Herdenking vliegramp in Suriname

2

Op de begraafplaats Rusthof in Paramaribo, waar een monument is opgezet ter herdenking van de SLM vliegramp op 7 juni 1989 en de overledenen, komen elk jaar steeds minder mensen opdagen. Afgelopen zondag getuigden slechts enkele bloemstukken, die heel vroeg in de ochtend op het kerkhof in Suriname zijn gelegd, ervan dat de slachtoffers niet zijn vergeten.

In Amsterdam-Oost kwamen honderden Surinaamse Nederlanders en aanverwanten bij elkaar voor de herdenking van de vliegramp. Deze herdenking in Nederland is het initiatief van het comité herdenking 07 juni. Foto hieronder en een volledig verslag op surinameoverzee.com.

herdenking7junib

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.