Nieuwe show Roué Verveer vanaf januari 2016 te zien

0

Vanaf januari 2016 staat cabaretier Roué Verveer weer in de theaters met zijn nieuwe show ‘Op het laatste moment’. Dit is alweer zijn zevende avondvullende voorstelling. Zijn vorige show ‘FF wat anders’ was gisteravond nog te zien op TV.

“Waar mijn nieuwe show over zal gaan, weet ik nog niet. Gelukkig worden de beste beslissingen genomen op het laatste moment. Maar één ding is zeker: U zult, zoals gewoonlijk, met buikpijn van het lachen de zaal verlaten. Dat voel je al vanaf het eerste moment” aldus Verveer op zijn website.

Bekijk de speellijst op www.roueverveer.nl om te zien wanneer Verveer bij jouw in het theater staat.

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.