‘Geen overleg tussen regeerpartners Suriname’

9

PARAMARIBO, 11 aug – Tussen de nieuwe regeerpartners wordt slecht gecommuniceerd. Dit stelt parlementariër Henk Ramnandanlal (PALU). De NDP van Desi Bouterse en de BEP en DOE zijn weliswaar tot een regeerakkoord gekomen. Dat zegt nog niet dat het allemaal koek en ei is.

Het ontbreekt aan overleg tussen de NDP als grootste coalitiepartij en de rest. Daar valt ook de PALU onder, die niet deelneemt in het akkoord. Dit kan problemen opleveren onderweg. “Zonder overleg en een duidelijk beeld van waar je naar toe wil, zullen er ongetwijfeld veel problemen zijn voor de regering, wanneer ze maatregelen zal treffen, die pijnlijk zullen zijn voor de samenleving”, zegt Ramnandanlal tegenover de Ware Tijd.

De PALU zelf heeft bedankt voor deelname. De partij kreeg het ministerie van Onderwijs & Volksontwikkeling, maar had liever Natuurlijke Hulpbronnen. Daar diende de afgelopen vijf jaar partijvoorzitter Jim Hok als minister. Volgens Ramnandanlal ‘verdient’ het beleid op dit ministerie voortzetting. Bouterse is kennelijk een andere mening toegedaan. PALU mist enig evaluatiemoment over het beleid op Natuurlijke Hulpbronnen.

9 REACTIES

 1. Ook de partij van deze ome Henk zit diep in de shit!
  Zijn partij is opgehoepeld ,maar weet niet waar naar toe.Zij zijn nergens welkom.Henkie probeert nu op allerlei manieren aandacht te trekken.Wat heeft Palu gepresteerd in de afgelopen regeerperiode? Totaal niets toch? Henkie hou op met janken!


  Maak melding

 2. Ramnandanlal knijpt het voorlopig.
  Zijn gronden in Coronie lopen kans ingetrokken te worden.Heeft hij dan voor niets zich ingezet om een dijk te krijgen daar.


  Maak melding

 3. Ik heb van een informant begrepen dat de Palu ontevreden is dat zij NH niet hebben gehad. Ramnandallal moet ook aangeven waarom de NDP dit besluit genomen heeft. Het was een zoon van de heer Anton Paal die het scepter zwaaide op NH tijdens Jim Hok. Volgens mijn informative maakte hij de dienst uit op NH en niet Jim Hok.


  Maak melding

 4. Quote: ‘” Het ONTBREEKT aan OVERLEG tussen de NDP als grootste coalitiepartij en de rest ”

  Nou, breek me de bek niet open !!!!!!!

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding

 5. Als ik Eduard Lupson mag geloven dan is het een koud kunstje
  voor Bouterse om vader en zoon Paal te laten arresten wegens intimidatie. Dit werkt vandalisme in de hand. Dan zal de Heer Jim Hok meer weten. Nu begrijpt ik waarom deze man destijds een beroerte heeft gehad. De druk was te zwaar.


  Maak melding

 6. Een militair die overlegt? Eerst schieten, dan kijken wie of wat je gedood, verwond of misgeschoten hebt, dan een stevig glaasje drinken, dan misschien nadenken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.