100.000 bezoekers voor Kwaku Summer Festival

2

Het Kwaku Summer Festival heeft op de laatste dag gisteren, bijna 30.000 bezoekers gehad. Het was de drukste dag van de vier weekenden dat het festival georganiseerd werd, aldus Ivette Forster van de organisatie.

Volgens haar is de laatst dag altijd de drukste: “De mensen die al geweest zijn, willen nog een laatste dagje komen. En mensen die nog niet geweest zijn, komen nog even nu het nog kan” aldus Forster tegenover het ANP.

Het Kwaku Summer Festival (voorheen Kwakoe) werd deze zomer voor de veertigste keer georganiseerd in het Amsterdamse Nelson Mandela Park. Het festival heeft dit jaar een kleine 100.000 bezoekers mogen ontvangen.

2 REACTIES

 1. Kwakoe summer festival is niet van Surinamers meer, wat ooit in de handen van un egi sranang mangs was! Je kan alleen maar zeggen heel droevig…Surinamers kunnen niet breed denken,dit jaar1 kleine 100.000 bezoekers maar,volgend jaar misschien 500.000 bezoekers! A orga meki moni so te,wanti gwa ini see na poort bepaalde day bin de 22,50 euro! Sa yu moro hahahaaa…

  V.H.P. NEKS NO FOUT anga soso lobie….


  Maak melding

 2. Kwaku is geen zedelijk verklaart organisatie, elk jaar zou iemand anders het kunnen organiseren. Men moet gewoon een vergunning aanvragen.

  De organisatoren hebben verzuimt om het tot een sportvereniging of iets anders om te bouwen met wetten/huishoudelijk reglement stichting kwakoe

  Kwakoe is altijd een krabbelton geweest men had geen tijd om bij een notaris aan te kloppen om het tot een stichting om te zetten, dat zedelijk is verklaart.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.