Steun voor jaarlijks Scholen Sport- en Cultuurtoernooi

4

Voorzitter Jennifer Geerling – Simons van De Nationale Assemblee in Suriname (l) feliciteert voorzitter Robby Berghout van de Stichting Ontwikkeling Winti Wai en Omgeving, Stiwewa (r) met zijn schenking. Volksvertegenwoordiger Melvin Bouva (m), penningmeester van de Vereniging Parlementariërs voor Ontwikkeling van Kinderen en Jongeren, VPOKJ, heeft eind vorige maand een cheque ter waarde van SRD 7.500 overhandigd aan Berghout. Het geld is bedoeld ter ondersteuning van het jaarlijks Scholen Sport- en Cultuurtoernooi. Ongeveer 8000 schoolkinderen van 23 scholen, vanaf de basis- tot aan de middelbare school, doen mee aan het sporttoernooi.

4 REACTIES

  1. 7.500 SRD en hoeveel waren de loonkosten van alle aanwezigen tijdens die feestje?? Als ze gewoon het geld hadden overgemaakt dan hadden ze zeker 2 maal zo veel kunnen geven.


    Maak melding

  2. Henri 55, Neus… klopt niet helemaal.
    Ik was met een half been in het project gerold. Na 3 geplande bijeenkomsten was ik zonder woorden ( maar daden) niet meer nodig. Ook de andere commissieleden van dezelfde groep is dit overkomen. Mijn bijdrage is 3×35 srd. Van de andere commissieleden is hetzelfde.
    Het aantal leerlingen van alle scholen geschat op 8000. Er zijn maar enkele die meedoen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.