Kans op uit elkaar vallen V7 niet uitgesloten

46

PARAMARIBO, 5 jun – De kans dat oppositiecombinatie V7 uiteen valt, mag niet worden uitgesloten. Volgens Radjkoemar Randjitsingh, bestuurslid van de Verenigde Hervormings Partij, VHP, heeft het alles te maken met het samenwerkingsakkoord.

Het akkoord tussen de partijleiders werd gesloten bij de oprichting van V7. Overeengekomen werd dat het doel was het verwerven van regeermacht. De politieke omstandigheden zijn nu totaal anders. V7 heeft niet genoeg parlementszetels verworven. “De termijn van samenwerking loopt af wanneer een andere regering aantreedt”, zegt Randjitsingh tegenover de Ware Tijd. Het doel is dus niet gehaald.

Ontbinding hoeft niet, maar is sowieso een mogelijkheid. Het is nu aan de partijleiders om de toekomstige strategie te bepalen. “De overeenkomst kan ontbonden worden of verlengd en partijen zijn dan vrij hun eigen weg te gaan. Als partij beseffen we dat er maar één president en één regering kan zijn”, aldus Randjitsingh. Bij V7-partner NPS gaan al stemmen op richting een eigen fractie.

46 REACTIES

 1. De verenigde hindoestaanse partij de vhp ,de nps,en overige partijen die dachten een coup te plegen tegen de ndp vallen uiteen
  die coup is mislukt dus nu mag een ieder zijn eigen weg gaan .toki had ook steun uit het buitenland maar niets heeft geholpen .

  Als dit een leerles is geweest voor deze front v7 weet ik niet .een ding weet ik ze draaien alleen maar rondjes ,doelloos draaien ze in hun eigen troep niet wetende welke kant ze op moeten kijken .
  het is nu paniek voetbal spelen ,het is nu kijken wie gaat over lopen naar de ndp en er gaan mensen over lopen .de oppositie heeft geen princiepe je kan ze al voor een paar tientjes omkopen zie de vhp zie de pl het zijn partijen die makkelijk omkoopbaar zijn
  de tijd zal het leren dat pero gelijk heeft.


  Maak melding

 2. VHP had sowieso nooit z’n handen moeten binden met zo’n samenwerkingsverband. Het was te doen om de resortraadszetels vooral, voor al de deelnemende partijen van V7. Nu dat doel niet gehaald is, moet men zich serieus afvragen of voortzetting van dit verband nog zinvol is. Samenwerking is wel gewenst, maar dan op een andere manier: in de DNA.


  Maak melding

 3. V7 moet ophouden te bestaan. Waarvoor was v7 opgericht?
  Natuurlijk waren ze machtsdronken en tegen de ontwikkeling van ons geliefd land Suriname. God zij met ons Suriname.
  Gelukkig draait de molen van God langzaam maar zeker.
  De wil van het volk en van God moet de V7 coordinator accepteren en respecteren als mens. In 1999 wilde nf leiders ook macht overnemen. God heeft hun in 2000 gegeven en na overname zijn zowel de vhp leider als spa leider door de Heer opgeroepen. Dat is de realiteit voor mensen die machtsdronken zijn.
  In 2010 was Chan ook in de DNA presidents kandidaat die reeds was afgewezen zeer zielig voor zijn verkeerde inzet.
  Kan hij nu niet meer denken??????????????


  Maak melding

 4. V7 was gedoemd om te mislukken. Hoe kun je een land leiden met 7 partijen. Mooi initiatief maar in werkelijkheid onuitvoerbaar.

  V7 had als missie om van de NDP te winnen, niet om het land te leiden. Aan de andere kant kun je zeggen dat ze voor een grotere afgang zijn behoedt.

  Is gewoon niet handig dat om iets te zeggen of uit te voeren dat je met 5 andere partijen moet afstemmen. Ik hoop dat ze een les hebben geleerd.


  Maak melding

 5. De V7 is het lachertje van de Surinaamse politiek en kan zichzelf het beste totaal opheffen. Dit racistisch blok is hard afgestraft door de Surinaamse kiezer en heeft totaal geen draagkracht. Voor de V7 wordt het inpakken en wegwezen.


  Maak melding

 6. DDB had aangedrongen om als partij deel te nemen aan de verkiezingen.
  Nu zit de VHP toch opgescheept met te zijn een raciale partij.
  Ook werd niet geluisterd naar adviezen van personen uit de eigen partij.

  Was de VHP alleen de verkiezingen ingaan dan was in ieder geval de kracht vd partij duidelijker geworden. Het wachten is op de analyses van prof Hardeo RamAdhin.

  De vraag blijft ook waar Mr. Makka met zijn 327 experts nu zijn.

  Ergens was te lezen dat Sunil Oemrawsingh de afgang vd NPS heeft bewerkstelligd.

  Er schijnt ook een mogelijkheid te zijn om Bouterse vd presidentschap af te houden: Kabinet Brunswijk-Sapoen/Somohardjo

  Succes.


  Maak melding

 7. Zo gebeurd het altijd. Wanneer de partij verliest waarvan je lid bent dan is het altijd de schuld van de partij zelf en dan gaat de aan eengesloten partijen hun heil zoeken bij de partij die de overwinning heeft behaald op mysterieuze wijze/twijfelachtige wijze. Dan gaan de partijen zich willen aansluiten bij de zogenaamde winnaar al zij ze zich ervan bewust dat hun nieuwe baas een MOORDENAAR is !!! Maar Eigen belang heeft voorrrang bij deze aasgieren !!!
  En degenen die hopen uit het uiteenvallen van de V7,wel de V7 heeft bewezen hoeveel zij waard is. Zie maar de ndp kan niet eens met zekerheid zeggen of zij de winnaar is na een pakslaag gehad te hebben van de V7. En om toch nog als overwinnaar uit de bus te komen kunnen de ndpers niks anders doen dan bidden voor het uiteen vallen van de V7 ,zoveel aandacht voor de V7 dus namens de ndp !
  Wij zeiden het al eerder en zeggen het nogmaals meneer Santokhie alleen is voldoende om het op te nemen tegen de ndp!


  Maak melding

 8. V 7 was vanaf de oprichting al gedoemd te mislukken, daar de meeste politieke partijen binnen de combinatie elkaar eigenlijk niet lusten. De voorzitters zullen nu moeten nagaan als zij wel geschikt zijn voor de functie en uitkijken naar andere samenwerkingsverbanden.


  Maak melding

 9. Aay Baja…….Wat een Ballentent die club van V7. Het komt er van als je Etnisch bezig bent. Er is geen eenheid bij V7. Uiteenvallen wel.


  Maak melding

 10. 05 juni 2015

  Wie van de “cabalen” durft Srika nog tegen te spreken?

  De opdracht komt uit het economisch centrum van de VHP, Den Haag. Deze groep wil niet nog 5 jaren buiten de regering van Suriname gehouden worden, en zeker niet buiten de economische activiteiten van Suriname.

  Hoelang houdt Santokhi de VHP nog echt bij elkaar? Of begint straks zijn linkerbeen weer op te zwellen??

  Esmerald (Esje), Henk Molenaar, Ray, Koos e.a., al bijgekomen van de politieke schok ???
  Srika


  Maak melding

 11. NPS en VHP moeten fuseren in een Nationaale Partij voor de Hervorming van Suriname. Beide partijen zitten al jaren samen in coalities, Front 1, Front zoveel, V7. Hou toch op met dat etnische onzin en fundeer een echte Surinaamse partij. Alleen op dit manier kan er werkelijk een oppositie tegen NDP gevormd worden.

  Vergeet niet dat NDP vrijwel altijd de grootste Surinaamse partij is ondanks alle rampspoed en Afrikaanse toestanden van de NDP. Dit komt omdat de NDP stemmen van alle bevolkingsgroepen aantrekt terwijl de rest maar in hokjes blijft denken.


  Maak melding

 12. -Mensen vergeten dat Bouterse nu hetzelfde gaat doen om anderen te vragen om samen mee te gaan werken anders red hij het niet.
  Het verschilt niet veel van de V7

  -Het is nu afwachten welke koers het land opgaat met zijn enorme financiële schulden!!!!!


  Maak melding

 13. @Ray,

  Alle grappen op een stok!
  Serieuze vraag aan jou: welk pakslaag heeft de NDP volgens jou gehad van V7? Jij bent de enige die dat constateert!

  2e vraag aan jou: welke soorten (het moeten er…. meerdere zijn) drugs gebruik je dagelijks?
  Je lijdt overduidelijk aan hersenbeschadiging, mister nobody!


  Maak melding

 14. Overeengekomen werd dat het doel was het verwerven van regeermacht, inplaats van visie en beleid voor al die paarse verpauperaars. Ze waren gewaarschuwd, maar dachten didibri slimmer te zullen zijn. Het gros van die paarse aanhangers weten al wat ze hebben en daarom stemden ze voor nog vijf paarse ka jaren van misdaad, eeh op onberechte corrupte misdadigers aan de macht. Het gros van de paarse aanhangers gaat het letterlijk en figuurlijk soso lobi om hun paars lijdende baas, misdadiger of niet, neks no fout. Didibri heeft ze allemaal paars neveld en verblind zodat ze geen onderscheid meer kunnen maken tussen wat recht of krom, goed of kwaad is. Dan maar de vijf jaren wat krom en kwaad is stemden ze krijsend paars, misdaad loont, kijk na baas en Lon. Leve de amnestiewet en de komende dictator van verworden Suribabawe. A fout a no neks. hihi


  Maak melding

 15. Mensen die op Bouta hebben gestemd zijn gewoon idioten ongeacht ras of kleur!
  Bouta is een moordenaar en een drugsdhandelaar alle mensen die dit niet geloven zijn gewoon dom!
  Deze man rooft SU leeg en mensen denken onze president is goed voor SU……domme Surinamers word een keer wakker Bouta geeft jullie een halve vinger terwijl 9,5 vingers voor hem zijn…….hij lacht zich rot!
  En mensen die mij nu gaan afkraken kijk zelf een keer in de spiegel, wat als het jou fam was die vermoord werd?


  Maak melding

 16. @ray,
  Je bent een slechte verliezer. V7 heeft verloren. Je praat over Bouterse moordenaar. Santhoki kan nog steeds verantwoorden waar die cocaine is gebleven en integenstelling tot Bouterse is Somo wel veroordeeld in eigen land. Owru kill sa e fas fas jongmeid. Nu begrijp ik waarom hij z’n haar verft.


  Maak melding

 17. til niet zo zwaar aan v7 die wel of niet bestaat. bouterse heeft al zijn geld en dat van de staat uitgegeven om in het zadel te blijven. tegen zoveel geweld is niemand bestand.

  aan de andere kant: hoeveel heeft het bouterse gekost om in het zadel te blijven?

  en hoeveel zal het suriname straks kosten? snees’paiman, we kennen ze allemaal wel, deng ow kong plei oenoe snesie….


  Maak melding

 18. als je zó de reacties leest,,heeft bouta nooit een moord begaan..

  hij is ook nooit veroordeeld voor drugs in Nederland..

  zijn zoon is ook nooit opgesloten geweest in Amerika..

  zijn zoon heeft nooit 14 kinderen gehad,die door bouta de staat sme verzorgt worden..

  hij bouta heeft nooit nergens goud mijnen in sme..

  ook niet op de stuwmeer in brokopondo..

  hij bouta heeft nooit beloofd,dat hij 18 000 woningen zou bouwen de afgelopen 5 jaar enz enz enz enz..

  hij bouta heeft nooit een coup gepleegd in sme..

  zeg het maar..


  Maak melding

 19. God heeft ze gestraft, ik had al eerder verteld dat V7 op 25mei zou worden afgestraft, afgeschaft en vernietigd worden door hun eigen Fiofyo, hun eigen duivel en bakroe zouden hun letter en figuurlijk een lesje leren.

  door de kacht van God is de duivel van V7 helemaal in de waar geraakt en die zelfde duivel die V7 wilde sturen richting NDP zal zicht nu wreken tegen V7.


  Maak melding

 20. Dit heeft niks te maken met duivel bouterse maar puur Hebzucht en materialistisch.
  Een Surinamer anno 2015 denkt niet meer wat in het verleden is gebeurt, opzicht een goeie zaak maar om met de duivel in zee te gaan is buitengewoon het allerlaagste wat een mens kan doen anno nu.


  Maak melding

 21. V7 heeft (officieus) verloren, maar de NDP heeft ook niet de winst behaald die het beoogde. Ze zijn nu op de bedel- en omkooptour om een regeerbare meerderheid te krijgen. Van koning tot bedelaar, dat is thans de status van de NDP. Begie begie politiek van de NDP.


  Maak melding

 22. @Ray

  De NDP behaalde meer zetels dan alle andere partijen bij elkaar en jij noemt dat een pakslaag krijgen. Beste Ray, blijf maar de realiteit ontkennen en veel succes in je fantasiewereld. En wees gerust, je bent niet de enige V7-aanbidder die dat doet.


  Maak melding

 23. Wang lo ka sang we kong leg dja uit. Eve serieus gap jassen waarover hebben jullie het. Denk men dat door jullie reactie hun wat uitmaken. En wie van jullie waren erbij toen ze werden vermoord. Heeft één van jullie gezien dat bouterse het heeft gedaan. Heeft hij opdracht gegeven, waren jullie ter plekke om dat überhaupt te constateren. Jullie zijn allemaal perfect nooit fouten begaan.
  Denk eerst over je zelf voordat je een medemens oordeelt.
  Aidos


  Maak melding

 24. O,o,o wat is God gemeen ik ga opzoek naar een andere God,als dit alles wat in Su gebeurd de wil van god is waarin ik altijd in heb gelooft en wat er in de bijbel staat dan word ik maar een boeddhist
  en als het de wil van Boeddha is dan word ik maar Atheïst
  laat me


  Maak melding

 25. V7 kan inderdaad nu het beste ontbonden worden, omdat ieder haar eigen wensdoel kan nastreven. Jammer dat deze constructie niet lukte.

  Maar de keuze van de meerderheid van het volk:

  zegt wel iets over de slimheid en sluwheid van de persoon die gekozen is, in combinatie met zijn paarse achterban;

  geeft het opleidings- en denkniveau van een groot deel van het paarse kiezersdeel aan;

  geeft aan dat dat overgrote kiezersdeel als slachtoffer vatbaar is voor oplichting en bedrog;

  en zullen diegenen die de huidige paarse keuze hebben gemaakt ten onder gaan in onkunde en armoede.

  Het is echt jammer dat zo’n mooi en heerlijk land door slechts enkele personen ten gronde kan worden gericht.


  Maak melding

 26. MARCEL,..je beschuldigingen zijn op vermoedens gebaseerd blijf bij de realiteit,kijk wat de president voor Suriname doet,daar hoor ik jou niet over je bent gewoon een blinde EZEL.


  Maak melding

 27. Dombo

  De grote Leider Desi Delano Bouterse had publiekelijk geadviseerd om als partij alleen deel te nemen aan de verkiezingen.

  En heeft iedere partner van V7 slapeloze nachten: wordt mijn partij wel gevraagd om samen te werken met NDP.

  Bouterse heeft niemand nodig.

  Somohardjo zou Sapoen in VVV tot president kiezen !!!


  Maak melding

 28. @Marcel,

  Je hebt gelijk: DDB heeft nooit iets gedaan: heeft nooit GEMOORD, nooit COCA in een ander land ingevoerd, heeft nooit EEN DEEL VAN DE BUIT die Abrahams op klaarlichte dag heeft gestolen op zijn rekening bij geschreven.

  Een groot deel van dit volk is echt ZIEK!!!


  Maak melding

 29. @Marcel,

  Wat dacht je van: HET IS DE WIL VAN GOD DAT DEZE DDB IS GEKOZEN aldus Stevie Wonder Meye

  Deze god is niet mijn God in ieder geval!!!!


  Maak melding

 30. Henry het is inderdaad niet je God, jij aanbid de duivel en die laat je oedre keer weer verliezen alleen ben je een buriki om dat te begrijpen.


  Maak melding

 31. De runderen van Vee 7 – 1 = Vee 6 hebben zichzelf gestraft doordat ze een haatcampagne hebben gevoerd in plaats van een constructieve campagne waarbij ze hun partijprogramma weinig tot nauwelijks hebben belicht. De runderen van Vee 7 hadden de nadruk moeten leggen op een oplossingsgerichte aanpak van de economische en sociale problemen in Suriname. Deze runderen hebben teveel op de man gespeeld en hebben de focus gelegd op het neerhalen van de (in hun ogen politieke tegenstander) NDP / Bouterse. Met moddergooien en telkenmale reflecteren naar het verleden, kun je geen verkiezing winnen. Met het bedenken van oplossingen en een toekomstvisie kun je weldegelijk een verkiezing winnen. NDP / Bouterse is een politieke partij met een toekomstvisie en een hart voor positieve ontwikkelingen in Suriname. Leve de democratische stem van het volk. Leve de republiek Suriname.


  Maak melding

 32. Mensen die hun mond vol hebben over Racisme kan ik het volgende meedelen als i.p.v D.D.B een Hindostaan als president daar was,was hij allang begraven in deze precare financielen situatie en geloof me het zijn de negers die Santokhie hebben weg gestemd en niemand anders wie is dan de grootse racist in dit land al jaren ga de geschiedenis maar na.


  Maak melding

 33. “Kans op uit elkaar vallen V 7 niet uitgesloten”.

  Dat wisten we MET Z’N ALLEN reeds lang.

  Zelfs het buurmeisje van TWEE (2) JAREN jong hoor ik steeds aan haar moeder vragen: mammie wanneer is het gebeurd met die V(ergaarbak) 7. Antwoordt haar mammie: kindje doe niet zo ongeduldig, het zijn er maar 6.

  Alleen de ACHTERLIJKE HOOLIGANS op dit forum, hebben nog ijdele hoop, tegen beter weten in.

  DON’T FORGET ONE THING, YOU KEEP STILL MY BROTHER!


  Maak melding

 34. V7 heeft Fiofyo, zolangs V7 die fiofyo heeft zal deze zicht tegen hun wreken en werken hun hele leven.
  deze fiofyo heeft meer kacht gekregen door valse uitlatingen en beschuldigingen van de vhp leider,
  door leugens van de vhp leider.
  door corruptie van de vhp leden en politike leden de afgelopen regeringen tot 2010.
  de fiofyo van de Castelen van spa.

  al deze slechtigen dingen vannde V7 en die Bakroe en duivel wat V7 heeft gemaakt om de NDP te denken te proberen te breken,gaat zicht keren tegen alle V7 leider.
  met uitzondering van de nps.
  de nps is is de enige partij die met vuil heeft gegooit tijdens de verkiezing,
  maar de vhp, spa, da91 en bep en pl zullen door hun eigen Bakroe en satan( de duivel) kapot gemaakt worden en vernietigd


  Maak melding

 35. @Sabidirie,

  Jij gelooft in IEMAND die samen met Ramon hebben BEKOKSTOOFD om het land meer dan 100 miljoen lichter te maken.

  Dan aanbid ik liever de DUIVEL dan in jouw god te geloven. Jouw DDB laat zijn makker op klaarlichte dag de kas van het Ministerie van Openbare Werken wegdragen en jij staat aan de kant te applaudisseren.

  Deze DAAD VAN SMEERLAPPERIJ heb je goedgekeurd. Ik heb nergens een WANKLANK van jullie gelezen over deze ROOF.

  LAAT MIJ MAAR MET MIJN DUIVEL.


  Maak melding

 36. @printa,

  Als de NDP comfortabel zit, waarom is de watrapompu=moniepompu dan aangezet? Waarom azen ze dan op V7 parlementariers? Die 34 zetels zijn niet gehaald door de NDP, dus zitten ze echt niet zo comfortabel, want de kleintjes met wie ze gaan samenwerken gaan belangrijke zaken en posten opeisen, immers zij maken of breken de meerderheid.


  Maak melding

 37. de samen werking ,,,eerlijke mensen ,,, is alleen gebaseerd op het kiezen van ddb tot de absolute lijder aller tijden en daarna worden ze gewoon dumpt tot betere tijden als die ooit komt..

  ddb is voor geen millimeter te vertrouwen,al zijn vertrouwelingen zijn reeds gedumpt en zijn allemaal multie-miljonaire geworden..terzijde geschoven..

  hij is blijft een dictator het zal hem een dikke worst wezen wat er met het land gebeurt..

  jammer voor al die stem-vee..

  …..


  Maak melding

 38. “Kans op uit elkaar vallen V 7 niet uitgesloten”.

  Wat voor een LIJDER is Santhoki? Al de patiënten in het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) het vroegere “LPI” ofwel “KOLERA” lachten zich een DEUK toen Santhoki met zijn idee om een (V)ERGAARBAK te maken om zeven partijen voornamelijk RACISTISCHE-partijen als de zijne (VHP) en enkele MEELOPERS-AFDANKERTJES-partijen in te huisvesten.

  De één die al een tijdje doorhad dat RACISME niet de OPLOSSING is voor Suriname, maar dat het ook anders kon, wist zich VROEGTIJDIG van deze OUDERWETSE GRAPJASSEN te distantiëren. Namelijk SOEMITA met z’n KTPI (Kromo Taki Pinda Industrie).

  Nadat Soemita de (V)ERGAARBAK met hun neus op de feiten had gedrukt, bleven ze als een stelletje IDIOTEN hopen op TOCH zeven (7) partijen tegen beter weten in.

  Ze dachten, wat zal er gebeuren als er weer ééntje vertrekt. Zo ontstond de (V)ERGAARBAK 6, die ze (V)ERGAARBAK 7, bleven noemen, UIT SCHAAMTE. Dat is toch NIMMER een boodschap voor de kiezer, “SCHAAMTE”.

  Dus LIEGEN en BEDRIEGEN van een bevolking met OPEN OGEN waar een ieder het ziet en naar kijkt, is meer dan SCHAAMTELOOS. Deze (V)ERGAARBAK had alle tijd om hun naam te WIJZIGEN in het juiste aantal. De heer Soemita had ze in een ZEER VROEGTIJDIG STADIUM een halt toegeroepen.

  Dus dat de (V)ERGAARBAK 6 als EERSTE KLASSE LEUGENAAR, de verkiezing in ging wisten zelfs de patienten binnen het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) het vroegere “LPI” ofwel “KOLERA” het RESULTAAT bij voorbaat reeds.

  De enige die het DESONDANKS niet kon inzien is de man die zich anders wenst voor te doen maar met z’n OVERDUIDELIJKE RACISTISCHE ZIEL, KARAKTER en INBORST opgescheept blijft, hoeft u niet te raden, is SANTHOKI van de VHP.

  Hoe kan een DERGELIJK SCHEPSEL anno 2015, het LEF bezitten zich als Presidentskandidaat te willen positioneren, terwijl het volk DUIDELIJK bezig is zich te ONTDOEN van ALLE RACISTEN binnen de SURINAAMSE samenleving.

  Mensen, het gaat hierbij om een SAMENLEVING, namelijk de SURINAAMSE SAMENLEVING. Dus is er geen plaats MEER voor geen enkele RACIST. Ook niet onder een DEKMANTEL zoals een (V)ERGAARBAK-constructie.

  SAMENLEVEN doe SAMEN, niet in je EENTJE of APART.

  DON’T FORGET ONE THING, YOU KEEP STILL MY BROTHER!


  Maak melding

 39. V7 ? V7 ! V7 =
  wat is V7
  wie is V7
  waarom V7
  welke V7
  wanneer V7

  Kunnen 7 partijen een regeringen vormen? ja
  kunnen 7 partijen een land regeren en besturen?? nee
  waarom nee??
  antwoord= 7 partijen hebben zowiezo verschillende doelstellingen, verschillende achtergronden en reden van oprichting. indien ze etnisch zijn zullen hun beleid en en werking meer richting hun eigen ras zijn gericht, ze zullen dan 99% op komen voor de belangen van de mensen die op hun lijken.
  7 partijen hebben dan ook verschillende partij belangen een verschillende regeer programmas.
  7 partijen kunnen dan moeilijk een land regeren en dat leid alleen maar aan tegen werking, pesterijen, chantage, waardoor de kans groot zou zijn dan politiie misbruik kunnen maken van corruptie.

  Wat is V7?
  V7 is een combinatie van verschillende partijen die elk,als je hun partij idiologie, programma, doel van oprichting en etnisch vorming naast elkaar plaats, je onmogelijk kan spreken van en ware, echte, geloofwaardige en eerlijke combinatie.( V7 is een voor de gekhouwerij blok geweest .

  Wie is V7
  V7 is een combinatie van Leider van politieke partijen die een verklaring hebben getekend met als doel, let op!!!
  let op !!!! te denken te voorkomen met als doel de NDP te denken te proberen te stuiten om de meerderheid te halen.
  7 leiders hebben een verklaring getekend om te voorkomen dan de NDP de meerderheid haal in VVV en de DNA.
  let op, ze hebben de verklaring niet getekend in landsbelang, nee, het belang van hn eigen.
  want ze hebben niet eens gekeken wat voor programma van elke partij dichter bij elkaar aansluiten of punten en doelstelingen die elke partij gemeen hebben, nee, daar hebben de 7 leiders niet naar gekeken

  het belangrijke was te voorkomen dat de NDP wint en dat bouta president wordt.
  V7 had niet eens een regeerprogramma

  Waarom V7
  V7 was bedoel om de belangen van nederland in suriname te behartigen. de belangen van VHP te versterken en zo veel mogelijk de rijke etnisch aanhang van de VHP meer wortels te geven in de surinaamse rechtsstaat,de uitvoerende macht, waar alle rechters zitting hebben, de OM, de krijgsraad en het HOF moet 100 % bestaan uit leden die zich simpatie met de VHP en zoveel mogelijk etnisch.

  Welke V7?
  V7 de front leiders die in 1987 de verkiezingen hadden gewonnen. de leiders die zicht niew front hadden genoemd.
  de koloniale leider die niet voor hun volk uit komen of belangen behartigen naar etnisch achterband, en in het bijzonder een groepje elite .

  Wanneer V7
  wanneer de 7 leider gezien hadden en aanvoelde dat de NDP de verkiezing zou willen, is de heer toki van de VHP meederkeren naar nederland geweest om info te halen hoe en wat te doenom een coup te plegen is suriname.
  hoe en wat te doen op Bouta met valse beschuldigen proberen zwak te maken.
  zo kan ik door gaan met het neerzetten van negatieve uitlatingen van de VHP leider richting de NDP en het bijzonder Bouta.


  Maak melding

 40. V7??
  het zijn wel als je zelf blind bent kan je het zien
  7 etnische parijten
  door toe doen van deze partijen is Suriname al die jaren etnisch geweest en gebleven.
  VHP,met zijn hindoestaans aanhang
  NPS met zijn blaka mang aanhang
  PL met hun javaans aanhang
  Bep met hun boslandbewoners aanhang
  SPA en DA91 zijn partijen die zijn onstaan uit onvrede bij de NPS( met ook hunn blaka mang aanhang.
  by the way, alle anders kliene partijen die na 1987 zijn opgericcht die een creoolse of neger uiterlijk heeft,is opgericht uit onvrede bij de NPS, waardoor ze besluiten hin eigen partij op te richten en zo doende hun eigen belang te gaan behartigen zoals alle andere NPS leden al die jaren gedaan heeft.

  PENGEL is de enige echte Surinaamse leider geweest in de hele surinaamse geschiedenis die echt van het volk hield en land.


  Maak melding

 41. V7 het kasten sisteem werkt niet in deze samenleving , we zijn niet in india .
  breek die tent en pak jullie rommel en verdwijn uit het surinaams politiek .
  gaan jullie een baan zoeken die bij je past .
  het was gewoon 7 even .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.