zijn zoon.


  Maak melding

 2. Mensen zijn zo f..negatief. Wat heb jij al gedaan voor pae? Of was je te druk met het geluk van de een en het goede van de ander te bekritiseren.
  10 dikke duimen voor dit initiatief. Er zijn wel 100den mensen die dit verdienen. Maar nu mag deze meneer een moment van geluk ervaren. Gun het hem.


  Maak melding

 3. Beste mevrouw Zwartmans. De beste stuurlui staan altijd aan wal. Wat is uw bijdrage om het huis voor pae en zoon te verwezenlijken. Het zou mooi zijn als u een initiatief nam om geld in te zamelen voor een goed doel om pae te helpen.Opruiend bezig zijn heeft geen nut. Doe iets dan steun ik u en vele anderen volgen ons na.


  Maak melding

 4. In de eerste plaats ben ik een man en geen vrouw, en lezen is heel belangrijk. Maar begrijpend lezen is voor sommige heel moeilijk zo te zien, en daarom verwijs ik alle reactie op mijn adres naar het rijk der fabelen.
  Na mi takki : , en daarmee a klari.

  John. Z.


  Maak melding

 5. Zogenaamd die Robin kensenhuis heeft iets goeds gedaan hij heeft in Nederland alleen maar mensen opgelicht en is als een mietje naar Suriname gevlucht het zal niet lang duren meer voor hij zichzelf tegen gaat komen en pas op die man staat bekend als een oplichter dat die daar ook precies hetzelfde gaat doen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.