Extra show ‘Tjar A Lobi’ van Roué Verveer in Suriname

0

Cabaretier Roué Verveer is volgende maand in Suriname met zijn speciale voorstelling ‘Tjar A Lobi’. De vijf shows die hij daar gepland heeft, waren binnen een week uitverkocht vandaar dat Verveer heeft besloten een extra show te doen. Deze vindt plaats op 29 juli in Theater Thalia.

Verveer treedt elk jaar wel een paar keer op in zijn geboorteland Suriname. Maar met een geheel eigen show was de comedian in 2011 voor het laatst in het land. De ‘Tjar A Lobi’ shows vinden van 24 t/m 29 juli plaats. In het voorprogramma staan Rayen Panday uit Nederland en het opkomend Surinaams talent Pres Juriaantje. MC van de avond is Clifton Braam.

De kaarten voor de extra show in Thalia kosten 60 SRD en zijn vanaf zaterdag 27 juni verkrijgbaar bij Zus & Zo en Lucky Twins(Maretraite Mall). LET OP: maximaal 4(vier) kaarten per persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.