Bryan B doet auditie bij America’s Got Talent

11

Suriname’s nummer 1 volkszanger Bryan B gaat auditie doen bij de Amerikaanse televisieshow America’s Got Talent. Dit onthult de bekende zanger in een exclusief interview met Paramaribo Entertainment Newz Network (P.E.N.N). De audities voor het nieuwe seizoen van America’s Got Taltent beginnen in november en duren tot en met februari 2016.

Bryan B, artiestennaam van Bryan Bijlhout, won in 2012 de bekende talentenjacht ‘The Winner is…’ van de Nederlandse televisiezender SBS6. Hiermee verdiende hij één miljoen euro. Alhoewel hij zich al heeft geregistreerd, is Bijlhout nog niet helemaal ready. “Ik zal ernaar toe moeten vliegen maar ben nog niet ready zeg ik eerlijk. Vandaar dat ik een late auditie datum heb genomen” aldus de zanger.

Op de vraag als dit een belangrijk moment is in zijn leven zegt hij: “Natuurlijk is het heel erg belangrijk voor mij. Het is een carrière move. Kijk je gaat voor de grote prijs, maar belangrijk is om gezien en gehoord worden”, reageert hij. “Het geld is goed maar het gaat om mijn carrière”, vult hij aan.

11 REACTIES

 1. Succes en wij staan achter jou bryan B.
  Een ieder in Surinaame weet dat jij het kan,en jij weet dat ook. Ga er voor,en zet je zelfs en Surinaame op de kaart. Moge de almachtige je bijstaan en je de kracht schenken die je nodig hebt het tot een goed einde te brengen, we love you bryan B😎


  Maak melding

 2. Brian Bijlhout/Bryan B
  Is een perfecte imitator en talentvolle zanger dus wordt toegelaten om een auditie een soort van toelatingsexamen om verder te gaan, als je bent afgewezen dan is jou hele carrière in gedrang. Bij Bryan is de eerste fase al voorbij en wordt een easy work over om een TV star te worden.
  Heel Veel Succes, Bryan


  Maak melding

 3. Mijn vriend, mijn geliefde zanger, jij bent wat mij betreft de beste zanger aller tijden. Jij hebt een wereldse stem en de wereld ligt aan je voeten als ze onze kleur wegdenken, want de eerste beoordeling gebeurt de laatste decennia op hoe je eruit ziet!

  Je bent onze held en wij koesteren jou!


  Maak melding

 4. Brian b. Mijn lang gekoesterde wens gaat eindelijk in vervulling. Ga ervoor maak jezelf en Suriname happy. Je kan het en ik weet zeker dat je met de prijs terugkomt. Zet hem op brian.Suriname love you.


  Maak melding

 5. @ Resto discrimineren doe jij ? ben zelf een BLANDA
  of ben jij zo een die ook tegen zwarte piet is ! dus BULL SHIT met je kleur koekwous. pantat bau cinting bodo
  ————————————————————–

  BB Bryan zet hem op gewonnen ben je al met je VOICE.

  suri mama eens zingen daar ! win je mee 🙂

  Groetjes Mati


  Maak melding

 6. Allemaal mooi en wel.
  Maar kan brian b. Ook wat aan zijn gewicht doen. Surinamers nemen zijn obesitas voor lief maar Amerikaanse juryleden en het publiek gebruiken dat tegen je.

  Buitendien is het ook niet gezond voor b.b. en ook niet goed voor zijn gemoedstoestand dat hij steeds opvalt door zijn omvang.

  In Suriname zitten er genoeg diëtisten en personnel trainers die hem kunnen helpen met afvallen.

  Succes


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.