16-jarige Omani Ormskirk is Grand Champion senior Dance of the World

1

Omani Ormskirk, studente aan Codarts Rotterdam, heeft vorige maand meegedaan aan The World Championships of Performing Arts (WCOPA) in LA, California. De 16-jarige Omani deed vorig jaar auditie en werd uitgekozen Nederland dit jaar te vertegenwoordigen bij de WCOPA. De Surinaams-Nederlandse heeft een geweldige prestatie neergezet en is uiteindelijk uit deelnemers uit meer dan 50 landen als nummer 1 geëindigd als Grand Champion senior Dance of the World!

WCOPA is in Nederland nog relatief onbekend. Het kan jonge dansers/artiesten echter een opstapje bieden verder te komen in de entertainment wereld. Omani heeft behalve haar titel ook medailles én een Scholarship bij Millennium Dance Complex in LA gewonnen.

Over WCOPA:
“Er worden al eeuwen Olympische Spelen gehouden voor atleten. Non-sport activiteiten of andere prestigieuze prestaties werden hiervan uitgesloten. Deze discriminatie wordt gecorrigeerd met de succesvolle creatie van de World Championships Of Performing Arts. WCOPA wordt vaak geciteerd als de enige echte ‘Official World Talent Championships’. Het is de enige vooraanstaande internationale Talent en Modellen competitie in zijn soort en wordt jaarlijks gehouden in Hollywood. Net als bij de Olympische Spelen strijden alleen uitgenodigde en gekwalificeerde (hun land vertegenwoordigende) deelnemers jaarlijks fel tegen elkaar, om het beste van het beste te worden.”

omani [Foto: RT Productions]

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.