1e Misi Srefidensi contest is voor alle bevolkingsgroepen

4

Dit jaar wordt voor de eerste keer een Misi Srefidensi Contest in Suriname georganiseerd. Dit vindt plaats op 24 november 2015. Met het contest wil de organisatie Stichting Pure Knowledge een traditie doorbreken.

Bij soortgelijke Miss verkiezingen, zoals Misi Keti Koti(FOTO) en Miss Alida, deden alleen maar Afro-Surinamers deel. Misi Srefidensi is voor alle bevolkingsgroepen, zegt de bedenker Mario Verveer van de Stichting Pure Knowledge. Hij praat van een super uniek contest waar elk Surinaams meisje tussen de leeftijdsklasse twaalf en zestien jaar aan mag meedoen.

Het voornaamste doel van het contest is om de Srefidensi gedachte te versterken. Thema: Eenheid en saamhorigheid, de sleutels van een succesvolle natie.

4 REACTIES

 1. Hopelijk zullen allen hun vertrouwde hokken en kasten verlaten en zich rasechte SRANANMANGS tonen door te dingen naar in deze de hoogste eer.
  Ijdele hoop? Wie zou het zeggen?


  Maak melding

 2. Wat moeten de deelneemsters tentoonspreiden? Hun kennis, hun gezicht, hun betrokkenheid bij Suriname, hun lichaam, wat?
  Is dit weer zo’n ronselshow om mooie meisjes als bijslaapje te ronselen voor enkele rijke bobo’s?


  Maak melding

 3. Hoeveel van dit soort denigrerende en gedateerde “shows” worden er wel niet gehouden in Suriname? Het lijkt erop dat iedere idioot die verder niet veel kan maar “mode”, “fashion” en “beauty” shows organiseert.


  Maak melding

 4. Thema: Eenheid en saamhorigheid, de sleutels van een succesvolle natie. Een der mislukte revo belijdenissen, zeker afkomstig uit het paarse kamp der domkoppen. Waarheid en gerechtigheid, eerlijkheid en oprechtheid zijn de echte sleutels van een succesvolle natie en daarin gaan de leiders van het land voor. Geen onberechte misdadigers, want zo leiders zo volk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.